Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.05.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Astro analiza: Da li ste totalno drugčiji od drugih!

Posebnost je uvek jedna od vrlina koje su jako značajne. Svi ljudi koji imaju nešto posebno u sebi, uglavnom to u neko doba mogu da iskoriste na način da se istaknu. Ako to ne urade sami, obično drugi primete njihovu specifičnost, zbog čega mogu postati čak i obožavani. Oni koji uspeju da svoju posebnost maksimalno da neguju i istaknu, obično daleko lakše dolaze do uspeha nego neki drugi.

freevector.com
 

Ovan

Ovnovi su posebni po svojoj energiji, odlučnosti i borbenosti. To je ono što ih izdvaja od ostalih. Sa time se rađaju i veoma lako ovladavaju svim tehnikama koje su neophodne da bi te svoje osobine istakli u prvi plan. Oni vole da vode glavnu reč, ali njihove izjave mogu biti veoma direktne, i nadasve autoritativne.

Bik

Bikovima je najveća posebnost u tome što mogu da ostanu svoji i kada su izloženi najvećim mogućim uticajima. To čemu Bik može da odoli i odupre se, ne može ni jedan drugi znak. Ovakva posebnost ume ponekada da ode u krajnost, pa da bude „mač sa dve oštrice“, ali oni uglavnom to dobro kontrolišu.

Blizanci

Blizanci su posebni zbog svoje izražene sposobnosti za komunikaciju. Oni su definitivno „najslatkorečiviji“ znak zodijaka i u tome im niko ne može prići. Kada oni nešto kažu, to bude toliko lepo, da se mnogi zapitaju da li je moguće da se neko tako lepo izražava. Svi uživaju u tome da ih slušaju.

Rak

Rakova dobro poznata emotivnost je ujedno i njihova najveća posebnost. Emocije kakve Rakovi mogu da proizvedu, ali i prenesu, definitivno ne može da proizvede, niti da prenese, ni jedan drugi znak. U tom pogledu, oni uživaju da sebe predstavljaju kao velike emotivce i nikad od toga ne odustaju, ni po koju cenu.

Lav

Lav je poseban po svojoj borbenosti koja definitivno nema premca. Oni su spremni na sve u sprovođenju svoje borbe. Nikada ne posustaju, niti odustaju. Takođe su posebni i po svojoj ambicioznosti koja je doslovce sinonim za njih. Oni poslovno i finansijsko polje, često stavljaju u prioritete svih prioriteta.

Devica

Devicama je mnogo toga svojstveno, a generalno o sebi imaju mišljenje kao da su posebni u svakom smislu. Njihova pedanterija, i prerfekcionizam ih izdvaja kao najveća posebnost od svega. Oni su surovi profesionalci kada bilo šta rade i veoma pažljivo shvataju sve detalje koji postoje, ništa im ne promiče.

Vaga

Vage su osobe koje definitvo imaju osećaj za štednju i racionalnost kao nešto što ih izdvaja od drugih. Niko nije u stanju da bude, čak ni približno ekonomičan, kao što je to Vaga. U globalu, oni su spremni da ovu svoju osobinu maksimalno koriste i da zaista tokom vremena uštede dosta materijalnih sredstava.

Škorpija

Škorpije su posebne u više pogleda. Pre svega nadaleko je poznata njihova seksualna energija ili seksepil kojim oni vešto vladaju. To je njihova teritorija zbog koje se oni maksimalno mogu prilagoditi svakom zadatku, i uspešnije ga rešiti nego što bi bez toga. Takođe, posebni su i zbog avanturizma koji često primenjuju.

Strelac

Strelčevi sa posebnim žarom mogu da pristupaju svim zadacima koji se pred njih postave. Nema za njih neuradivih zadataka, i samo ukoliko ste skoncentrišu, oni uspevaju da reše sve što treba. Njihova ambicija je njihova posebnost, ali je specifikum u tome što oni takvu ambiciju definitivno mogu da prenose na druge.

Jarac

Jarčevi su posebni po svojoj vezanosti za porodicu. Njihovo tradicionalno shvatanje života i u modernom dobu, predstavlja fascinaciju za mnoge druge znakove zodijaka, koji ih uglavnom ne razumeju na valjan način. Iapk, Jarčevi ovo često upotrebe kao svoju prednost kroz porodične poslove koji su uvek uspešni.

Vodolija

Vodolijama je posebna i svojstvena kreativnost, umetnički dar i talenat. Oni su veoma talentovane osobe, a čak i kada im umetnost nije primaran posao, oni definitivno uspevaju u tome da pronađu neki izvestan način da iskoriste svoj dar. Takođe, posebni su po veštini besedništva koja lako fascinira sve druge.

Ribe

Ribe su posebne po svojoj energiji koja privlači. Možda ne postoji adekvatna jedna reč koja bi to opisala, ali naprosto, svi žele da se druže sa Ribama. Oni imaju energiju koja okuplja, a uz to oni mogu da dođu do fantastičnih rezultata u društvu ili u poslu. Vešto to koriste i zaista suvereno vladaju u svakom društvu.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Tarot tumač!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online