Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 29.04.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Privucite novac magijom na pet jednostavnih načina!

Ljude je oduvek fascinirala magija. Veliko je pitanje da li postoji ili ne postoji, a i dan danas to je tema mnogih ezoterijskih rasprava, ali često i naučnih resprava. Iako smo mnogo puta pisali o tome, na koje načine možete da privučete novac magijom, sada predstavljamo pet jednostavnih načina koji su lako primenjivi. Uradite, pa ćete i sami proceniti koliko su od koristi. Moguće je da ćete se iznenaditi!

pixabay.com
 

1. Položaj kreveta u kome spavate treba da bude u suprotnosti sa rekom koja protiče blizu vaše kuće ili stana. Dakle, položaj kreveta nikako ne sme da bude takav da prati tok reke, jer po verovanju, reka, odnosno voda u njoj, može odneti sve ono što je dobro, i vredno iz kuće. Na ovaj način ćete se zaštititi od gubitaka, a priliva novca u kući može veoma brzo biti sve više i više. Ukoliko u domu imate još članova, poželjno je da se svi kreveti postave na identičan način kako bi energija kuće u kojoj živite maksimalno blokirala gubitke!

2. Ispod praga svoje kuće, stana, ili dvorišne kapije trebate postaviti neki novčić. Bitno je da novčić bude u aktuelnoj valuti zemlje u kojoj boravite i da je platežan. Što znači da on nikako ne sme biti iz nekog ranijeg doba, jer onda napretka neće biti, budući da će se energija tog novca vezivati za prošlost, a prošlost nije dobra pri izgradnji bolje budućnost, naročito ako u ste u prošlosti imali pregršt finansijskih problema, a sada želite da pokrenete i preokrenete situaciju. Ovaj „trik“ je poznat od davnina. Novčić treba da stoji minimalno mesec dana da bi se efekti učinka počeli da osećaju, ali ništa neće smetati, ukoliko novčić ostane tamo zauvek. (može biti čak i uzidan ispod praga). Jedino što trebate da vodite računa, jeste da se aktuelna valuta ne promeni, a Vi zaboravite da promenite stari, nevažeći novčić aktuelnim.

3. U veću činiju, po mogućstvu staklenu, sipajte vodu. Na dno stavite kovanice novca u aktuelnoj valuti. Sve to držite podalje od očiju javnosti, naročito od ljudi koji vam u kuću ulaze, a ne čine sastavni deo vaše porodice. Tokom jedne cele nedelje, dakle u intervalu od sedam dana, počevši od ponedeljka do nedelje, svako jutro se umivajte vodom iz te činije. Nakon tog umivanja, nikako ne smete da se „do-umijete“ tekućom vodom sa česme, jer ćete u tom slučaju skloniti dobru energiju. Nakon tih sedam dana, ostatak vode prebacite u flašu koju ćete zatvoriti i čuvati za upotrebu u svrhu umivanja, onda kada je važno, nekim određenim danom, kada očekujete veći finansijski priliv, a dobra energija i sreća vam je potrebna da taj priliv ostvarite. Ne zaboravite, ako želite da primenite ovo pravilo, novčiće u posudu morate potopiti u nedelju uveče.

4. Kada je mesec mlad i ponovo počinje da pravi svoj krug po menama, pravo je vreme da primenite sledeće pravilo. Tada možete da privučete sumu novca koja vam je potrebna. Veoma je važno da pri odabiru sume, ne budete nerealni, jer ako napišete da vam je potrebno milion evra, jako teško da ćete išta postići. Međutim, ukoliko budete realni u svom zahtevu i budete poželeli onu sumu koja može da dođe ubrzo, ovo pravilo može biti veoma delotvorno. Ideja je u tome da na parčetu papira napišete iznos novca koji vam treba. Zatim upalite belu sveću i njenim plamenom spalite papir. Neophodno je da tom prilikom izgovarate sledeće reči „Novi meseče, ti si novi kralj, budi kralj, ali i meni daj!“

5. Možete da privučete novac putem talismana koji ćete veoma jednostavno napraviti. Izaberite jednu novčanicu u aktuelnoj valuti, koja ima relativno veću vrednost (hidalju dinara, dvadeset eur ili slično) Prvo što trebate da uradite jeste da kupite greb-greb srećku od tog novca, od dobijenog kusura, deo novca dajte prosjaku na ulici. Ostatak para koji vam preostane, zajedno sa greb-greb srećkom, zamotajte u jedan valjak i vežite ISKLJUČIVO crvenim koncem i stavite pod jastuk! Spavajte sa time sedam dana, nakon toga, crveni konac odvežite, valjak razmotajte, za novac koji je tu preostao u prodavnici kupite slatkiše i nakon toga ogrebite srećku. Možete prijatno iznenađeni dobitkom!

                                       Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Rakovi privlače pare
ZVEZDE I MISTERIJE Magija vode
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online