Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 30.04.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Znak kojim se ne može manipulisati, progonitelj osoba koje želi!

Ljubav koju projektuje ova osoba je definitivno eksplozivna! Ekspozivno je sve što emituje, a onaj na koga se namerači postaje direktna meta! On je u stanju da progoni osobu koju priželjkuje, a kako bi se to zaustavilo, ne može se učiniti gotovo ništa! On je neko ko nikako, nikada i ni pod kojim uslovima ne podleže manipulaciji. Njega ne može izmanipulisati član porodice, poslovni partner, ali ni emotivni partner. Ukoliko do sada niste pogodili, reč je o Ovnu!

pixabay.com
 

On jako dobro zna šta želi, i predmet njegovih želja gotovo nikada i ni po koju cenu ne predstavlja njemu otežanje. On se veoma rado hvata u koštac sa svime i svakim ko bi na bilo koji način mogao da se tumači kao njegova opsesija! Nema za njega ciljeva koji su nedostižni, samo je pitanje u kom momentu je u kolikoj meri sposoban da bude istrajan, mada mu koncentracija i želja, retko kada popuštaju!

Čak i onda kada celokupna njegova okolina poveruje u činjenicu da je požar koji proizvodi toliko rasplamsan, da ne postoji nikakva šansa da se dalje širi ta vatra, on definitivno dovodi sebe do mogućnosti da sve ono što treba realizuje i da nastavi da gori istim žarom, ili intenzitet plamena poveća, na iznenađenje mnogih!

Prividno deluje kao veoma realistična osoba, ali je zapravo tajni romantičar iz kojeg umeju na najlepši mogući način da izviru najintimnije emocije! On, kada želi, sve ono što misli, želi, oseća i mašta, ume da upakuje u jako poželjno pakovanje, na način da svi mogu biti maksimalno fascinirani njime i njegovom ličnošću.

Često sa njime ume da bude turbulentno, na šta se žale sve osobe koje su direktno upućene na njega, ipak im je istovremeno i jako zanimljivo. Poznato je da oni koji su ostali bez partnera u zanku Ovna, hronično mogu da osećaju dosadu koja proističe iz toga, što sada više ne postoji osoba koja je proizvodila različita dešavanja. Ovan svog emotivnog partnera na najbolji način motiviše da bude bolji, lepši, pametniji, uspešniji. Na "zdrav" način kod svih ljudi podstiče ambiciju, zbog čega može biti jako dobar profesor, predavač ili "life couch".

Ovan je kao topao zagrljaj drage osobe, koji dobro dođe nakon što ste se probudili iz košmara!

Ovan ima snagu i odlučnost sa kojim je sposoban da svoj život kreira na način kakav on želi! Ne postoji znak zodijaka koji može u tome da mu parira! On naprosto zna šta mu je činiti u svakom trenutku, da dođe do uspeha kakav priželjkuje. Uz dosta truda on ume da rešava sva ona pitanja od kojih mu zavisi budućnost!

On uvek razmišlja, jedino i samo o budućnosti. Na prošlost, pa čak i sopstvenu, gleda samo kao na jedan fenomen, iz koga eventualno može da izvuče neke određene pouke, ali prošlošću definitivno nije opterećen, pa ga ni one stvari koje su se dogodile, a nisu bile lepe, ne mogu na bilo kakav krupniji način dotaći ili ostaviti posledice.

                                       Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Ovnovi, nestrpljivi takmičari
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online