Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 02.12.2016.
12:30
Vesti A

Ovnovi rođeni za šefove

Astrolozi smatraju da svako od nas na osnovu onoga što je zapisano u zvezdama ima svoj životni put. Iako je čovek krojač sopstvene sudbine, postoje smernice na koje horoskopski z ukazuju, pogotovo kada tražite posao.

zodiacsignsz.info
 

Ovnovi se odlično snalaze u ulozi šefa i vođe, budući da im prihvatanje autoriteta nije jača strana. Idealna zanimanja za osobe rođene u ovom znaku su direktor, vojnik, policajac, novinar, glumac...

Bikovi su marljivi i savesni radnici. Odlično se snalaze u ulozi bankara i ekonomiste, ali uglavnom imaju izraženu i umetničku stranu, pa mogu da se pronađu u poslovima vezanim za modu, dizajn ili pevanje.

Svestrani Blizanci pokazuju rezultate na mnogim područjima rada, ali su najsrećniji kada se bave intelektualnim poslovima. Mana osoba ovog znaka je što im sve brzo dosadi, pa često započeti projekat nikad ne dovrše. Pogodna zanimanja za Blizance su političar, pisac, matematičar, savetnik ili trgovac.

Neumorni Strelčevi

Strelčeve bi svako poželeo za saradnika. Izvrsno se snalaze u svim vrstama pregovora i prezentacija. Nikad ne gube motivaciju i elan. Idealna zanimanja za Strelca su turistički vodič, teolog, prevodilac i sudija, dok im po prirodi ne leže poslovi koji imaju fiksno radno vreme poput računovođa.

Iako odaju dojam skromnih i nenametljivih osoba, Rakovi su veoma sposobni i vredni radnici. Idealna zanimanja za njih su profesor, bibliotekar, arheolog, antikvar ili socijalni radnik.

Lavovi vole da su u centru pažnje, oni su rođene vođe. Zanimanja iz snova za nekog rođenog u ovom znaku su menadžer, političar, kritičar, modni kreator ili političar.

Device se idealno snalaze u raznim oblastima. Glavna motivacija je pomoć drugima, slava ih ne interesuje. Ove osobe su izvrsni pisci, novinari, kritičari, analitičari i lekari.

Vage su rođene diplomate, najčešće postaju pravnici, manekeni ili glumci.

Škorpije su odlučni i sposobni radnici koji ne priznaju poraze i nikad ne beže od problema. Savršeno zanimanje za njih je psihijatar, detektiv, vojnik, sportista ili hirurg.

Osobe rođene u znaku Jarca se nikad ne zadovoljavaju prosekom jer uvek teže ka savršenstvu. Oni su odlične arhitekte, inženjeri, geolozi i istoričari.

Vodolije su svestrane mogu da rade kao programeri, modni kreatori, slikari, avijatičari, dok su osobe rođene u znaku Ribe umetničke duše koje ne uspevaju u poslovima koji ne uključuju kreativnost.



 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Horoskop otkriva i šefove
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online