Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 09.10.2011.
15:35
Vestionline A

Pižon: Drugi gol Estonije je skandalozan!

Selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon ocenio je da je pobedonosni gol Estonije u Severnoj Irskoj (1:2), u najblažem slučaju, bio skandalozan, piše "Sport".

Skandal u Belfastu - Vladimir Petrović Pižon

Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je u Maribor gde će igrati odlučujući meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u kojem će se protiv Slovenije boriti za plasman u baraž. "Orlovi" su putem "dežele" krenuli tek oko 13 časova, iako je prvobitno planirano da avionom polete oko 11 sati.

Pre odlaska, selektor nije želeo da, kao veći deo reprezentativaca, posumnja u regularnost meča, ali je bio šokiran kada je video pogodak Vasiljeva u 84. minutu.

"Nisam iznenađen ishodom koliko načinom na koji je Estonija stigla do pobede. Skandal je blaga reč za drugi gol. Pomoćnik je signalizirao ofsajd, domaći igrači su stali, gosti postigli gol, a glavni sudija je pokazao na centar", rekao je Petrović i podsetio na poništen pogodak Marka Pantelića u Estoniji.

"Tada je pomoćni sudija krenuo ka centru, a gol je poništio glavni arbitar. Zaista čudno. Nisam pristalica teorija zavere, ali sada bismo pričali drugu priču da je glavni sudija poslušao pomoćnika, što se radi u 99 odsto slučajeva", kaže Petrović.

Srbija nije uspela da u prethodna četiri meča pobedi Sloveniju.

"Ne želim tako da razmišljam, mene to ne opterećuje pa ću to pokušati da prenesem i na igrače. Rekao sam još kada sam preuzeo ekipu da će meč u Mariboru da odlučuje, samo sam tada mislio na nas i Sloveniju, ne i Estoniju. Ono što me čini optimistom je da sami odlučujemo o sudbini", zaključio je Petrović.

Slovenci će učiniti sve da nas zaustave - Milan Jovanović

Srpski fudbalski reprezentativac Milan Jovanović izjavio je da je uveren kako će Slovenci dati sve od sebe da spreče naš tim da izbori plasman u baraž za EP.


"Očekuje nas mnogo težak meč jer oni imaju imperativ da se pred svojom publikom dostojanstveno oproste od kvalifikacija. I naši odnosi iz bliske istorije ukazuju na to da će oni dati sve od sebe da nas spreče da ih pobedimo i da ne odemo u baraž", rekao je Jovanović na beogradskom aerodromu uoči polaska za Maribor.

Brzonogi napadač tvrdi da će utakmicu odlučiti psihološki momenat.


"Propustili smo veliku priliku protiv Italije, ako se ta utakmica može tako nazvati zbog svega što su oni demonstrirali. Nadam se da se emotivno nismo ispraznili jer smo potajno u rezervi držali ovu mogućnost da moramo u Sloveniju po tri boda. Uveren sam da imamo dovoljno iksustva za ono što nas očekuje, možda će odlučiti jedna sitnica, ali najvažnije je da mi imamo i znanja i mirnoće", poručio je "Lane".

Utakmica Slovenija - Srbija igra se u utorak od 20.45 na stadionu "Ljudski vrt" u Mariboru, a našoj reprezentaciji za plasman u baraž neophodna je pobeda.

Nedelja 09.10.2011. 15:50
јесте, али Пижоне скандалозни је онај у БГ у првој минути, поклопи се по ушима!
Nedelja 09.10.2011. 23:54
Sta je skandalozno ???Pa ofsajda nije bilo ko je Ircima kriv sto su stali.Estonija je posteno dala drugi go.Pusti te snimak frejm po frejm i vidice te da ga u igraci gornjem uglu drzi u liniji.A vise skandalozan prvi jer je prekrsaj bio van 16 metara.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online