Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 20.05.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Astro osveta! Evo kako će vas kazniti!

Osveta se u globalu tumači kao nešto što bi trebalo da bude jako loše. Ipak, osvetoljubivost nije poriv koji bi mogao da se tumači kao nešto što su svi sposobni kod sebe da amortizuju, suzdrže ili spreče.

zastavki.com
 

Neki horoskopski znaci su totalno podložni ovom osećanju i naprosto ne mogu ga zaustaviti, a neki umeju da praštaju i zaboravljaju, pa se kod njih ovo osećanje retko javlja. Danas govorimo o načinu na koji horoskopski znaci sprovode svoju osvetu.

Ovan

Ovan se sveti hitro. Naprosto, on ne može da dočeka pravo vreme da bi osvetu "poslužio hladnu". Oni se svim silama i mislima ustreme ka osobi kojoj trebaju da se osvete, a iako generalno nisu maštoviti, pri ovom zadatku im se mašta izuzetno aktivira. Oni uglavnom idu na uništenje neprijatelja u potpunosti.

Bik

Bik prevashodno nikada ne zaboravlja ono što im je neko loše učinio. Sposoban je da zapamti sve i da se osveti onda kada se žrtva najmanje nada. Bik veoma pažljivo planira svoju osvetu i u globalu, pokušava da zada žrtvi udarac "tamo gde je najtanja" ili tamo gde zna da će najviše da je zaboli emotivno gledano.

Blizanci

Blizanci, iako tako ne deluju na prvi pogled, zapravo su veoma osvetoljubivi. Oni ne umeju da se suzdrže za svojim osvetničkim porivom i u globalu, smišljaju osvetu veoma pažljivo. Mogu napraviti i konsultacije sa nekim osobama koje bi mogle da im pomognu pri smišljanju najboljeg načina za osvetu.

Rak

Rak može da bude izuzetno bezobziran i sasvim suprotno svojoj prirodi koja je u globalu mirna, tiha i povučena, on zapravo voli da se sveti. Najgoru osvetu sprema nekada dragim osobama koje su mu nanele zlo i štetu, a što ih je povredilo i emotivno. Rak će se potruditi da osvetom uništi onog ko mu je zasmetao.

Lav

Lav kada se sveti, to može da ima trajne posledice nad onim nad kime se osveta izvršava. U globalu, Lav osvetu sprovodi veoma energično i ne preza od metoda za kojima će posegnuti. Kada se sve sagleda, lav je zaista nemilosrdan, a osvetu sprovodi na takav način da žrtvu ošteti bar duplo više nego ona njega.

Devica

Devicina osveta nije nešto preterano opasna, jer ona da bi smislila previše dobru osvetu, mora da uključi maštu. Kada se sve realno sagleda, oduzme i sabere, Devica više svojoj žrtvi nanese iritaciju nego neku ozbiljnu bol ili štetu. Devica najradije smišlja sitne pakosti koje su više uznemirujuće nego opasne.

Vaga

Vaga kao jako velika pričalica, svojoj žrtvi prema kojoj usmerava osvetu nanosi bol tako što će ćutati. To naročito sprovodi kada se sveti nekim dragim osobama. Ukoliko je u pitanju osveta nekom od kolega sa posla, tu može da bude jako maštovita i da smisli dobru strategiju kako da nekom kroz posao napakosti.

Škorpija

Škorpije su osobe sa kojima se definitivno ne treba šaliti. One su veoma osvetoljubive, a osvetu doživljavaju kao najozbiljniji posao na svetu. One se veoma retko odluče da se ne osvete, gotovo nikada. Smatraju da ako jednom oproste, da će ih uvek svi ugnjetavati. Nemilosrdni su i žrtvi nanose veliku štetu.

Strelac

Strelac nije znak koji je nešto osvetnični "podgrejan". Iako bi njegova energija koju poseduje u globalu mogla da dozvoli mogućnost da se on dosta dobro osveti, kad to poželi. Njega jako kratko drži želja za osvetom. I kada odluči da se sveti, definitivno koristi neke "sitne pakosti"  koje uznemiravaju žrtvu.

Jarac

Jarčevi uvek imaju dovoljno strpljenja za sve u životu, pa tako nekako i za osvetu. U globalu, oni su osobe koje zaista ne umeju da osvetnički razmišljaju, pa nije isključeno da se konsultuju sa nekim osobama koje bi mogle da im pomognu pri smišljanju plana, ali će osvetu sigurno "poslužiti hladnu".

Vodolija

Vodolija i osveta, to su dva potpuno različita pojma. Veliko je pitanje koliko bi zla neko trebao da nanese Vodoliji, da bi ona istinski postala osvetoljubiva. Najteže podnosi nepravdu koja ima veze sa emocijama, pa ako je emotivno razočaran može poželeti da tom nekom nanese bol, ali se u tome neće nikako snaći.

Ribe

Ribe su sklone osveti, ali nikako ne uspevaju da svoju spontanost suzdrže i jednostavno bivaju tako naoštreni da osvetu sprovode odmah. Revolt ne umeju kod sebe da suzdrže, kao i poriv za pričanjem, pa ne bi bilo čudo da svoju žrtvu najpre "sočno" izvređaju, i da joj direktno saopšte da spremaju osvetu.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online