Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.11.2016.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Diskrecija: Koliko ste uspešni u održavanju tajne veze?

Tajne veze su za nekog ekvivalent zločinu. Opet, za neke druge, jednostavno predstavljaju "ništa naročito strašno". Postoje i osobe koje veruju da uvođenjem tajne veze u svoj život zapravo spašavaju i produžavaju vek svojoj primarnoj vezi ili braku. Kako god mi to posmatrali, činjenica je da za održavanje tajne veze treba imati "kefalo".

pixabay.com
 

To veoma često nije ni malo jednostavno i naprosto, mnogi se u tome ne snađu najbolje. Ako vaša tajna veza potraje kratko, definitivno niste uspešni u tome. U slučaju da vaša tajna veza potraje kratko, i na to sve još bude obelodanjena, onda se tek možete smatrati neuspešnim. Međutim, ako u dužem vremenskom intervalu, uspevate da održite tajnu vezu, na način da se ne sazna, a da pri tome, vaš primarni partner-ka ništa ne gubi, a da i tajni partner-ka bude maksimalno zadovoljan-na, onda ste uradili pravu stvar. Tada tajna veza ima smisla, a sposobonositi i logika kojom ste uspeli da to sve organizujete i održite definitivno je nešto na čemu treba odati priznanje. Evo koji horoskopski znaci imaju najbolje veštine u tom smislu:

Ovan

Ovan može da održava tajnu vezu, ali će ga ona dosta opteretiti. On voli transparentnost u svim segmentima svog života, pa samo u retkim situacijama može da se dogodi da u potpunosti uživa u tajnoj vezi. On je neće odbiti, ali će generalno pažljivo posmatrati situaciju i u neko vreme i prekinuti tu vezu.

Bik

Bik uprkos svojoj dobroj logici, predstavlja osobu koja voli da živi prizeman život u realnosti. Tajna veza bi automatski podrazumevala dvostruki život koji definitivno nije njihov stil. Bik će se najprijatnije osećati u nekoj tajnoj vezi koja bi mogla pre da se tumači kao romansa i koja ne bi trajala predugo.

Blizanci

Blizanci zbog svoje dvostrukosti znaka definitivno mogu izuzetno dobro da se snađu u tajnim vezama. Oni mogu da naprave takvu igricu da naprosto niko od partnera, bilo javni ili tajni se ne oseti ugroženo. Kod njih tajne veze mogu jako dugo trajati, biti lepe, a oni mogu imati dovoljno emocija za obe strane.

Rak

Rakovi će se jako loše snaći u tajnoj vezi, a prevshodno zbog svoje ogromne emotivnosti. Postoji čvrsto verovanje koje govori da će se Rak upustiti u tajnu vezu, tek onda kada se u dovoljnoj meri zaljubi u tajnog partnera. Tada već počinje da kuje planove za prekide javne veze i ostanak sa tajnim partnerom.

Lav

Lavovi imaju dovoljno energije, dobru logiku i strategiju da mogu da se nose sa dvostrukim životom. Međutim, njima će to samo do jedne mere i granice prijati, a u drugom smislu će imati i "prigovor savesti", zbog toga što čine. Lavovi se u tajne veze upuštaju uglavnom da zadovolje apetite svoje strasti.

Devica

Devica verovali ili ne, može maksimalno dobro da se folira ili da se oseća veoma komforno unutar tajne veze pa i hroničnog dvostrukog života. Devica će sebi dati niz nekih unapred izdefinisanih izgovora zbog čega to čini pa će njihova savest biti maksimalno rasterećena, a to je podloga za dugo trajanje tajne veze.

Vaga

Vage mogu da odaju tuđe tajne, ali svoje lične mogu da čuvaju najbolje na svetu. Kao dobri organizatori uspeće da pronađu vreme za tajnog partnera i da sto sve uklope na najbolji način. Tajna veza u kojoj je jedan od partnera Vaga se retko kada obelodani, a ona može i tajnom partneru biti logistika za tajnost.

Škorpija

Škorpije mogu da se ispostave kao pravi „kraljevi tajnih veza“. Pripadnici ovog znaka koji žele da varaju partnera, mogu to sa lakoćom činiti na način da često menjaju tajne partnere ili da pronađu jednu osobu sa kojom će negovati dužu tajnu vezu. Škorpija se oseća veoma ležerno, a čak smatra da ima i pravo na to.

Strelac

Strelčevi definitivno mogu da se snađu u nekoj vrsti tajne veze, a naročito ako se potrude i upotrebe maksimalnu logiku koja im jeste jača strana. Ipak, izvesna doza neprijatnosti će kod njih ostati prisutna, a onda kada se javi „savest“ i u preteranoj meri počne da zadaje probleme, mogu od tajne veze odustati.

Jarac

Jarčevi nisu neki naročiti preljubnici. Mogu da varaju onda kada im je veza zaista „klimava“ i kada generalno počinju da se značajno premišljaju šta im je činiti. Tajna veza za njih predstavlja „kupovinu vremena“, i davanje sebi prostora da porazmisle da li zaista žele da izađu iz svoje veze ili da ostanu.

Vodolija

Vodolija baš i ne bi trebala da se nađe u nekoj tajnoj vezi, odnosno to za njih baš i nije naročito preporučljivo. Generalno, oni se uglavnom za kratko vreme i zaljube u tajnog partnera, a onda u njihovim životu nastane haotično stanje koje im ne prija. Oni ne umeju dobro da koordiniraju takvim dešavanjima.

Ribe

Ribe su prave „kraljice diskrecije“ i one apsolutno mogu da se nađu u tajnim vezama bez imalo problema. Oni veoma lako iznalaze načine za posvećivanje vremena tajnom partneru i pri svemu tome osećaju se vrlo prijatno. Oni neće odustati od svoje primarne veze, jer mogu da postignu sve i tako budu srećni.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Prokleti karakter
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Slobodna ljubav
ZVEZDE I MISTERIJE Devica čeka da bude osvojena
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online