Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 04.06.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Koliko vam je važna materijalna situacija emotivnog partnera?

Kada birate potencijalnog partnera kojim pravilima se rukovodite? Koje su to osobine koje naviše vrednujete? Da li vam je bitnije kakav je on po duši, kao osoba ili vam je ipak negde u prioritetima i njegova materijalna situacija? Mnogi ljudi će na ovo pitanje iz čiste pristojnosti odgovoriti da im nije važno kakvog je materijalnog stanja njhov potencijalni ili aktuelni partner, ali duboko u sebi, razmišljaju drugačije.

pixabay.com
 

Postoje i osobe koje krajnje otvoreno kažu da im je se materijalna situacija emotivnog partnera nalazi u vrhu prioriteta pri izboru. Evo šta na to kaže zodijak:

Ovan

Ovnovi nisu materijalan znak, pa im materijalna situacija emotivnog partnera nije toliko važna. Čak, donekle više vole da je on u lošijoj situaciji, jer tada mogu da dominiraju. Tačnije, Ovan za sebe, ma u kakvoj situaciji da se trenutno nalazi, duboko veruje da će u budućnosti da zaradi jako veliki novac.

Bik

Bik najviše voli kada on sam ima dovoljno novca, pa da ne mora da vodi računa o tome pri izboru partnera. Međutim, Bik u lošoj materijalnoj situaciji može da izuzetno mnogo pažnje posveti materijalnoj situaciji partnera i da traži onog koji je u velikoj meri situiran, ali takođe i galantan, te veoma nesebičan.

Blizanci

Blizanci, pošto vole da lažno morališu i da se prave „nemušti“ sigurno će reći da im to nije bilo važno kod partnera, da su se zaljubili u njegov šarm, a ne u novac, a na kraju uvek nekako zavše sa osobom koja je u dobroj materijalnoj situaciji. I sve to tako eto-spontano, ispadne, nije im važno, ali im je jako važno.

Rak

Rak obožava da kraj sebe ima jakog emotivnog partnera, pa i materijalno jakog. Naravno, Rak će biti dovoljno licemeran da to nikada ne prizna, ali će uživati u svakom poklonu koji od partnera dobije. Ako im partner kroz svoju situiranost pruži oslonac da mogu biti opušteni, onda će ga voleti najviše na svetu!

Lav

Lavove u prinicpu ne zanima materijalna situacija emotivnog partnera, čak donekle možda im partner sa mnogo novca predstavlja opterećenje. Naročito ukoliko zbog toga Lavu prorade kompleksi. Jedino rešenje za Lava ako je već u vezi sa osobom koja je puna love, jeste da i Lav sam ima dosta love.

Devica

Device bez obzira na pol su prave sponzoruše. Njima je san da se nakače na tuđu „grbaču“ i da krckaju lovu koju je neko drugi s teškom mukom zaradio. Tada su najsrećnije, a posebno ako tog novca ima dovoljno da mogu da sebi ispune sve bitne hirove koje žele. Takvog partnera će naprosto obožavati!

Vaga

Vage „kao gistro“ nisu sponzoruše, jako se zgražavaju nad novcem emotivnog partnera, ali isto tako, jedva dočekaju da taj isti novac troše. Uvek će vam reći da ih to kod partnera ne zanima, a onda kada se pojavi neki potencijalni partner koji bi ih jako voleo, ali je sirot, reći će vam da se neće upuštati u vezu.

Škorpija

Škorpije vole da budu okružene luksuzom u svakom pogledu, pa jednako uživaju da troše svoj i tuđ novac. Za njih ne može da se kaže da su sponzoruše, jer im to nije prioritet svih prioriteta, ali materijalna situacija emotivnog partnera zauzima visoko treće mesto kada procenjuju nekog potencijalnog partnera.

Strelac

Strelčeve zaista i istinski jako malo zanima materijalna situacija emotivnog partnera. Čak do toga da su spremni da mu jako mnogo pomažu, ne bi li došao do boljitka. U tom smislu, onda kada pronađu nekog ko je izuzetno situiran budu srećni, ali se ponašaju skoro pa isto kao da su u vezi sa nekim skoro sirotim.

Jarac

Jarčevi će prosipati moral i poštenje na sve strane i „kleti“ se da ih to ne zanima, čak i onda kada u brak uđu sa nekim čija je imperija nalik onoj koju ima sultan od Burneja. Jarac voli sigurnost, u njoj uživa, ali će ga veoma frustrirati činjenica ako su u emotivnoj vezi sa partnerom koji ima, ali jako malo toga daje.

Vodolija

Vodolija će obožavati činjenicu da bude u vezi sa nekim ko je maksimalno situiran, i tada će biti srećna, ali isto tako, neće to iskorišćavati za neka sitna zadovoljstva ili zadovoljstva uopšte. Jednostavno, saznanje da je partner u dobroj materijalnoj situaciji samo će im prijati, zbog planova za budućnost.

Ribe

Ribe gotovo i da ne umeju da budu u emotivnoj vezi sa nekim ko nema dovoljno novca da ispunjava sve njene zahteve i hirove kojih često ima i previše. Zato kada se upuste u vezu sa nekim ko nema neki finansijski bekgraund, definitivno jako kratko opstanu u toj vezi i to samo ukoliko je seks vrhunski.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Najveći dužnici zodijaka
ZVEZDE I MISTERIJE Zodijački bukvar straha
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online