Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 07.09.2013.
08:26
mozzartsport.com A

Šimunić: Izvinjavam se, ali morao sam!

"U fudbalu se greške dešavaju, ali nisam smeo da mu dozvolim da izbije sam pred golmana", rekao je isključeni štoper hrvatske selekcije.

Zadovoljan bodom: Modrić u duelu sa Fejsom
 

Reprezentacija Hrvatske je prošla pakao beogradske Marakane objektivno gledano bolje nego što je to po igri zaslužila. Pored postignutih golova, najupečatljiviji detalj na ovom meču dogodio se u 80. minutu, kada je Josip Šimunić katastrofalno startovao na Sulejmanija i dobio direktan crveni karton.
"Izvinjavam se zbog starta, mnogo mi je žao zbog toga. Nadam se da se Sulejmani nije povredio, ali morao sam to da uradim. U fudbalu se greške dešavaju, a nisam smeo da mu dozvolim da izbije sam pred golmana", rekao je Šimunić.


Vezista Reala iz Madrida Luka Modrić pozitivno gleda na krajnji ishod meča, ali i pomenuti start štopera svoje selekcije.
"Nije me iznenadila Srbija, očekivali smo da će nas napasti u prvom poluvrmenu, ali osim onog kornera nisu stvorili konkretno šansu. U drugom poluvremnu smo bili bolji, postigli gol, ali je rezultat na kraju realan. Što se tiče Šimunića, jeste to bilo grubo, ali budimo objektivni to je bio pametan faul. Pokazali smo da smo bolja ekipa od Srbije. Imaju sjajne idnividualce, ali mi smo bolji kao ekipa", rekao je Modrić.


Kapiten Vatrenih Darijo Srna je po opštem mišljenju verovatno bio najbolji igrač Hrvatske na Marakani. On je kao i uvek bio prilično realan i otvoren u izjavama.
"Pa ljudi ovde je i Belgija mogla da gubi sa 3:0 posle pola sata, a posebno nije lako Hrvatu da dođe na Marakanu i pobedi. Možete da kritikujete ovu generaciju, ali vi imate veliku reprezentaciju, s velikim trenerom i svetlom budućnošću. Znali smo da ne možete u onom tempu da izdržite ceo meč, ali nismo smeli da dozvolimo da Šimunić ostane sam i bude prinuđen da napravi onakav faul", rekao je Srna.


Strelac gola za Hrvate Mario Mandžukić nije delovao previše ushićeno zbog pogotka u Beogradu.
"Dobar je osećaj, ali gol k’o gol. Prvo poluvreme nismo bili dobri, drugo smo bili bolji. Možda smo malo pogrešno shvatili selektorov savet da prepustimo rivalu igru. Ostavili smo im previše prostora, ali smo na kraju to promenili. Šteta što nismo pobedili", rekao je Mandžukić.

POVEZANE VESTI

Subota 07.09.2013. 12:39
Reče Šimunić Luburić
Subota 07.09.2013. 16:21
Kako je inteligentan taj Simunic da oslabi ekipu u 80-toj minuti svaka cast sa njim cete imati jos puno zadovoljstva, on je prava slika za vas.
Subota 07.09.2013. 21:40
-"Izvinjavam se zbog starta, mnogo mi je žao zbog toga. Nadam se da se Sulejmani nije povredio, ali morao sam to da uradim. U fudbalu se greške dešavaju, a nisam smeo da mu dozvolim da izbije sam pred golmana", rekao je Šimunić.-Да није жалосно,било би смешно!? " -Nadam se da se Sulejmani nije povredio - Ова изјава довољно говори колико је неурачунљив јер,по њему,испада да се Сулејмани сам повредио!?То што каже -" nisam smeo da mu dozvolim da izbije sam pred golmana"- је ван сваке памети јер је могао одгурнути играча или повући за дрес...било шта друго а не онако дивљачки поступити,да га уништи за сва времена!?Све испод 5-6 утакмица казне неиграња за Хрватску,сматрат ће се нелогичним!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online