Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 22.11.2016.
14:46
Astrosavet.rs, Vestionline A

Da li ste upali u sopstvenu paukovu mrežu?

Ponekada čovek zbog fokusa koji napravi na samo jedan cilj, dođe u situaciju da zaista neke stvari, koje su takođe bitne, značajno izgubi iz vida. Naprosto, to je nešto što se dogodi, kod nekog spontano, kod nekog namerno, ali onda kada se dogodi, rizik je zaista veliki. Najpre možete da očekujete da „izgorite“ u želji da to nešto ostvarite, a da sve ono što činite ne bude svrsishodno, a druga situacija je jednako loša ili čak još gora, a svodi se na to da ostvarite primarni cilj, ali sve ono drugo što je činilo lepotu vašeg življenja zapravo izgubite.

pixabay.com

Kada vas sopstveni postupci zarobe, sagledajte problem... uvek ima rešenja

Zato je veoma bitno da se uvek racionalno rukovodite onim što želite da postignete i da ne dozvolite sebi da ispletete mrežu svog života u koju ćete se na kraju i sami uplesti. Koliko je svaki pojedinac sposoban da to ne dozvoli, govori i sledeća analiza po horoskopskim znacima.

Ovan

Ovnovi se jako retko upletu u sopstvenu paukovu mrežu, a razlog tome je što oni imaju široke vidike. Iako na kritiku mogu da reaguju izuzetno burno, činjenica je da će o tome što im je neko, a posebno bližnji, rekao, zaista porazmisliti. Ovnovi tako uvek uspevaju da se lako vrate na pravi put svog života.

Bik

Bikove njihova upornost ume da košta čak i previše. Oni umeju da kaskaju ili da sprintaju za samo jednim ciljem, kao „muva bez glave“. Problem je u tome što kada nešto smisle, neko određeno postignuće, smatraju da će nakon tog uspeha sve da im se promeni u životu, a kad to ostvare, uvere se u suprotno.

Blizanci

Blizanci su poprilično haotični, često i rasejani. Oni su skloni promenama, nekada i dosta naglim, pa njihova paukova mreža sigurno nije previše jednosmerna. Međutim, u kontekstu ove priče, oni mogu da se upletu u mrežu sopstvenog beznađa, da lutaju bez pravca i cilja dugo, a odatle ih može izvući partner.

Rak

Rakovi se upletu u sopstvenu mrežu koju uglavnom satkaju od emotivnosti. Njih emocije mogu skupo koštati u svakom segmentu života, pa i u poslu. Od emocija, oni gube vidik, ne vide na daljinu, sigurno, ali ponajmanje u širinu. Zato je njihova sadašnjost često iracionalna, a budućnost imaginarna kategorija.

Lav

Lav je sklon da sam sebi plete mrežu od raznih obaveza, ciljeva. Na tom putu, sklon je da potpuno zapostavi emotivni život. Sve njegove nade, mogu pasti u vodu, onda kada shvate da su nadomak svog cilja, a ostaju jako usamljeni. Tada se često pitaju da li je ono što su postigli nešto što će doneti sreću.

Devica

Device gotovo nikada nemaju neke direktne tendencije da sami sebi pletu paukovu mrežu. Oni mogu da forsiraju neke ciljeve, ali su dosta precizni i u toj preciznosti je ključ uspeha. Oni će dosta dobro umeti da „na kašičicu premere“, sve ono što bi moglo da se odnosi ka upadanju u neku kolotečinu i da to spreče.

Vaga

Vage su sklone da veruju u svoje iluzije i to je element njihovog života, zbog koga su one spremne da žrtvuju dosta toga. Vage gotovo nikada od drveta ne vide šumu, samo je preduslov da im je to drvo veoma drago, bitno ili primamljivo. Lepa stvar kod njih, je što ih saveti prijatelja nateraju na promenu.

Škorpija

Škorpije se često upliću u mrežu svojih ambicija, i pri tome, doživljavaju jednu vrstu nirvane od koje nikako ne mogu da se otrgnu. Kao hipnotisani, oni idu za tim nekim jednim ciljom koji se može ogledati u moći ili slavi, a sve i da dosegnu, ne ispletu se iz mreže, već ostaju u njoj, smislivši neki novi cilj.

Strelac

Strelčevi su u smislu sopstvenih zabluda i vizija, zaista osobe koje su dosta racionalne. Nisu fokusirani na samo jedan ili više ciljeva, na način da im to može bilo šta drugo u životu urušiti. Oni veoma pažljivo posmatraju stvari oko sebe i trude se da dešavanja u svom životu pažljivo i racionalno koordiniraju.

Jarac

Jarčevi pletu mrežu od sopstvenog života, krojenu po sopstvenoj meri. Jako su male mogućnosti da se na tom putu izgube, i da to počne da deluje destruktivno po njih. Mreža koju Jarčevi sebi pletu, najfleksibilnija je od svih i oni definitivno predstavljaju osobe koje dobro koordiniraju svim što rade.

Vodolija

Vodolijama sopstvena mreža može biti izgrađena na raznim iluzijama. Od emotivnih, do poslovnih. Nešto što bi moglo da se tumači kao „spisak lepih želja“. Budući da kod Vodolije deluje pre svega emocija, pa tek onda racio, oni mogu da se veoma destruktivno upletu u tu mrežu i da zaista naprave sebi probleme.

Ribe

Ribe su dosta lukave po prirodi da bi stanje u kome su se našli, bilo da je to mreža od ambicija, ili mreža na putu do prave ljubavi, bila prevelik motiv da oni uruše sve ono što imaju, za šta su se nadali, borili, na čemu su radili. Insistiranje na ciljevima jeste njihova svojstvenost, ali ne po cenu onoga što već imaju.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Koliki ste snob?
ZVEZDE I MISTERIJE Imam sestru bahatog monstruma!
ZVEZDE I MISTERIJE Tarot tumač!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online