Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 15.12.2016.
09:01
astrosavet.rs, Vestionline A

Astro analiza - koliki ste paničar!

Panika je osećaj koji čoveka obuzima krajnje nekontrolisano. Osećanja koja su nekontrolisana uglavnom su urođena i jako teško se menjaju. Panika je nešto što se i u astrološkom smislu dobija po natalu - rođenjem je zapisano među zvezdama. Samo retki pojedinici su sposobni da iskontrolišu ovo svoje osećanje. Koliko je to negativno, veliko je pitanje. Može da se kaže da ako je izraženo u preteranoj meri, može da iritira ljude u okolini pojedinca, ali u globalu, ne može se smatrati negativnim, a usko je povezano sa emotivnom preosetljivošću određene osobe.

pixabay.com
 

Ovan

Ovan jako retko paniči. Gotovo nikada. Veoma su stabilni i trezveno razmišljaju. U alarmantnim trenutcima umeju da ostanu veoma pribrani i da smisleno donose odluke šta će učiniti. Ovan ne trči, ne beži, čak i onda kada sve oko njega krene da se ruši. Ovaj projektuje stabilnost na sve ljude oko sebe.

Bik

Bikovi mogu da budu dosta dobri paničari, jer se u njihovim natalima pronalaze elementi koji ih na to teraju. Iako prividno deluju stabilno, oni definitivno ne dolaze do toga da svoju stabilnost očuvaju i situacijama kada ih neki događaj navede na paniku. Kod njih paniku izazivaju njima nepoznate stvari.

Blizanci

Blizanci mogu da se ispostave kao kraljevi panike. Međutim, oni definitivno pre mogu da budu kraljevi drame, nego panike. Kod njih se panika lako i dosta često aktivira, zbog čega zaista reskiraju mnogo, nekada čak i previše. Ne trebaju da to neguju kod sebe, ali čak i uz jedan rad na tome, slabo to isprave.

Rak

Rakovi, uglavnom zbog svoje analitičnosti kojoj su skloni, zaista ne upadaju u paniku. Generalno, razmišljaju tri koraka unapred, a dobro su informisani na sve teme ovog sveta, pa ih malo šta može dovesti u stanje panike. Bilo da se radi o potencijalnoj opasnosti ili slično, uglavnom će biti pribrani.

Lav

Lavovi ne bi bili kraljevi, da sebi dozvole „luksuz“ da nešto pred drugima pokažu paniku. Oni su naprosto neustrašive osobe i to je nešto što oni uvek imaju na umu. Eventualno stanje panike kod njih može izazvati alarmantno stanje koje bi moglo da ugroti njima bliske osobe. Paniče samo zbog drugih, ne zbog sebe.

Devica

Device su umereni paničari koji generalno jako dobro koordiniraju tom svojom osobinom. Devica paniči samo, ali bukvalno samo onda kada treba. Zato se ova njihova osobina i ne tumači kao nešto posebno negativna, jer zapravo to i nije. Ne upadaju u paniku bez razloga i za svaku sitnicu. Plaše se nepogoda.

Vaga

Vaga ne voli nepoznanice i sve što joj je nepoznato, može je dovesti do panike i paničnih strahova. U globalu, teoretska pripremljenost Vaga za sve uslove života, pa i one najalarmantije, doprinosi da jako retko paniče, ali u globalu, ako im nešto bude previše nepoznato, a pojavi se naglo, mogu paničiti.

Škorpija

Škorpije mogu da paniče, iako to za njih jeste nekarakteristično. Njihova stabilnost će doslovce pasti u vodu, onda kada definitivno ne budu mogli da drže stvari pod svojom kontrolom. Oni paniče, kada ne znaju šta se dešava, a nemaju mogućnost da „pristisnu čarobno dugme“ da se alarmantna situacija reši.

Strelac

Strelčevi upadaju u stanja panike, onda kada nemaju drugu alternativu. Ako ne postoji drugi put, za odabir, koji bi ih izvukao iz date situacije ili položaja, definitivno će da paniče. Ne raguju na opasnost, jer nemaju tu vrstu strahovanja, ali kod njih stanje panike može biti dosta dugo, hrnonično, ali blago izraženo.

Jarac

Jarčevi ne paniče, gotovo nikada. Oni su apsolutno stabilni, a u situacijama koje bi trebalo da izazovu paniku, mogu da ostanu najpribraniji. Zbog toga ih neke osobe mogu protumačiti dosta negativno, jer ljudi generalno neće shvatiti tu vrstu pribranosti, koja postoji i opstaje u gotovo svim situacijama.

Vodolija

Vodolije su sklone panici, i to veoma često. Jedino što ih deli da njihova panika ne bude fatalistička, je njohova analitičnost i britak um. Jako brzo razmišljaju, pa mogu upadati u paniku, da bi već posle par trenutaka autosugestivno sebi objasnili da trebaju da se priberu. Međutim, prvi mah im je jako problematičan.

Ribe

Ribe mogu da dosta dobro „plivaju“ kroz stanja koja su nalik panici. Njihova panika nije previše destruktivna, ali ne može se reći da ne postoji. Zato oni uz jedan rad, volju i želju da paniku reše, obično i uspeju da je reše. Nakon toga, u paniku upadaju samo retko, i to uglavnom onda kad bi i većina paničila.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Device u raljama hipohondrije
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online