Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 21.01.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Ne dozvolite da vas prevare - oni su najstrastveniji znak zodijaka!

Kada neko u sebi poseduje ogromnu dozu mistike, a pri tome, sve što nudi, nudi u "zavijenoj" formi, onda možete da shvatite da imate posla sa osobama sa kojima "nije lako". Ako bi se tome dodala osobina strastvenosti, koja je jedna od njihovih primarnih osobina koje ih karakterišu, moguće je da ćete pomisliti da je ta osoba gotovo - fatalna! U prinicpu, niste daleko od istine! Ukoliko još uvek ne znate o kom znaku govorimo, u pitanju je Devica!

natupedia.com
 

Device su tiha i mirna bića, dosta tiha, povučena, koja emituju blagu, ali dosta opasnu energiju. I taman kada budete pomislili da imate posla sa nekim "čednim" stvorenjem, "goropad" strasti može da se probudi i da vas zavede!

Ukoliko vas sve do sada izrečeno nije odvratilo od namere da se "spanđate" sa nekom Devicom, evo nekih "recepata", osnovnih postulata kojih se trebate pridržavati, u tom procesu. Potrudite se da ih naučite i da ih se prdržavate kao da su "oče naš".

1. Budite pažljivi prema osećanjima Device - Onaj prvi utisak koji ćete o njima steći, jedino ne vara u ovom domenu. Oni zaista jesu osećajni i osetljivi. Ako vas zavole, očekuju da tu ne bude oscilacija. Kada od njih budete dobili ljubav, dobićete i poverenje, a ako samo jednom to poverenje poljuljate, makar za nijansu, tešto da ćete ga ikada više povratiti.

2. Recite ono što mislite - Device definitivno mogu da budu jako razočarane ako vas uhvate u laži. Međutim, jednako kao i laž, oni će tretirati prećutkivanje istine. Dakle, sa njima morate biti maksimalno otvoreni, po onoj narodnoj „Što na umu - to na drumu“.

3. Budite maksimalno pedantni - Ovo pravilo skoro da može da se stavi i pod broj jedan ove liste! Oni su pre-pedantne osobe. Kao takvi bolesno - pedantni, oni nikada neće biti u vezi sa aljkavom osobom. Lična higijena koju ćete sprovoditi će biti propraćena sa njihove strane maksimalno, a u globalu, mogu biti maksimalno detaljni u proceni higijene vašeg živtnog prostora i ostalih navika.

4. Potrudite se da joj ugađate - Sitni znaci pažnje su za Devicu od presudne važnosti, jer u globalu, ona sama sebi ne ugađa previše. Naprosto to očekuje od partnera i znajte da put do njenog srca vodi preko sitnih poklončića, obasipanjem pažnje, otvaranjem vrata od kola i sličnog komotiteta koji ona treba da oseti

5. Nemojte je shvatati olako - Devica naprosto i kad nije maksimalno ozbiljna, sebe doživljava ozbiljno. Bilo kakva vrsta umanjivanja njenog truda, rada, intelekta, zalaganja, lepote, pedanterije, elokvencije ili šarma - neće dobro proći. Ako primeti bilo kakav skepticizam od strane partnera vezano za navedena stanja, naprosto će se to ispostaviti kao maksimalni "ubica ljubavi" koja će biti trajno ubijena.

6. Poštujte njen naporan rad i divite mu se - Device su u osnovi vredne osobe. One rade na poslu, rade kod kuće. Kada ne mogu da se vide sa vama, jer moraju nešto da urade, to je onda tako. Uopšte ne trebate da insistirate da ona drugačije isplanira svoje vreme, rad ostavi za kasnije, a dato veče posveti vama, jer se to sigurno neće dogoditi. Na sve to, ona sigurno očekuje da joj se divite u smislu njenog truda, rada, zalaganja i vrednoće i da je obasipate komplimentima na tu temu.

7. Devica voli svoj prostor, isti bi trebalo da joj omogućite - Jedna od pod-faza Devicine pedanterije je u tome što ona mora da ima neki svoj prostor, koji će sama brisati, lickati, sređivati po sopstvenoj meri, želji i ukusu. Sve što bi bilo strano i tuđe u tom prostoru, naprosto nije dobrodošlo. Možda će vam, jednog dana, ako vas baš bude ludo volela, dozvoliti da provedete koji trenutak u njenom prostoru, ali ona naprosto taj prostor mora imati. Ona u tom prostoru pronalazi svoj mir, spokoj, i doživljava svojevrsnu nirvanu, zbog koje je Devica ono što jeste.

8. Pružite joj podršku - Kao poznati perfekcionista, Devica ponekada, a možda i vrlo često, može da dođe do takvog problema da naprosto nešto ne vidi na dobar način. Greške koje bude pravila u poslu, makar i one minimalne, njoj će delovati maksimalno. Ostanak u lošoj fazi, lošoj poziciji, može da bude i trajan, ako izostane podrška. Od svog partnera očekuje (prećutno) da je bodri i da uvek bude uz nju, ma šta ona radila, a posebno u trentcima kada načini grešku i kada nije u najidealnijoj fazi.

9. Zadovoljite njenu strast - Ovo je najlepši deo, ali verovatno toliko koliko lepo zvuči, baš i nije jednako lako ispuniti ga. Device su znak strasti i zapravo tu vrstu njenih apetita partner mora da zadovolji. U početnim fazama veze Devica se može ponašati vrlo uzdržano. Međutim, kada veza odmakne, njeni apetiti i potreba za strašću rapidno će porasti i ona će definitivno očekivati da njen partner pristupi ozbiljno "gašenju požara koji u njoj bukti". Samo onaj ko bude maksimalno spreman da se posveti tom poslu, može da očekuje da bude kandidat za poziciju trajnog partnera Device.

                                          Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Devica čeka da bude osvojena
ZVEZDE I MISTERIJE Neosvojive dame zodijaka!
ZVEZDE I MISTERIJE Device vole blizinu pijace
ZVEZDE I MISTERIJE Device u raljama hipohondrije
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online