Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 09.01.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Njima 2017. godina donosi sudbinsku ljubav!

Jedno od najčešćih pitanja za astrologe, kada se bliži nova godina, jeste ono: "Da li će mi se dogoditi sudbinsko poznanstvo?". Iako je 2017. godina jako dobra za ljubav kada su svi znaci zodijaka u pitanju, ipak, ova tri znaka se po predispozicijama izdvajaju i prednjače u lepim aspektima. Ako ste slobodni, a pronalazite se među ova tri znaka, u 2017. možete u istinskom smislu upznati svoju srodnu dušu, započeti sudbinsku i perspektivnu vezu, koja se može jednog dana pretvoriti u brak!

ifreewallpaper.com
 

Blizanci

Blizanci će se "šunjati" svuda po malo. Uspeće sve da stignu i definitivno će doći do toga da im takva vrsta društvene cirkulacije donese mnogo novih poznanstava. Unutar svih tih poznanstva, koja će se fakat dešavati, dogodiće se i ono pravo, koje dugo očekujete, odnosno priželjkujete. Osoba koja će se ispostaviti kao srodna duša, imaće pregrš sličnosti, ali u globalu, biće baš ona druga polovina koja Blizancima nedostaje. Radiće se o harizmatičnoj osobi, koja ima svoj stil, rarm, izgrađenu ličnost i čvrstinu duha. Veza će nastati veoma spontano, a imaće fantastične predispozicije za dugoročnu budućnost.

Devica

Device će maksimalno zaigrati na "kartu" svog dobro poznatog šarma, koji definitivno može da se ispostavi kao nešto što je veoma poželjno, i što će im stvoriti niz prilika da im se ljudi udvaraju. Osim toga, njihov šarm će privući mnogo udvarača, privući će i onog koji je definitivno pravi. Prava "druga polovina" najverovatnije u njihov život može ući tokom letnjih meseci. Kompementarnost novonastalog para će biti nešto što će se osetiti već u početnoj fazi veze, a veza će se brzo razvijati. Ovo će biti odnos koji će imati predispozicije da se izuzetno brzo pretvori u neku vrstu zajednice, možda čak i formalne-bračne, ili makar u neformalnom smislu kroz početak zajedničkog života.

Jarac

Jarčevi će biti veoma društveno aktivni, ali njima sudbinska veza ovog puta dolazi kroz neki izražen tradicionalizam. Dakle, uopšte nije nemoguće da ih sa sudbinskom osobom upozna neki bliži (ili daljni rođak), a takođe, trebate da znate da nikako ne biste trebali da propuštate bilo kakvu vrstu porodičnih okupljanja koja bi mogla da dovedu do nekih novih poznanstava, i upoznavanja! Moguće je da ćete na nekoj svadbi, upoznati svoju srodnu dušu. Nastanak ove veze očekuje se u jesenje-zimskom delu godine, ali se tome možete nadati i već od kraja leta. Radiće se o osobi koja u sebi takođe nosi tradicionalne vrednosti, a brak smatra ozbiljnom zajednicom, pa će veza pretendovati ka tome u startu i sa sobom od početka doneti stabilnost.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online