Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 15.09.2017.
05:00
Vesti A

Jelovnik iz zvezdane kuhinje

U zavisnosti od toga u kom ste horoskopskom znaku rođeni, treba da birate svoj jelovnik. Ukoliko se pridržavate sledećih pravila, budite sigurni da su vam zagarantovani zdravlje i vitalnost.

pixabay.com

Ovnovi bi trebali da jedu ribu, salate, selen, šipak, senf, peršun, višnje i masline. Meso se ne preporučuje, a kamilica i mleko su izuzetno blagotvorni. Na trpezi Bikova treba da bude što više kupusa, spanaća, jagoda, banana, trešanja, krompira i manga. Treba da piju puno mineralne vode.

Višnja za Vodoliju

Vodolije mogu jesti sve vrste mesa, ali voće bi trebalo da bude svakodnevno zastupljeno u njihovoj ishrani, a posebno višnje. Limun im je takođe potreban svakodnevno, kao i razne vrste čajeva od biljaka iz planinskih krajeva.

Kada je reč o Blizancima, na njihovm stolu treba uvek da stoji voće, mleko i mlečni proizvodi. Lovor je za ovaj horoskopski znak posebno značajan, a kafu bi trebalo potpuno da izbace. Rakovi uvek treba da jedu toplu pileću supu, riblju čorbu, ribu, sve plodove mora i pileće meso, kao i dinju.

Peciva su rezervisana za Lavove. Njima je isto tako dozvoljeno vino, a jabuke im posebno pogoduju. Suncokret, lavanda, kamilica, ruzmarin, lovor, grožđe, šargarepa, pomorandža i limun veoma su poželjni.

Device treba da unose puno vitamina B, kao i namirnice bogate fosfatima, kalijumom i natrijumom. Mleko i orahe treba redovno da koriste u ishrani.

Sve od pšenice je veoma korisno i preporučljivo, kao i proizvodi od meda. Alkohol je opasan. U ishrani Vage je potrebno mnogo divljači, belog mesa, teletine i mesa pernatih životinja. Uvek konzumirati jagode, kupine, čaj od lipe i posebno od koprive.

Škorpijama treba što manje masti. Veoma poželjan je maslac, mleko, riba, divljač. Što je ishrana prostija, povećava se moć regeneracije ovog znaka.

Osnovno pravilo kod Strelca je da je hrana kvalitetna Takođe, ovaj znak bi naročito trebalo da konzumira kesten, kao i što više slatke paprike i ajvar. Što se mesa, tiče za njih je najbolje konjsko meso.

Pripadnici Jarca morali bi da jedu uvek jako pečeno meso, divljač i sve gurmanluke. Poželjno je da krompir bude svakodnevno zastupljen u njihovoj ishrani, kao i beli luk, kukuruz i povrće koje ima ljutinu, kao što je ren. Na trpezi Riba valjalo bi a bude što više ribe, povrća, kompota, a ko je u mogućnosti da konzumira kozje meso i mleko osiguraće sebi dugovečnost.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Cipelarnik po meri zvezda
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online