Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.05.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Šta otkriva lice svakog znaka?!

Velika većina osoba kada nekog upozna, prvo obrati pažnju na lice. Lice, njegov izraz, oči, pogled, mimika i gestikulacija, definitivno nam mnogo toga mogu reći o svakoj osobi. Postoje još neka, manje ili više izmišljenja tumačenja koja govore o licu neke osobe, pa tako, osoba sa spojenim obrvama sigurno jeste pametna, ali ne i baš naročito druželjubiva.

pixabay.com
Vaše lice, oči, usne, nos, gestikulacija... mnogo govore o vama

Osoba sa "sitnim očima" bi tako trebala da bude zla, a nešto slično se može "prilepiti" kao epitet osobi koja ima tanke usne.

U ovoj analizi bavićemo se onim što skriveno poručuje lice svakog znaka.

Ovan

Ovan izrazom svog lica može da se trudi da ne pokaže ništa. U većini slučajeva je narogušen, pa ne ostavlja utisak nekakve prijatnosti.

Njegov pogled je uglavnom prodoran i on se trudi da na taj način ostavi jasan utisak da je ozbiljna osoba. Kada se smeje, njegovo lice se ozari najlepšom energijom.

Bik

Bik ima lice gde su "oči" u istinskom smislu ogledalo duše. Ono o čemu misli, može se videti po njegovim očima.

Uglavnom imaju guste obrve sa kojima mogu da prave "narogušen izraz" jako lako, pa će ih neki doživeti kao preozbiljne osobe. Dame u ovom znaku licem uglavnom emituju veliki šarm.

Blizanci

Blizanci imaju uglavnom nežan izraz lica i zrače šarmom, kao i pozitivnom energijom. Neretko su nasmejani.

Krase ih izražene jagodice, a ponekada mogu da imaju jedan, ali vidan istaknuti mladež poput onih iznad usana ili neposredno ispod oka. Mimika lica im je prijatna i deluju svima veoma drago.

Rak

Rak nasuprot onome što on predstavlja u svojoj osnovi, generalno može da na licu odaje manjak šarma u odnosu na ono što oni zaista jesu.

Krupne oči su njihov zaštitni znak, a veoma retko imaju nekakve neidealnosti poput mladeža koji su previše vidni, velikog nosa, visokog čela ili čak klempavih ušiju.

Lav

Lav uvek ima svoju grivu, pa tako i kosa uglavnom jeste adut koji svaki Lav preferira, a naročito dame, koje uvek vole da kosom prikrivaju nedostatke na licu ili da šiškama ukrase isto.

Krupne oči i izrazito pune usne, njihov su zaštitni znak. Obrazi su im "puni", čak i onda kada se radi o jako vitkim osobama.

Devica

Devica može da ima dosta strog, prodoran, čak i „mračan“ pogled. Možete biti poprilično neprijatno iznenađeni načinom na koji vas gledaju.

Oni vole da akcentuju obrve, ako nisu dovoljno guste, neće se libiti da ih crtaju ili tetoviraju. Lice im često može biti malo „špicasto“, a muškarci neguju svoju bradu.

Vaga

Vage se trude da na svom licu emituju šarm kakav im je neophodan da vladaju situacijom, drugim osobama, okolinom.

Međutim, Vaga je potpuno nesposobna da na svom licu prikrije sve ono što treba da prikrije, pa je činjenica takva da se uvek njene misli odaju. Uglavnom imaju lepu kosu, osmeh i zube.

Škorpija

Škorpije imaju veoma snažan i prodoran pogled. Nekada svojim pogledom mogu da uliju strah, posebno kod osobe koja ih ne poznaje.

Mimika lica je specijalna tehnika kojom Škorpija vlada. Oni mogu nameštati svoj izraz onako kako žele. Po praviliu se sva njihova lepota koncentriše na simetričnom licu.

Strelac

Strelčevi su osobe koje imaju gustu kosu, guste obrve, trepavice, a muškarci gustu bradu, koju vole da neguju i ističu.

U globalu, oni mogu licem ostaviti utisak "prgave" osobe kojoj stalno nešto smeta. Isto tako, kada to požele, mogu se skoncentrisano potruditi da ostave utisak osobe koja je jako prijatna.

Jarac

Jarčevi mogu da imaju nešto predimenzionirano na licu. Ili preterano istaknute guste obrve, krupne oči, a neretko i velik nos.

Jarac može po licu delovati jako "tupo", naročito zbog toga što se njihov šarm aktivira povremeno. Ponekada imaju mogućnost da upravljaju svojim šarmom lica, ali se moraju baš potruditi.

Vodolija

Vodolije su osobe koje definitivno imaju prelepo lice. Jako su retki suprotni slučajevi. Oni će svoje lice jako negovari, kroz razne pilinge, ali i drugu negu.

Dame u ovom znaku imaju izražene usne koje šminkom još više neglašavaju, kao i oči, dok muškarci vole da im lice bude glatko, i besprekorno uredno.

Ribe

Ribe su jako šarmantne, pa deo tog šarma mora da se vidi i kroz lice. Skoro svaki pripadnik ovog znaka ima krupne oči, izražene jagodice, a njihovo lice deluje "okruglasto" i "puno".

Sam ten lica može biti jako svetao, a umeju da vešto koketiraju svojim pogledom koji ide od nežnog do maksimalno prodornog.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Kod za Astrologa!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online