Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 01.09.2011.
20:56
Vestionline A

Ludilo poslednjeg dana prelaznog roka na Ostrvu

Portugalac Raul Meireleš iz Liverpula prešao u Čelsi, Piter Krauč od sada najskuplji igrač u istoriji Stouka posle prelaska iz Totenhema, Španac Mikael Arteta iz Evertona prešao u Arsenal, Greg Belami zbog Kenija Dalgliša ponovo u Liverpulu.

Nova uzdanica Čelsija - Raul Meireleš

Dosadašnji fudbaler Liverpula Raul Meireleš potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Čelsijem, saopštio je londonski klub.

Ceo transfer je vredan 13,5 miliona evra. On je pre samo godinu dana stigao u Liverpul iz Porta za 12 miliona evra. Portugalski fudbaler je prošle sezone za klub sa Enfilda odigrao 44 utakmica i postigao pet golova.

Meireleš (28) je pre nekoliko dana zatražio da bude stavljen na transfer listu, a u novom klubu će zaradjivati sa svojim zemljakom na klupi Čelsija Andreom Viljas-Boašom.

Londonski klub je angažovao Meireleša, pošto je propao transfer fudbalera Totenhema Luke Modrića.

Stouk postavio klupski rekord dovođenjem Krauča

 

Napadač Piter Krauč postao je najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji engleskog Stouka, pošto je ovaj klub za njega platio Totenhemu obeštećenje od 13,62 miliona evra. Stouk je saopštio da je reprezentativac Engleske potpisao četvorogodišnji ugovor.

 

"Piter već duže vreme igra na vrhunskom nivou. Najbolji dokaz za to je činjenica da je prošle sezone postigao sedam golova za Totenhem u Ligi šampiona", kazao je trener Stouka Toni Pjulis za sajt tog kluba.

 

Krauč je prošle sezone u dresu Totenhema na 40 utakmica postigao 11 golova.

On je za reprezentaciju Engleske odigrao 42 utakmice i dao 22 gola.

Arteta potpisao za Arsenal

 

Dosadašnji fudbaler Evertona Mikel Arteta potpisao je ugovor sa Arsenalom, saopštio je londonski klub. Finansijski detalji i dužina ugovora nisu saopšteni.

Arteta (29) je igrao za Everton od 2005. godine, a pre toga je nastupao za Sosijedad, Rendžers, PSŽ i Barselonu B. On je prošao sve omladinske selekcije Španije, ali nikada nije nastupao za A tim "crvene furije". 

Arsenal je pored španskog fudbalera angažovao na pozajmicu do kraja sezone dosadašnjeg igrača Čelsija Josija Benajuna. Ugovore sa "topdžijama" potpisali su i Nemac Per Mertezaker, Korejac Park Ču Jang i Brazilac Andre Santoš.

Napadač Arsenala Niklas Bendtner igraće do kraja sezone na pozajmici u Sanderlendu, dok je Džoel Kembel prešao u francuski Lorijen.

Belami: Vratio sam se u Liverpul zbog Dalgliša

 

Napadač Liverpula Kreg Belami rekao je danas da se vratio u taj fudbalski klub jer želi da sarađuje sa trenerom Kenijem Dalglišom koji je po njegovim rečima "verovatno najbolji igrač koji je ikada igrao za tim sa Enfilda".

 

"Odrastao sam gledajući ga kako igra. Biti u timu koji on trenira je ogromna čast", kazao je Belami za klupsku televiziju i dodao: "Verovatno svaki navijač Liverpula misli da je Dalgliš najbolji fudbaler koji je ikada igrao za klub", dodao je 32-godišnji reprezentativac Velsa.

 

Belami je prethodno igrao za Liverpul u sezoni 2006/2007, kada je pod vođstvom trenera Rafaela Beniteza u 42 utakmice postigao devet golova. On je potom prešao u Vest Hem, a odatle u Mančester siti, koji ga je prošle sezone poslao na pozajmicu u Kardif. U 35 utakmica za klub iz Velsa postigao je 11 golova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online