Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 21.03.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Želite dobitak na Loto-u? Horoskop otkriva kako!

Strast prema novcu je jedna od najvećih i najjačih poznatih strasti. Novac simbolizuje moć i naprosto predstavlja sredstvo kojim se može obezbediti lagodan ili makar lagodniji život. Novac ne žele samo određene grupe ljudi, gotovo da svi vole da imaju novac. Postoje oni koji nisu uvek i po svaku cenu "gladni" novca, ali u globalu, to su skromne osobe koje takođe vole da imaju dovoljnu količinu novca kao sredstva za život. Neko iz zabave, neko iz strasti, a neko iz nemoći, pokuša da novac napravi lako i bez muke, pa se potrudi da to bude lutrija.

pixabay.com
 

Za maksimalni dobitak na lotou je potrebno pogoditi sedam brojeva, što matematički, odnosno statistički i nije baš lako. Zato Astrologija daje ovu analizu, pa ako ste već namerili da u lutriji učestvujete, evo koja pravila trebate slediti, shodno svom znaku:

Ovan

Ovan generalno može da se ispostavi kao osoba poprilično "srećne ruke" kada je loto u pitanju. Dan u nedelji koji odgovara za popunjavanje tiketa je Utorak, pa bi trebalo da baš ovim danom popune i uplate tiket, kako bi se dobitak dogodio. U igri se trebaju pridržavati broja 1 kao i svih brojeva koji jedinicu sadrže.

Bik

Bikovi su skloni da u igrama na sreću koriste svoj kućni broj, svoj datum rođenja ili sebi bliskih osoba, ali se ovaj način može ispostaviti kao potpuno pogrešan. Bikovi trebaju da izbegavaju broj 13, jer on neće doneti sreću, a pogodni su im parni brojevi, a pogotovu oni koji su deljivi sa 5, na primer broj 20!

Blizanci

Blizanci obožavaju lutriju i sve povezano sa njom, jer osim dobre prilike za zaradu, tu vide zabavu, ali ih i mističnost jako privlači. Greška koju često čine pri izboru brojeva, jeste da stalno igraju na jednu kombinaciju. Trebalo bi češće da menjaju brojeve i da se drža više parnih brojeva, a neparni samo selektivno.

Rak

Rakovi vole da učestvuju u igrama na sreću, ali se ne "tripuju" previše da će im se dobitak desiti. U tom smislu, oni definitivno mogu da stvore lepe mogućnosti za dobitak, ako slede svoju intuiciju. Ako hronično ne dobijaju ništa, trebaju da konsultuju sebi drage osobe za brojeve, a ne da istražuju numerologiju i slično.

Lav

Lav treba da bude redovan učesnik igara na sreću, jer definitivno na takav način može popraviti svoje finansije. Ne trebaju da biraju broj 13, osim ako tiket uplaćuju baš 13-tog u mesecu. Svakako trebaju da biraju brojeve koji ih prate u životu, pa ako su radnosu vest primili 26-tog u 5-tom mesecu, to je razlog da se biraju ta dva broja.

Devica

Device će učestvovati u igrama na sreću, a posebno ih privlači loto, jer je to nešto što ih izuzetno privlači. Loto može da im donese dobitak, jer su veoma intiutivni. Za izbor brojeva mogu i trebaju da poslušaju svoje snove, kao i "unutrašnji glas". Stalna promena kombinacije brojeva kod njih donosi lep rezultat.

Vaga

Vage će donekle igre na sreću posmatrati i kao bacanje novca, pa će učestvovati sa minimalnim iznosima za ulog. U tom pogledu, sve može da bude jako lepo, posebno ako biraju brojeve spontano. Njihov dan i mesec rođenja može da bude koristan prilikom dobitka, ali takođe i njima bitni datumi koji su se dogodili.

Škorpija

Škorpije su dobro poznati ljudi "od poroka". Svaki vid kocke, pa i onaj najminimalniji mogući, će ih motivisati. Zato su oni uglavnom redovni učesnici u igrama na sreću. Da bi im se dogodio veći dobitak, moraće da pronađu svoj sistem, da ne lutaju previše u izboru brojeva, a preporuka su neparni brojevi.

Strelac

Strelac može da dobije neki veći novac u igrama na sreću, a čak i da izgubi, neće se ljutiti i to ga neće motivisati da prestane. On će igrati na minimalne iznose i truditi se da bude redovan učesnik, pa na takav način može i pronaći svoju sreću. Strelac treba da bira "visoke" brojeve, jer strela se baca jako daleko.

Jarac

Jarac ima dosta izražen racio, spada u grupun prizemnih osoba, i jako teško će se polakomiti za nekim laganim dobitkom. Međutim, ako već učestvuje u igrama, on će birati datume rođenja sebe i sebi dragih osoba, ali u globalu, to može biti greška na putu do dobitka, pa trebaju malo "prošarati". Broj 13 im može doneti sreću.

Vodolija

Vodolija će sa nekakvim "tužnim" pristupom popunjavati tiket, i to je možda najveći razlog zbog koga će navući izvesnu količinu negativne energije, koja će dobitak onemogućiti. Oni trebaju da se drže nečije tuđe intuicije, pa trebaju pitati svoje ukućane za brojeve ili čak komšije, te neke slučajne poznanike ili prolaznike.

Ribe

Ribe sigurno mogu da ostvare sasvim povoljan dobitak u lutriji, a posebno ako slede svoju intuiciju, snove i slučajne znakove na koje ih život upućuje. Ovakvom analizom kompletnih okolnosti u životu, doći će se do lepog stanja koje će sigurno za posledicu imati dobitak. Oni sanjaju o glavnom dobitku.

                                        Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Bogati ili nesrećni preci
ZVEZDE I MISTERIJE Sreća zapisana u genima
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online