Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 26.03.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Planetarna kletva - začarana Venera!

Težak emotivni život koji neka osoba vodi, razni emotivni brodolomi, nesrećne ljubavi, samo budu motiv i razlog da ljudi pomisle da se u njihovom natalu krije nešto specifično štom im blokira, ometa ili sasvim onemogućava napredak na tom planu. Svaki ozbiljan Astrolog, čim iz pitanja svog klijenta čuje sve ono što je bilo, i shvati o čemu je reč, najpre krene u natalu da traga baš za Venerom! Upravo ova planeta je zadužena za ljubavni život svakog pojedinca, kao i ljubavnu sudbinu, odnosno pronalaženje srodne duše i pravog, odnosno odgovarajućeg životnog partnera.

pixabay.com
 

Mnogi koji imaju Venerinu kletvu su sami izuzetno mnogo vremena. Naprosto, to nije stvar njihovog izbora, oni žele da pronađu nekog, ali ma koliko da se potrude, i istinski tragaju za nekim ozbiljnim, bivaju sami i po nekoliko godina. Sav napor koji bi eventualno uložili u pronalazak neke osobe mogao bi u maksimumu da donese neki benefit u vidu pokušaja neke veze. Taj pokušaj bi bio kratak, i nakon takvog kraha, oni bi ostali samo još više razočarani.

Venerina kletva kod neke osobe jasno i direktno znači da je ona u ovoj inkarnaciji sa sobom donela emotivne "dugove" iz nekog prethodnog života. Uvek može da se ustanovi makar nešto o prethodnom životu te osobe, moguće ne detaljno, ali vešt Astrolog, kroz intuiciju i aspekte koje ima pred sobom, može da shvati do koje je mere u nekom prethodnom životu ta osoba o nekog uspela da ogreši dušu, pa zbog toga u ovom životu trpi torturu Venere pod kletvom. Složiće se mnogi, da ispaštanje bez direktne krivice zapravo i nije fer, ali mnogi Astrolozi veruju u prethodni život, kao nešto što u neverovatno velikoj meri može determinisati ovaj život.

Kada je neka osoba u prethodnom životu činila emotivne grehe, zbog koga je neka osoba dosta propatila, sama boginja Venera na njega tada baci kletvu. Na takav način uspostavlja se ravnoteža, jer će on u ovom životu propatiti baš onako kako je neka osoba u prošlom životu propatila zbog njega.

Postoji primer dame, iz moje prakse, koja je imala Veneru pod kletvom, i ispaštala grehe iz prethodnog života, a u ovom životu je morala da prođe kroz tri užasno teška braka, tri teška razvoda, da bi naposletku ostala potpuno sama, trudeći se da zaboravi sve emotivne rane koje su joj muškarci nanosili.

Ova kletva se izuzetno često nalazi u horoskopima, iako mnogi ne znaju da je imaju. U prinicpu, pretpostavku odnosno sumnju na Veneru pod kletvom, može postaviti svaka osoba za sebe, poznavajući svoju blisku i davniju emotivnu prošlost. Ako se konstantno niže neuspeh za neuspehom, ako su ljubavi veoma problematične, ako su one bolne, rastanci burni, uz sve to, ako se od strane partnera pojavilo nasilje, onda je zaista vreme da se obratite Astrologu koji će ustanoviti da li ja vaša Venera pod kletvom.

Jedino kada se posledice Venere pod kletvom ne mogu ublažiti jeste kada je Venera retrogradna (laički rečeno - hoda unazad), a u svim drugim slučajevima, posledice Venere pod kletvom se mogu maksimalno sanirati i zaista dovesti do stanja ravnoteže određenim remedijalnim merama.

Astrologija u ovakvim slučajevima preporučuje upotrebu posebnog dragog kamena, ali i mere poput strogog posta, makar jednokratno, ako je potebno i više puta, ali takođe i određenu vrstu molitve koja se upućuje direktno boginji Veneri, kako bi se umilostivila da svoju kletvu ublaži. Iz moje prekse, posle primenjenih ovakvih metoda, u velikoj meri se loše emotivno stanje ublaži, a ljubavni život poboljša. Kod nekog se čak i izuzetno mnogo poboljša.

                                           Autor Teksta. Astrolog. Katarina Ađelić © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Venera bira poklone
ZVEZDE I MISTERIJE Venera rešava ljubavne jade
ZVEZDE I MISTERIJE Izopačena Venera
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online