Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 23.07.2017.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

Tranzitna Venera u Blizancima do 31.7! Ljubav postaje vidljiva!

Da li umete da prepoznate sve one načine koji vode do ljubavne pobede, čak i onim putevima koji nisu vidljivi? Koliko zapravo snažno i moćno sredstvo mogu biti pogledi i osmesi? Šta je neophodno uraditi da se dođe do emotivnog cilja? Ukoliko ne znate, Venera u Blizancima koja je upravo aktuelna će vam pomoći da odgovorite na ova pitanja koja su ključna za ljubav!

ifreewallpaper.com
 

Venera u Blizancima predstavlja šarm, seksepil, moć, ali i emotivni uspeh! Morate je iskoristiti!

U razdoblju kada Venera tranzitira svi možemo da postignemo svoje emotivne ciljeve uz njenu pomoć!

Venera u Blizancima je ljubitelj pisane reči. Nije nemoguće, niti nezamislivo da ovih dana dobijete neku romantičnu sms poruku, neke stihove na svoj e-mail, a da romantika bude veća može se pobrinuti neko ko će na „old fashon“ način poslati pismo u koverti kroz poštu!

Moguće je prijatno iznenađenje, ali u velikoj meri šokantno, kada dobijete izjavu ljubavi od osobe za koju zapravo i niste bili sigurni da ima emocije ka vama. Tačnije, nikada ne biste ni pretpostavili da je tako nešto moguće!

Ako su vam sve lađe potonule u nadi da će vas, vaš dragi, sa kojim ste dugo u emotivnoj vezi, ikada zaprositi, moguće je da se to dogodi baš u narednim danima, odnosno do kraja Jula meseca!

Društvene mreže mogu biti posebna poluga kroz koju vam neko može javno izjaviti ljubav!

Sve i da se do sada niste osećali voljeno u emotivnoj vezi u kojoj se nalazite, vaš partner-ka, će učiniti nešto spektakularno da ta ljubav postane vidljiva!

Jedno je sigurno, u svakoj varijanti sada ljubav postaje vidljiva!

Do 31. Jula 2017. godine, Venera u Blizancima praviće i trigon s tranzitnim Jupiterom iz Vage, egzaktno 18. Jula.

Ovi aspekti će nas podsetiti koliko ljubav zapravo može biti fantastična, lepa, mistična i uzvišena. Podsetićemo se svega onoga lepog što ljubav donosi i velika većina će shvatiti da bez ljubavi ne želi da živi. Ovaj tranzit će ohrabriti sve koji su na početku ljubavi, da istu realizuju, a one koji su u vezama gde je romantika nestala, da motiviše da romantiku, a time i ljubav vrate na dnevni red.

Dispozitor Tranzitne Venere u Blizancima je Merkur, koji je 6. Jula ušao u Lava. Zbog toga sada želimo da svi čuju i saznaju, odnosno da obelodanimo javno svoju ljubav, kako partneru, tako okolini, tako i celokupnoj javnosti. Zato uživajte u periodu kada ljubav postaje vidljiva!

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online