Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 16.04.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Ovaj znak nosi epitet - đavolji advokat!

Kada neko poseduje sve atribute i epitete koji su nesvakidašlji, a opet dobri, poput, lepote, šama, pameti i snalažljivosti, onda drugi ljudi definitivno počnu da ih nazivaju svakakvim imenima. Ovaj znak zbog svega toga često dobija epitet "Đavolji advokat".

wallpaperfordesktop.biz
 

Ako niste uspeli da pogodite, u pitanju je VAGA! Evo koji su razlozi za ovakav nadimak:

1. Ume da balansira - Da bi neko mogao da se poveže u bilo kakvom kontekstu sa nazivom Advokat u sebi mora da nosi određenu kategoriju fleksibilnosti, a Vaga to definitivno poseduje. Vaga može svakod da sasluša i posavetuje. Šta ona tada misli - drugo je pitanje, ali će se truditi da izbalansira sve odnose sa ljudima. Ona može biti jako dobar pomiritelj dve zaraćene strane.

2. Šarmantni su - Šarm definitivno Vagu izdvaja od ostalih znakova zodijaka i čiji je beskrajno zavodoljivom. Vaga to prepoznaje već od rane mladosti i definitivno čini sve da to upotrebi kao izuzetno koristan potencijal. Vaga baš i ne ume najbolje da se snalazi bez šarma i jednostavno veruje da sve ono što se dešava, lakše može prevazići ukoliko šarm upotrebi.

3. Osetljivost - Vaga ne mora da glumi da je osetljiva, ona to zaista jeste. Ovo proističe iz emocije koju poseduje u sebi. Ona se uglavnom brine za sve oko sebe ili se makar trudi da tako nešto čini. Koliko je u tome uspešna, zavisi od mnogo faktora, ali u svakom slučaju, ona ne može sebe da liši volje za patnjom i međusobnim saosećanjem za nečiju, tuđu, lošiju ili lošu situaciju. Naročito kada su u pitanju neke osobe koje su joj bliske.

4. Romantika - Vage kada vole, vole svim srcem i nikada ne žale da ulože truda da se kroz neke romantične momente dodvore svojoj dragoj osobi. Ponekada situacije nije toliko idealna, pa se ne može reći da sve može da bude savršeno, ali naprosto, čak i kada im ljubav nije uzvraćena ili kada se dešava nešto što zapravo nije u najboljem mogućem redu, jednostavno oni kroz romantične trenutke i izbor romantične taktike, pokušavaju da stvari urede tako da sve bude kako-treba.

5. Magovi društva - Niko na ovom svetu bolje od Vage, ne može da koordinira društvene odnose. Moguće je da će im neko zameriti da imaju previše prijatelja i zbog toga ih etiketirati kao "ljigave" osobe, ali zapravo istina je drugačija. Istina je da oni uživaju u svakom društvu i da ih malo toga može motivisati kao društveni život. Takođe, Vage su sposobne da budu pravi lideri u društvu ili ako ne da budu lideri, onda definitivno da sastave to društvo i da se u njemu pozicioniraju kao veoma bitan i nadasve koristan član.

6. Lepota - Njihova lepota dolazi kako spolja, tako i iznutra. Oni jednostavno umeju da pronađu način da lepotu sa kojom inače raspoložu, istaknu na maksimalan način. Zato su sposobni da svojom lepotom zasene svakog ko se u njihovoj blizini nađe. Lepota koja kod njih postoji, potkrepljena je i prisutnim šarmom, zbog čega nemaju razloga da sumnjaju u sebe, već im je samopouzdanje uvek na maksimalnom mogućem nivou.

                                        Autor Teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Vage, nesigurne lepotice
ZVEZDE I MISTERIJE Vage, mirotvorci i sudije
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online