Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 01.01.2017.
11:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Astro skeptici: Njih nećete moći da uverite, oni sumnjaju u sve!

Verovatno ste mnogo puta ubeđivali osobe oko sebe da poslušaju neki vaš savet. Često to pođe za rukom, ako su argumenti jaki i ako logika govori da treba poslušati savet, međutim postoje i one neke "nedokazane" osobe. Oni u svemu vide neku potencijalnu zaveru, pretnju, mogućnost da nešto pođe loše! Veoma su "nedokazani" i gotovo da ih je nemoguće uveriti u sopstvene reči!

wallpapersworld.net
 

Ne daj bože da ono što im pričate zvuči previše dobro, tada će da se sete i Rusa i Amerikanaca i Kineza, i Drugog svetskog rata i počeće da vam pričaju o teorijama zavere. U principu, radi se o ljudima koji su jako inertni i veoma teško se privikavaju na promene svake vrste. Oni naprosto ne umeju da koriste pozitivan osećaj i da se nadaju lepom na lep način. Evo ko su oni:

Bik

Bik je najtvrdoglavije stvorenje ikada, i njegova tvrdoglavost je često povezana za skepticizmom. Oni ni rođenoj majci ne veruju. Čak i njen predlog će osamsto puta razmatrati, pa će tek posle toga razmisliti da li da ga usvoje. Oni nisu skeptični zbog nekakvog straha, ali jesu skeptični zbog toga što neke stvari posmatraju na veoma pesimističan način. Teško se prilagođavaju na promene i na neke nove okolnosti i zbog toga više vole da ništa ne menjaju, a ako baš odluče da menjaju, poslušaće pre sebe, nego predlog neke druge osobe. Ma koliko ta osoba bila njima pouzdani prijatelj, oni baš neće imati dovoljno poverenja.

Blizanci

Blizanci su znak dvojake prirode, veoma nestalni i promenjivi. Kada se realno sagleda i razmisli, trebalo bi da oni lako pristaju na sve vrste predloženih promena, ali to nije slučaj. Oni naprosto pristaju samo na one promene koji oni sami smisle, odnosno mogu pristati na promene koje predlažu drugi ljudi, ali te promene iz njihovog ugla gledanja moraju da budu "maksimalno bezbedne". Oni će "tripovati" da su se u sve umešale više interesne sfere, moćni establišmenti, razne asocijacije, društva, političari, crkva, NATO pakt - svi će oni da se urote baš da njima pomrse konce, pa zbog toga bolje da ništa ne "čačkaju", jer im predlog ne deluje previše pouzdano.

Vaga

Vage u sebi takođe poseduju dvojaku prirodu i njih čovek zaista ni po koju cenu ne može da ubedi u bilo šta. Čak i poziv za izlazak u kafić mogu da tumače sa aspekta teorije zavere. Naročito ako ih pozovete u kafć u koji ne izlazite često. Oni jednostavno nemaju poverenja ni u koga. Zbog ove osobine, oni često umeju da "rintaju" više nego što bi bilo potrebno, budući da bi i neko drugi nekad mogao da im pomogne, ali prosto, za njih nema dovoljno pouzdane osobe. Prema različitim predlozima koji dolaze postupaju veoma oprezno, sve razmatraju po sto puta, i traže mane, odnosno potencijalne opasnosti. Ako Vaga usvoji vaš predlog, možete se smatrati srećnicima.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Device u raljama hipohondrije
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online