Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 03.06.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Kada će kraj ovog lošeg perioda?

Kada je nečiji život u ravnoteži, a pojave se aspekti koji „brzinom munje“ donesu loše stanje, onda je to defintiivno problem za osobu da shvati zbog čega se nižu problemi. Ovakvih primera ima veoma često, i ljudi zbog toga neretko konsultuju Astrologa. Po simtomatologiji, uglavnom shvate da je "nešto" prostrujalo, kao što je to shvatio ovaj mladić, koga interesuje, kada će taj loš period koji ga je iznenadio proći.

pixabay.com
 

Pitanje: U jednom trenutku mi se svet srušio. Pre petnaestak dana sam se ozbiljno posvađao sa svojima, devojka koja mi se jako sviđala je prestala da mi se javlja, pao sam jako bitne ispite, gazda me je isterao iz stana u kome sam dve godine i povrh svega dobio sam poziv disciplinske komisije s fakulteta zbog nečega što nisam kriv ali sam igrom slučaja umešan! Iznerviran, otišao sam kod frizera i rekao da sve šiša na dvojku. On me je triput pitao da li sam siguran. Na pola šišanja sam već žažalio. Sebi sam izgledao smešno! Sad sam još depresivniji, jer je lepo vreme, i ne mogu sa nekakvom kapom da krijem moju nazovi-frizuru, ali shvatam da će kosa brzo porasti. Mene zanima kada će kraj ovom lošem periodu, kada će sve krenuti na bolje? Rođen sam XX/XX/19XX u 18:36 U Loznici.

Odgovor: Poštovani. Hvala na tako detaljnom opisu situacije, moram da priznam da ste sve do te mere verodostojno opisali, da tumačenje aspekta u Vašem slučaju zaista nije bio težak zadatak. Tačno je da se pre petnaestak dana u Vašem životu dogodio zaokret u uticaju planeta, pa ste sada izloženi uticaju sporih i tromih planeta, koje su se pojavile dosta brzo. Zato su u Vašem životu do te mere „pomršeni konci“. Međutim, verovali Vi meni ili ne, ovi aspekti neće naneti gotovo nikakvu trajnu štetu, pa mogu da Vam kažem da očekujem da se relativno brzo pomirite sa svojim roditeljima, da pronađete novi stan u kome ćete imati bolje uslove stanovanja, a možda čak i manje troškove. Što se tiče disciplinske komisije, moguće je da ćete biti kažnjeni, ali sam isto tako sigurna da kazna neće biti previše ošta. Vaša nova frizura možda samo Vama deluje da nije adekvatna, ali moguće je da neka nova devojka sa kojim se možete upoznati, neće tako razmišljati, već potpuno drugačije, pa joj se možda baš svidi Vaš novi stil. Prema tome i ljubav vreba negde iza ćoška. Sve u svemu, krizno stanje može da traje još nekih mesec do mesec-ipo dana, a nakon toga, smatram da će sve biti u redu i da ćete imati mogućnosti da napredujete i da sredite masu stvari koje su do skoro bile jako nedefinisane u Vašem slučaju, te da nakon turbulentnog perioda, izađete još stabilniji. Budite bez brige, kriza je kratkoročna i neće doneti prevelike posledice, samo nemoje da slutite negativno.

Najlepse hvala na poverenju. Astrolog. Katarina Anđelić © Astosavet.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Kod za Astrologa!
ZVEZDE I MISTERIJE Tamna strana ljubavi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online