Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 16.03.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Da li ste avanturista i pomalo egzibicionista?

Odlika temperamenta svake osobe je da se rukovodi logikom avanturizma ili ne. Nekome je to način života na koji funkcioniše, a nekome je to situacija koja definitivno može da doprinese lepom stanju. Neko, ako nema neku dozu avanturizma u svom životu u svakodnevnom smislu, gotovo da jako teško može da funkcioniše sasvim normalno.

pixabay.com
 

Evo koliko avanturističkih, a koliko egzibionističkih i kakvih potreba imaju horoskopski znaci:

Ovan

Ovan jeste avanturista, ali je previše "uštogljen" da bi bio egzibicionista. On defitivno voli da eksprimentiše i da proba svašta nešto novo, privlače ga ekstremni sportovi u kojima se podiže nivo adrenalina, ali neće biti dovoljno "blesav" da bi primenio neku preterano veliku dozu egzibicionizma.

Bik

Bik ume da bude dosta aktivan i da zaista u svakom smislu aktivira svoj avanturizam koji može u nekom datom trenutku da preovlada, pa čak da mu postane i životni stil. Kada je u pitanju egzibicionizam, ukoliko se radi o nekoj ludosti koja je dovoljno pristojna, Bik može da bude osoba koja će na to pristati.

Blizanci

Blizanci su osobe koji su i avanturisti i egzibicionisti. Privlači ih dinamila života u svakom njegovom segmentu, pa je jako teško zamisliti da se otrgnu od tog poriva. Kada je egzibicionizam u pitanju, spremni su da naprave razne ludosti, koje će kod njih takođe da podignu dozu adrenalina koja će im jako prijati.

Rak

Rakovi nisu avanturiti, a ponajmanje egzibicionisti. Oni sve to tumače kao ludosti koje čine osobe koje nisu u dovoljnoj meri ostvarene, pa na takav način moraju da proizvode zadovoljstva. Rakovi vole da budu stabilni, ne vole da reskiraju, rizikuju. Previše su umetničke duše koje vole da čine stvari od stila.

Lav

Lav je avanturista bez premca. Ceo njegov život može da postane jedna velika avantura koja nikada ne prestaje da se dešava. Zato je od velike važnosti da Lav zadovoljni svoje avanturističke porive koji se ogledaju u nekoj vrsti ekstremnog sporta ili rizika, a egzibicionizam vole da sprovode u ljubavi sa partnerom.

Devica

Device su sasvim sigurno veliki egzibicionisti. Oni bi mogli da nagi hodaju na sred ulice i da na takav način nahrane svoj ego. Ništa ne može biti dovoljno blesavo da bi se njima učinilo nedostižno. Kada je avanturizam u pitanju, takođe im se mogu dopasti neki segmenti, ali ih na to uglavnom navode partneri.

Vaga

Vage su više egzibicionisti koji vole da eksperimentišu sami sa sobom. Obožavaju da se plasiraju na naki malo "uvrnut" način i sam egzibicionizam doživljavaju kao neku vrstu avanture. Kada je u pitanju strog avanturizam, ako je u pitanju nešto vezano za urbane uslove i život, može ih izuzetno jako privući.

Škorpija

Škorpijama je i jedno i drugo jako primalljivo, ali im je egzibicionizam "pod A". Oni su sposobni da se snimaju kamerom, javno prikazuju na internetu i da čine sve što većina drugih ljudi smatra nestvarno velikom ludošću. Kada je avanturizam u pitanju, privlače ih velike brzine, visine i slični rizici.

Strelac

Strelčevi svoju pristojnost vole da demonstriraju na takav način da definitivno ne bi dozvolili sebi da se kompromituju bilo kakvim prevelikim ispadima egzibicionizma. Kada je reč o avanturizmu, tu su već svoj na svome, pa će se potruditi da često borave u prirodi, istažuju je i rizikuju, najviše vole alpinizam.

Jarac

Jarčevi su veoma veliki avantruristi, ali se trude da time ne naruše neku preteranu ravnotežu kada je mišljenje okoline o njima u pitanju, jer žele da uvek ostanu viđeni kao pristojni i umereni. Kada je egzibicionizam u pitanju, to ih ne interesuje previše, eventualno ih neki partner može na to motivisati.

Vodolija

Vodolije nisu ni avanturisti niti egzibicionisti. Oni se gotovo nikako ne uklapaju u ovu analizu, jer naprosto veoma retko pristaju da prave kompromise i da na neki način dovode u pitanje svoj renome, koji žele da ostave neukaljanim. Zato na egzibicionizam ne pristaju nikad, a na avanturizam možda ponekad.

Ribe

Ribe su potpuni egzibicionisti. Dakle, sve ono što možete da zamislite, oni mogu da sprovedu, i ne samo da sprovedu, već da sprovode. Donekle, egzibicionizam može biti njihov životni stil, po kome su prepoznatljivi. Kada je reč o avanturizmu, prijaju im sportovi na vodi koji imaju dimenziju opasnosti i mistike poput ronjenja.

                                       Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Odmor kao avantura
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online