Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 11.06.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Astro osobine vašeg muža! Evo kako se ponaša u braku!

Uvek je najbolje spoznati osobine potencijalnog bračnog partnera pre nego što se brak dogodi. Međutim, ako ipak brak nastane, a sa njime nastane i nezadovoljstvo, znači da emotivni partneri nisu komplatibilni. Kako biste znali šta možete da očekujete u braku od svog budućeg supruga, pažljivo pročitajte ovaj tekst. Ukoliko ste već u braku, možda će vam ovaj tekst pomoći da znate šta još može da vas u istom zadesi.

pixabay.com
 

Ovan

Ovan je muž koji želi za sve da se pita. Kada nije po njegovom može da bude džangrizav do zla boga! Ako je njegova žena spremna da ga sledi u stopu i da igra po pravilima koje on diktira, tada je zadovoljamn i daje svoj maksimum kao muž. Predstavlja veliki oslonac i trudi se da stvara finansije.

Bik

Bik može biti jako nezgodan muž, kroz komunikaciju. Ništa mu se ne može dokazati i jako retko je spreman na kompromise. S druge strane, ume da pomogne svojoj ženi u svakom segmentu, pa i u poslovnom. Nije sklon prevari, posvećen je porodici, ali ponekada ta posveženost može da bude bolna.

Blizanci

Blizanci mogu da budu dobri muževi samo onoj ženi koja je spremna da non-stop sluša kojekakve priče. Užasno su dosadni, u sve se razumeju, ali se u sve i mešaju. Često će biti kritički raspoložen prema svojoj ženi, i nije mu nikakav problem da započne svađu. Može da vara, ali i da živi praralelan, dvostruki život.

Rak

Rakvo su jako emotivni i pre svega posvećeni muževi. Do duše, malo su „metiljavi“ i veliko je pitanje da li umeju da zakucaju ekser, ali sve u svemu, mnogo lepog od njega se može očekivati. Nisu skloni prevari, ali će se od iste plašiti, pa je ujedno i najveća mana muža Raka potencijalna ogromna ljubomora.

Lav

Lavovi kao muževi su jako dobri, stabilni, energični. U životu se trude da uvek idu ispred svoje žene i da ne dozvole da joj se bilo šta loše desi. Mogu varati, ali ih na to tera uglavnom potreba za strašću koja je prolaznog karaktera. Trude se da vole svoju ženu i da održavaju strast na nivou tokom trajanja braka.

Devica

Device su muževi koji su koncentrisani više od sebe. Uglavnom vole da budu razmaženi, i da se ide za njima, da se čisti i sprema, ali na vrhunskom nivou. Oni veruju da je njihov šarm idealan i da njihove žene zbog toga trebaju da budu počastvovane. Vole da zavode druge žene, ali uglavnom kroz bezopasni flert.

Vaga

Vaga kao muž može da bude super konstruktivan. Možda ponekada da priča previše, da ne ume da se zaustavi, ali u globalu predstavlja osobu koja je posvećena ženi. Spreman je da joj ugađa, spremi večeru. Ovaj muž ima stila i kada nema love, pa će umeti sa malo ničega da napravi nešto i donese sreću u brak.

Škorpija

Škorpija će kao muž želeti da razmenjuje seksualnu energiju sa svojom ženom gotovo svakodnevno. Seks mu je važan, ali i ljubav. Stalno može posmatrati svoju ženu, i odmeravati koliko je ona lojalna. Može sprovoditi i različite testove da bi se u to uverio. Sklon je čestim prevarama sa različitim partnerkama.

Strelac

Strelčevi su kao muževi veoma dinamiični i brak s njima gotovo nikada nije dosadan. Vole da putuju i zajedno provode vreme van kuće. Motivisaće svoju ženu na sportske i društvene aktivnosti. Ttrudiće se da pokrene strast koja im je značajna. Biće veoma nesebičan i truduće se da ženu uvek obezbedi materijalno.

Jarac

Jarac je jedan posvećen muž, koji voli da ima veliku porodicu, pa dvoje dece za njega može biti dovoljno, ali bi voleo da ima više. Dosta je poslušan, nije sklon prevarama, iako život sa njime može da se ispostavi kao dosadan. Jako teško se prilagođava na novo, pa teško prihvata promene poput preseljenja ili slično.

Vodolija

Vodolija može da bude i najbolji i najgori muž na svetu. Za neku ženu će biti dobar, jer nije zahtevan, a za drugu dosadan. Mnoge dame udate za muškarca u ovom znaku govore da im je muž „mekušac“. Najmanje je skon prevarama, a ako prevari, znači da je prestao da voli i tada već razmišlja o razvodu.

Ribe

Ribe su muževi sa kojima život može da se ispostavi kao prava avantura i kompletna zabava. Sa njima nikad nije dosadno, vole da izlaze sa ženom, ali i da zajedno okupljaju društvo u kući. Uvek će težiti da imaju dosta novca i stalno uvoditi promene kako bi do novca i došli. Vole da sa ženom zasnuju biznis.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE On je najbolji muž horoskopa!
ZVEZDE I MISTERIJE Astro kuhinja!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online