Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.05.2017.
11:23
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 6. do 12. maja 2017. godine.

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Loše se organizujete, a to ide na štetu vašeg slobodnog vremena. Frustrira vas to što znate da niste ništa više opterećeni nego drugi ljudi, a opet ništa ne stižete. Pre nego što počnete da paničite, smireno napravite bolji plan za svaki dan posebno.

LjUBAV: Zaljubljeni ste, i to vam je dobar pokretač. Iako je takvo stanje divno, da bi sve potrajalo potrebno je da svoja osećanja podelite sa drugom stranom. Otvorite se.

ZDRAVLjE: Posetite kardiologa.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Razmišljate o zajmu kao jedinom pravom rešenju. Brzi keš jeste primamljiv, ali pre nego što se odlučite na tako nešto, dva puta proverite da li ste u stanju to da vratite. Ukoliko ovih dana uđete u dugove, iz njih ćete teško izaći.

LjUBAV: Opterećeni ste prošlošću, zbog toga se svaki razgovor sa voljenom osobom završava neprijatnom ćutnjom. Okrenite se napred i ne analizirajte više šta je bilo juče.

ZDRAVLjE: Moguća je depresija.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Pred vama su važne poslovne odluke ili, ako ste konkurisali za neko radno mesto, pozitivan odgovor. Ipak, sreću kvare finansijski problemi. Nema potrebe za tenzijom jer je pred vama period u kome ćete se s lakoćom rešiti novčanih briga.

LjUBAV: Nametljivo ponašanje može preplašiti voljenu osobu. Vodite računa jer to što ste vi zadovoljni i srećni ne znači da druga strana na pravi način tumači.

ZDRAVLjE: Čuvajte leđa.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Sami ste sebi izrežirali da ste jedini glavni i odgovorni za sve, pa je neumesno da sada prigovarate. Dovršite svoj posao do kraja, a onda iz svega izvucite pouku. Da biste pokazali svoje sposobnosti nije baš uvek neophodno da poslove obavljate sami.

LjUBAV: Naglašena erotičnost i prijatna bliskost sa partnerom može dosta popraviti ljubavne odnose. Nije vreme da se kolebate, iskoristite ovo vreme da uživate u romantici.

ZDRAVLjE: Moguće su infekcije.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Zbunjuje vas atmosfera na poslu. Svi hvale vaš trud, ali osećaj unutrašnjeg zadovoljstva izostaje. Do izražaja dolazi vaša karakteristična osobina, večni ste tragač za novim izazovima, pa se zbog toga nikada ne zadržavate predugo na jednom mestu.

LjUBAV: Vodite računa šta govorite ovih dana jer druga strana može shvatiti ozbiljnije nego što vi to mislite. Osim toga, ne ulazite u rasprave jer ishod može biti loš.

ZDRAVLjE: Bolovi u sinusima.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Napokon će i vama posao biti na poslednjem mestu. Potpuno ste se prepustili drugim aktivnostima, pa je koncentracija na najnižem nivou. Da biste bez posledica prošli ovaj period, svedite obaveze na minimum i dajte drugim ljudima da kontrolišu posao iza vas.

LjUBAV: Niko kao vi ne ume iz bezazlene situacije da upadne u komplikacije. Ako se budete pravdali, svaka naredna reč će vas još više ukopavati u očima voljene osobe.

ZDRAVLjE: Kontrolišite apetit.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Mislili ste da ste rešili problem vezan za finansije, ali ova nedelja vam donosi neočekivane komplikacije koje će vas ponovo obeshrabriti. Dobra strana je u tome što ćete u haosu prepoznati rešenja, ne samo za trenutnu situaciju, već i za predstojeće probleme.

LjUBAV: Odnosi sa voljenom osobom su na silaznoj putanji. Čini vam se da ste bili dovoljno strpljivi, pa je vreme da se to promeni. Pre bilo kakve odluke saslušajte i drugu stranu.

ZDRAVLjE: Pripazite krajnike.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Bićete uključeni u projekte za koje vam je neophodno novo znanje. Dobar period za učenje iskoristite da savladate veštine koje će vam u profesionalnom životu biti od velike koristi. Ukoliko budete dovoljno uporni, nagrada će stići brže nego što očekujete.

LjUBAV: Očekujte da ćete biti otkriveni ako budete služili lažima. Budite pažljivi, voljena osoba je nezadovoljna, najmanjom greškom možete prouzrokovati raskid.

ZDRAVLjE: Prolazna malaksalost.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Malo toga, ove nedelje, zavisi od vas. Sve u tuđim rukama jer sve što ste u proteklom periodu uradili ostaće beskorisno ukoliko ne dobijete podršku okoline. Atmosfera u radnom okruženju nije povoljna, pa je najbolje da se povučete.

LjUBAV: Ne očekujte ništa posebno. Odnosi sa voljenom osobom nisu idealni, ali vam ovih dana to ne smeta. Dovoljni su poverenje i bliskost da biste bili mirni.

ZDRAVLjE: Glavobolja.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Osećate se loše jer se u vašem radnom okruženju dešavaju neprijatnosti dok vi ostajete netaknuti. Pogađa vas tuđa nevolja, ali nemate razloga za grižu savesti. Ne gubite vreme analizirajući tuđe probleme, prihvatite se svojih obaveza, uskoro i vama slede promene.

LjUBAV: Poboljšanje odnosa sa partnerom biće dovoljno da se vaše emocije rasplamsaju. Iskoristite povoljan period i sitnim trikovima probudite zaspalu romantiku.

ZDRAVLjE: Kontrolišite krvni pritisak.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Iako ste na dobroj poziciji, vama se čini da ste potlačeni. Događaji koji će obeležiti ovu nedelju ići će u prilog vašem osećaju obespravljenosti. Umesto samosažaljenja, spremno prihvatite svaki zadatak jer će vam se u narednom periodu to isplatiti.

LjUBAV: Previše ste tvrdoglavi, a to može prouzrokovati krizu ili prekid veze koja je već neko vreme na klimavim nogama. Ne terajte inat kojim sebe, na kraju, kažnjavate.

ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Atmosfera je dobra na poslu, ali vi ne znate kako da to iskoristite. Nesmotreno ste pomešali poslovne i prijateljske odnose, pa ste u opasnosti da doživite neprijatnost od osobe koja od vas očekuje da se žrtvujete i na taj način odreknete svojih interesa.

LjUBAV: Moguće su neprijatnosti. Ovih dana vas očekuje povratak osobe koju ste davno potisnuli. Težina tog odnosa i dalje je prisutna, iznenadiće vas koliko ste ranjivi.

ZDRAVLjE: Bolovi u želucu.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online