Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 25.06.2017.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

Astro udvaranje: Kako osvajaju horoskopski znaci?

Udvaranje kao proces osvajanja neke osobe definitivno ima mnogo različitih varijanti i načina na koje se odvija. Ponekada je krajnje diskretno, da se druga strana definitivno pita da li je to udvaranje ili nije, ponekada je peviše direktno ili navalentno, a ponekada je dozirano "ukusno" sa stilom, a opet dovoljno direktno i jasno! Od sposobnosti svakog pojedinca da svoje udvaranje plasira na najbolji mogući način, u velikoj meri zavisi i uspeh u ljubavi. Evo kako se najčešće udvara vaš znak!

pixabay.com
Cveće, poruke, i drugi znaci pažnje, sigurno su prisutni kod Ovna

Ovan

Ovan, kada se udvara koristi sve raspoložive resurse, staviće vam na raspolaganje svoje vreme, ljubav, ali i novac. Njegovo udvaranje je dosta direktno i ne ostavlja previše dilema. Ovan je veoma jasan u nameri da osvoji neku osobu i radi na tome studiozno. Cveće, poruke, i drugi znaci pažnje, sigurno će biti prisutni.

Bik

Bik neće biti preterano "izdašan“ kada su pokloni u pitanju, ali će sigurno onog koga želi da osvoji obasipati maksimalnom pažnjom. Njemu nije nikakav problem da se dugo udvara, hronično i da strpljivo čeka dok druga strana „popusti“. Bik veruje u svoje kvalitete i pri udvaranju nastupa jako samouvereno.

Blizanci

Blizanci su veoma romantični kada se udvaraju, pa su sposobni da pišu jako lepe poruke i da na sve načine pokazuju emocije. To rade najbolje na svetu i definitivno očekuju da svi drugi tom metodom budu osvojeni. On voli da priča, pa se najviše udvara kroz pričanje, ćaskanje, koje je duhovito i zabavno.

Rak

Rak uglavnom čeka da bude osvojen, ali kada osvaja, on pokušava da pokaže maksimalnu ozbiljnost, pa će onog kome se udvara upoznati sa svojim prijateljima, porodicom, pokušavati sebe da predstavi kao jako ozbiljnu i odgovornu osobu. Pri svemu tome, može biti jako nezanimljiv i krajnje neinteresantan.

Lav

Lavovi mogu da se udvaraju prevashodno koristeći svoju energiju, kojom žele da demonstriraju superiornost i moć kod potencijalnog partnera. Oni mogu da se ispostave veoma galantnim kada se udvaraju, pa da daju skupe poklone i da izvode po luksuznim restoranima. Kao udvarači su uporni!

Devica

Devica će učiniti sve da se osoba kojoj se udvara oseća izuzetno prijatno. To njegovo činjenje može da bude jako dobro, jer pri tome koristi sve svoje sposobnosti i veštine koje ima. Veoma je maštovit, ume dobro da se ponaša, izražava i za udvaranje koristi svoj najveći adut koji poseduje, a to je neodoljiv šarm!

Vaga

Vagama su veoma često skone da primenjuju različitu taktiku pri udvaranju i stoga nema nekog jedinstvenog pravila po kome to rade. U većini slučajeva se trude da potencijalnog partnera uvere da će im pored njih biti jako zabavno, i da su oni osobe koje su veoma sposobne da izgrade čvrstu vezu.

Škorpija

Škorpije osvajaju pre svega koristeći svoju energiju, šarm i seksepil. One nikada ne posustaju u ideji da osvoje onog koga požele. Veoma su samouvereni. Koriste i govor tela, koji uglavnom oslikava želju za osvajanjem. Emocije ne otkriva pri udvaranju, već to čini tek u poodmaklim stadijumima veze.

Strelac

Strelčevi mogu da budu veoma uporni kada osvajaju i uglavnom se trude da se predstave u što je moguće zanimljivijem svetlu. Moguće je da će kroz udvaranje ponuditi zajedničko putovanje, vikend, ili spontani izlet. On se uvek trudi da pažnju onog kome se udvara održi kroz konstantnu komunikaciju i viđanje.

Jarac

Jarac može da žrtvuje svoj lični komfor, zarad udvaranja. Može da se pretvori u nešto što on zapravo nije, samo da bi u očima potencijalnog partnera ispao što primamljiviji. On se trudi i da bude konstruktivan, pa kroz udvaranje može ponuditi da vam sanira kvarove u, na i oko kuće, ali i neku pomoć u poslu ili slično.

Vodolija

Vodolija se trudi da se predstavi u što zavodljivijem svetlu, pa u globalu može da predstavlja osobu koja zaista ima ogroman šarm, ali i stil. Njegove priče će biti krajnje nadahnute i produhovljene. Uveriće potencijalnog partnera da se jako dobro razume u mnoge teme, pre svega umetnost i da je jako zanimljiv.

Ribe

Ribe mogu svom udvaraču pokazati da su se zaljubili jako, iako su emocije još uvek u početnom stadijumu. On sve situacije maksimalno preokreće u svoju korist, a cilj je samo jedan, dopasti se onom kome se udvara. Biće uvek tu, od pomoći za realne stvari, ali i za zabavu koja će dominirati kroz udvaranje.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online