Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 19.01.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Od njih nikada nećete čuti "Volim te"! Ova dva znaka ne umeju to da izgovore!

"Volim te" je jedna kratka rečenica koja mnogo znači! Svi mi volimo da znamo da smo voljeni i da dobijemo neki određeni dokaz ljubavi. Često to može da bude i ova rečenica, pod uslovom da je iskrena. Ako pođemo od pretpostavke da jeste iskrena, onda je ona zaista nešto što je dokaz ljubavi. Međutim, u svemu tome što je lepo, postoji i jedna "caka". Globalno stanje kada se gledaju astrološke predispozicije određenih znakova, govore o tome da nisu svi jednako sposobni da sa lakoćom to izgovore.

Postoje horoskopski znaci koji to prebrzo i olako kažu, postoje oni koji kažu, iako im treba dosta vremena, ali to kažu onda kada su zaista uvereni da su njihova osećanja maksimalna, i postoje oni koji to nikada ne kažu, pa čak i kada istinski osećaju.

pixabay.com
 

To ne zanči da nisu u stanju da vole, naprotiv. Ko su oni i koji su razlozi zašto to nikada ne izgovaraju, govori i sledeća analiza:

Lav

Lavovi su previše samosvesne osobe, koje prosto smatraju sebe vladarima. Vladirama nad samim sobom, ali vladarima i nad drugim ljudima, posebno u svom okruženju. E sad, pod pretpostavkom, da bi se dogodila situacija koja bi naprosto dovela do toga da neke stvari, poput iskrene ljubavi, priznaju svom partneru, za njih bi to bilo nešto poput potencijalne mogućnosti da ih partner "ima u šaci" u budućnosti. Čak i kada se najiskrenije zaljube, oni se trude da održe taj svoj neki primat, koji je njima važan. Kako ne bi doveli do toga da partner steknne neku vrstu ucenjivačkog potencijala, oni to naprosto nikada neće priznati. Takođe, veruju da onog trenutka kada bi partneru priznali i rekli "volim te", u partnerovoj svesti, može doći do određene metamorfoze, koja bi naposletku dovela do toga da se partner opusti i da svojoj intuiciji poruči da je stigao do cilja, osvojio partnera i da od sada više nema nikakve potrebe da se trudi, a Lav to naprosto ne želi.

Jarac

Jarčevi sebe percipiraju kao "neosvojivu tvrđavu" koju onaj ko želi da osvoji, naprosto mora ceo život da osvaja. Zbog toga oni naprosto nisu spremni na ovaku vrstu priznanja. To je jednostavno tako i oni se moraju na neki određen način protiv toga boriti, ali jednostavno ne žele. Jarac može toliko vešto i mudro da igra "igrice" da čak i onda kada dobije od druge strane prizanje emocija, svoje ne potvrdi. Ponekada će i poželeti da izgovori čuveno "volim te", ali će se najverovatnije u zadnjem trenutku predomisliti. Njihovim emotivnim partnerima često nije lako, i čak imaju različite dileme iz razloga što ne dobijaju direktna priznanja emocija od partnera, a na drugoj strani, sve ostalo, svi potezi Jarca ukazuju na to da ljubav postoji. Međutim, kroz neko vreme se naprosto naviknu na tu činjenicu ili pomire sa sudbinom da je to tako, ali u početnim fazama veze ovo može da bude značajno iznenađujuće.

                                        Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić. © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Srbi nenadmašni u trpljenju
ZVEZDE I MISTERIJE Slobodna ljubav
ZVEZDE I MISTERIJE Lavovi - rođeni glumci
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online