Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 06.06.2017.
12:30
Vesti A

I zvezde uređuju dom

Ne tvrdi se badava da svaki dom oslikava svog vlasnika. Stručnjaci su na osnovu Zodijaka uspeli da otkriju čemu većina ljudi određenog horoskopskog znaka teži kada opremaju i biraju svoje oaze.

pixabay.com
 

Vatreni Ovan traži puno prirodne svetlosti. Voli velike prozore i ukoliko je u mogućnosti postaviće stakleni zid u dnevnoj sobi, a jednu prostoriju sigurno izdvojiti za kancelariju. Poznato je da su Bikovi hedonisti. Ne žale novac pri kupovini najudobnijeg nameštaja, ormana za vino i drugih predmeta u kojima može da se uživa.

Blizanci menjaju dekoraciju ili pak stanove kad god su u mogućnosti. Vole otvorene prostorije i uvek imaju pregršt kreativnih ideja poput školske table u dnevnom boravku. Rak svoj stan oprema stvarima za koje je emotivno vezan. Uneće u nov dom porodične antikvitete, bakine tanjire i stara ogledala.

Grandiozni Lav će težiti da kupi vilu sa kaminom. Ukrasiće je raskošnim nameštajem koji izgleda kao da je sa dvora i okrečiće zidove u jarke nijanse poput bordo ili boje šljive. Stan Device ima malo nameštaja i u njemu dominiraju bele i bež nijanse. Umesto umetnine uvek će pazariti lampu poznatog dizajnera i spojiti lepo i praktično. Vaga uživa u jednostavnosti. Stanovi ovog horoskopskog znaka obiluju drvenim nameštajem koji je krajnje uobičajen, ali zato uživa u impozantanom garderoberu.

Škorpija najviše truda ulaže u sređivanje spavaće sobe. Neretko može da oboji zidove u teget ili neku tamniju boju, a za džinovski krevet izdvaja ogromne svote novca. U njenoj oazi obiluju sveće koje joj daju mistični izgled. Strelac ima ekscentričan ukus. Kupiće marokanski tepih i police napuniti knjigama.

Od nameštaja spojiće moderni krevet sa rustičnom foteljom. Jarac dizajn enterijera vidi kao dobru investiciju. Pogled je ono što ga kupuje kada bira stan, pa mu je penthaus uvek idealno rešenje. Ne voli puno nameštaja, pa sve što izabere i unese u dom ima svoju dragocenost.

Vodolije u haosu

Nestašne Vodolije vole da žive u kreativnom haosu. Njihovi stanovi su poput umetničkih ateljea. Ne vole zavese i tepihe, ali obožavaju raznorazne sitnice kojima ukrašavaju svaku prostoriju. Ribe svoje oaze grade s puno ljubavi. Njihove kuće su mesta za opuštanje. Uglavnom biraju pastelne nijanse za zidove i nameštaj sa puno jastuka.

 

 

 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE U ovome ste najbolji od svih!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online