Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 09.07.2017.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

Najharizmatičnije dame zodijaka!

Harizma je jako bitna osobina koja od žene čini pravu damu. Prosta lepota od žene, ume da bude često nedovoljna, ako žena nije harizmatična!

pixabay.com
Da li je vaš horoskopski znak znak prave dame?

Koje se to dame u horoskopu izdvajaju kao najharizmatičnije i iz kojih razloga, pokazuje sledeća analiza:

Žena Ovan

Žena rođena u znaku Ovna je veoma harizmatična. Ona često govori dosta brzo, hitra je i žustra. Često se bavi sportom, a i u poslu, pa i društvenom životu, emituje sportsku energiju i sportski dug. Ova žena po svom ponašanju, može da bude prava dama, ali može da bude i žena-ortak, koja će biti okružena muškim društvom, ali da nikada ne pređe u neukusno ili muškobanjasto ponašanje. Ona je verbalno veoma dominantna, i njen govor predstavlja njeno najmoćnije oružije, a njeno oblačenje je uvek sasvim svedeno.

Žena Lav

Žena rođena u znaku Lava se zaista može nazvati pravom Lavicom. Ako neko ima stila i ume da se obuče sa stilom i ukusom, to je ona. Neretko se na nju ugledaju i ona predstavlja pravu modnu ikonu. Ona prednjači u shvatanjima, koja su uvek moderna i trendovska. Ne zanima se za istorija, osim u smislu istorije umetnosti, odakle crpi stil, ali i manire. Ona je dama koja se veoma vispreno izražava i uvek uspeva da na neagresivan način održi pažnju dok govori, na način da svi žele baš nju da slušaju.

Žena Škorpija

Žena rođena u znaku Škorpije suvereno vlada komunikacijama. Ona kada priča, magično hipnotiše sve i naprosto, hteli ne hteli, ne možete da je ne slušate. Ona je žena koja ume da se obuče svedeno, a opet provokativno i u tome je kljč njene harizme. Veoma damski nastrojena, ona uspeva da bude seksi, ali da ne pređe granicu dobrog ukusa. Ona vlada mnogim znanjima i kroz komunikaciju je dominantna. Njenoj harizmi doprinosi i prodoran, strog, ali i veoma privlačan pogled, kojim „mami“ i pleni veliku pažnju.

Žena Strelac

Žena koja je rođena u znaku Strelca ume na svojim pećima da ponese sve nevolje koje je snalaze, a da to drugi praktično i ne primete. Ona uvek korača uzdignute glave, a njena harizma nikada ne može da se minimalizuje, čak i kada joj je jako teško. Onda kada je raspoložena, visoko baca svoju strelu i svojom pojavom, mnoge ume da zaseni. Muškarci joj ne mogu odoleti, a čak i da joj ne mogu sasvim adekvatno parirati, oni mogu biti poprilično raspoloženi da se uhvate u koštac sa njome, jer predstavlja izazov.

Žena Vodolija

Žena Vodolija je po mnogima možda i najharizmatičnija dama zodijaka, jer za razliku od prve četiri navedene dame, ona emituje najmirniju energiju. Zbog toga njena harizma odaje jednu određenu prefinjenost koja često može da bude prepoznata na najlepši mogući način. Uprkos nekim situacijama koje zahtevaju munjevito reagovanje, a u kojima se ona neće baš najbolje, njena harizma biće takva da pleni pažnju muškaraca, da u njima budi neku nasušnu potrebu da je zaštite, jer je doživljavaju kao nežnu.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Kod za Astrologa!
ZVEZDE I MISTERIJE Tarot tumač!
ZVEZDE I MISTERIJE On je najbolji muž horoskopa!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online