Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 04.12.2016.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

Ona je diva! Predstavljamo vam horoskop Jelene Karleuše!

Jelena Karleuša rođena je 17.08.1978 godine u 2:15 u Zemunu. Jelena je rođena u znaku Lava sa podznakom u Raku. Ona je prava Diva, što i nije teško postići kada ste rođeni kao žena Lavica.

Vesti
Jelena Karleuša je predodređena da bude diva

Aspekti Jelenine natalne karte govore o osobi koja odlično reaguje na svaku vrstu pritisaka kojem je izložena.

Za nju nema nerešvih problema.

Izuzetno je uporna, pa čak i u trenutcima kada njen uspeh nije najveći.

Osnovna tajna njenog uspeha je talenat koji joj donosi Rak iz podznaka, ali i pre svega to što je ona sama od početka verovala u to što radi.

Jelena je osoba kojoj je prirodno data ogromna količina samopouzdanja, da ona jasno drugima predočava da je ona ta koja je “naj od naj”.

Život ove Lavice nije uvek bio jednako lep, niti lak.

Međutim, čak i kada to nije, Jelena uspeva da prikaže svima da je njoj jako dobro.

Ona nikada ne ulazi u ulogu žrtve.

Oštra je na jeziku, veoma otvorena i nema “dlake na jeziku”.

Zbog mnogo visoko postavljenih planeta u njenom natalu, postoje mnogo ljudi koji o njoj imaju oprečno mišljenje. Ili je “do srži” vole, ili naprosto ne mogu da je smisle, ali jedno je istinito, ona je diva zbog toga što uspeva da se nametne svima da je naprosto ne možete ignorisati.

Ona je veliki humanista, borac za pravdu i istinu, borac za ljudska prava, prava životinja i za sve ono što je ispravno.

Ona je karmički dobila jedan teži životni put do svih onih priznanja koja je dobila i koje će tek dobiti u budućnosti, ali joj je karma dodelila taj put upravo zbog svih njenih osobina koje ona sa sobom nosi, odnosno sposobnosti da se sa svim tim nevoljama izbori, kao što joj i polazi za rukom.

Jelena je po životnom opredeljenju karijerista. Posao joj je primarno polje, ali to ne znači da je neuspešna ili nedovoljno posvećena svom porodičnom životu.

Iz energije svoje porodice, ali i izuzetno bliskih prijatelja kojih ima jako malo, crpi energiju koja joj je potrebna za svaki novi dan, pa i za poslovne uspehe.

Epitet skandal-majstora joj se može dodeliti, budući da je veoma intrigantna i da javnost ne može, a da se ne interesuje za dešavanja u njenoj karijeri i privatnom životu.

Ona vešto manipuliše medijima, i uspeva da dobije baš ono što želi.

Ako neko ume da "zakuva" na medijskom nebu, to je Jelena. U tom pogledu, jako brzo razmišlja.

Potrebno joj je svega nekoliko sekudni da smisli način na koji će ponovo postati interesantna medijima, a veoma malo vremena da zamišljeno realizuje.

Ovaj dar joj pomaže da veoma često i bez ikakvih novina u karijeri, ili ulaganja, vrati sebe u sam vrh medijske aktuelnosti.

Njena visprenost je dovoljna da joj ne trebaju savetnici, menadžeri ili drugi asistenti, da bi bila zanimljiva čak i svetskim medijima.

Talenat koji je dobila po rođenju, ne odnosi se samo na muziku, nego i na druge umetničke oblasti.

Ona se svojim drugim talentima vešto podpomaže kroz karijeru.

Dobro poznat je njen talenat za modu, koji je bio „trešnjica na vrhu“ njene karijere i po kome je prepoznatljiva.

Njoj je potrebno jako malo novca, da bi se obukla tako da može da prošeta crvenim tepihom u holivudu.

Da se ne bavi muzikom, mogla bi da ima izvanrednu karijeru u modnom svetu.

2013 godina je bila godina kada se u Jeleninom životnom putu našlo dosta sporih i tromih planeta posle dužeg niza godina gde to nije bio slučaj.

Uticaj tog razdoblja koji je trajao kod nje i u 2014 godini se još uvek oseća, ali je sada pravo vreme kada Jelena pravi planove za budućnost.

Ono što od nje možemo da očekujemo, jeste da 2017 godine ponovo zablista i da se vrati u sam estradni vrh.

Budući da će tada imati slične aspekte koji su bili prisutni i 2003 godine, kada je imala proboj na inostrano tržište, i tokom naredne godine od Jelene možemo da očekujemo nešto slično.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Lav, kralj žurke
ZVEZDE I MISTERIJE Lavovi - rođeni glumci
Utorak 06.12.2016. 20:12
Је-бите се са том дивом! Па стварно сте више претјерали са промоцијама разноразних дебилних будалетина! ЈК....дива....???? Ха ха ха ха....виц до јаја !!!
Utorak 06.12.2016. 20:12
Је-бите се са том дивом! Па стварно сте више претјерали са промоцијама разноразних дебилних будалетина! ЈК....дива....???? Ха ха ха ха....виц до јаја !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online