Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 13.01.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Da li ste "radio Mileva"? Volite li da prenosite informacije?

Mnogi od nas vole da ponešto prenesu. Generalno, ljudi ovu osobinu mešaju sa ogovaranjem. Ogovaranje je jedno, a prenošenje informacija drugo. Pod pojmom „radio Mileve“ u narodu se nazivaju svi oni koji rado prenose infomaciju. Istina je da oni ne umeju da čuvaju tajnu koja im je poverena, ali ne samo da ne umeju da čuvaju, već je i rado prenose.

pixabay.com

U svemu tome, mora da postoji neka doza, pa neko rado prenese, neko to ne čini rado, pa je i ova osobina izražena različito. Da li vaš horoskopski znak u manjoj ili većoj meri spada u „radio Mileve“ pokazuje sledeća analiza.

Ovan

Ovnovi su previše stabilne osobe da bi bilo šta od poverenih informacija, naročito ako je naglašeno da su povereljive, prenosili. Jednostavno, oni to ne čine, i često ih je sramota da išta od saznanja drugima ispričaju.

Bik

Bikovi mogu samo ponekada i u maloj meri da imaju ulogu „radio Mileve“. Tada se mora raditi o nekoj temi koja je isključivo veoma zanimljiva i atraktivna, a generalno iza toga se ne kriju zadnje ili loše namere.

Blizanci

Blizanci itekako umeju da budu dobre „radio Mileve“. Oni su glavne alapače i sa zadovoljstvom će prenositi infoirmacije do kojih su došli u preciznom obliku. Gotovo da nikada ne odstupaju od ovog pravila.

Rak

Rakovi su dobre „radio Mileve“ za informacije sažaljive prirode. Naime, ako saznaju nešto loše, strašno, tagično i tugaljivo, oni će to prenositi. Sve pod „šifrom“ sažaljenja i snishodljivosti prema onom ko je akter priče.

Lav

Lav bi prenošenje informacija po „radio Mileva“ sistemu doživeo kao jako veliko poniženje za sebe kao ličnost. Previše su stabilni, imaju jak karakter, da bi dovodili svoj ugled u pitanje. Čak ne vole ni da čuju „pikantne“ informacije.

Devica

Devica voli da bude „radio Mileva“, a neretko može i da „biberi“ priče i saznanja do kojih je došla. Oni su poslednja osoba kojima trebate nešto poveriti, jer je deo njihovog karaktera da saznato prenesu i prenose.

Vaga

Vaga je „radio Mileva-kraljica“ . Apsolutno niko ne može ni da joj „prismrdi“ u tom poslu! Ako želite da neku informaciju saznaju svi, samo kažite Vagi i ona će to na profesionalan način i za tili čas da „rastrubi“ svima.

Škorpija

Škorpija poslu „radio Mileve“ pristupa veoma profesionalno. Kao da upravlja avionom koji je pun ljudi. Oni jako dobro znaju i da pronađu informacije za prenošenje i da ih prenesu, naročito kada im je to u interesu.

Strelac

Strelac može pod nekim okolnostima koje bi se stvorile da postane „radio Mileva“. Međutim, jako je teško zamisliti da Strelac nešto naročito uživa u tome, ali ako bi se zaista posvetio prenošenju, uradiće to jako dobro.

Jarac

Jarčevi kroz neku svoju notu tradicionalnog koju sa sobom nose, naprosto mogu da dođu do toga da sve bude nekako zanimljivo i interesantno u dešavanjima oko njih. Pa tako, s vremena na vreme vole da prenose svoja saznanja.

Vodolija

Vodolija je u ovom pogledu slična Raku i prenosi priče sažaljive prirode. Sve ono loše što se nekom dogodilo, otkazi, bolesti, tragedije, saznaćete od Vodolije, koja će o tome pričati kao da i sama preživljava istu bol.

Ribe

Ribe su jako sposobne da budu vešte „ radio Mileve“. Oni tu svoju osobinu upotrebljavaju samo onda kada o istu mogu da se okrosite. Naročito to mogu činiti iz namera da nekog diskredituju šireći kompromitujuća saznanja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online