Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 09.11.2016.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

U kom znaku je rođena vaša veza?

Da li ste ikada razmišljali u kom je to znaku rođena Vaša veza? Vreme kada je veza nastala i konstalacija aspekata koja se na nebu tog trenutka nalazila, sasvim sigurno utiče na to kakva će Vaša veza biti u budućnosti. U tom pogledu, prisetite se datuma kada je Vaša veza nastala i kroz ovaj članak pokušajte da odgonetnete šta od veze možete očekivati u budućnosti.

pixabay.com
Možda datum vaše veze određuje sudbinu iste

Ovan

Ako je Vaša veza rođena u znaku Ovna, ona ima predispozicije da opstane i traje tokom vremena. Ovoj vezi će biti potrebno dosta pažnje kako ne bi odlazila u ekstrem. Partneri mogu u velikoj meri voditi sopstvenu politiku i to je nešto sa čime ćete se morati boriti. Ipak, ovo može biti i ljubav za ceo život.

Bik

Ako je Vaša veza rođena u znaku Bika, imate u startu dobre predispozicije za fantastičnu ljubav. Emocije će biti prisutne i izražene, ali će i nerazumevanje partnera biti prisutno, naročito u kasnijim stadijumima veze. Partneri će morati da nauče da budu suzdržani od hirovite prirode, ako žele da realizuju budućnost.

Blizanci

Ako je Vaša veza rođena u znaku Blizanaca, ljubav će biti veoma „lepršava“. Problem ove veze može biti stabilnost koja će izostajati, a ponekada to može pretendovati da postane hroničan problem. Uz trud i napor, ova veza ima predispozicije da opstane, a najlepše u njoj biće romantika holivudske vrste.

Rak

Ako je Vaša veza rođena u znaku Raka, sa partnerom ćete imati garantovanu obostranu ljubav. To ipak neće biti sasvim dovoljno za kompletnu sreću, jer će okolnosti često biti teške po ovu vezu. Od upornosti obe strane zavisi da li će veza opstati, ali ova ljubav ima predispoziciju da se uvećava tokom vremena.

Lav

Ako je Vaša veza rođena u znaku Lava, ona će definitivno „pucati“ od strasti. Unutar ove veze seks može biti fantastičan, što treba maksimalno iskoristiti. Partneri će biti skloni čestim svađama, ali će se i lako miriti, a najčešće „u krevetu“. Uz primenu tolerancije, veza će moći da se se održi najverovatnije trajno.

Devica

Ako je Vaša veza rođena u znaku Device, ljubav i emocije će biti konstantno prisutne i jasno vidljive, čak i široj javnosti. Od karaktera partnera mnogo zavisi budućnost ove ljubavi, a sama veza zbog vremena nastanka može biti pomalo „baksuzna“, pa se ovim partnerima mogu dešavati previše čudne situacije.

Vaga

Ako je Vaša veza rođena u znaku Vage, ona će obilovati tolerancijom, što je izuzetno velika prednost. Partneri će se dobro razumeti, a ovako nastala veza može da bude dobar partnerski odnos i zajednički rad odnosno lepu zaradu u dvoje. Ljubav će se vremenom smanjiti, ali nakon toga, opet će biti intenzivna.

Škorpija

Ako je Vaša veza roođena u znaku Škorpije, sa svojim partnerom definitivno nećete izlaziti iz kreveta! Fantastičan seks će biti maksimalna prednost ove veze. Ako su partneri ambiciozni, imaće bogat društveni život, a mogu i neke poslove ili makar projekte raditi zajedno i na takav način učiniti vezu neraskidivom.

Strelac

Ako je Vaša veza rođena u znaku Strelca, već postoji dobra predispozicija za „vatrenu“ ljubav. Partneri se ponekada neće najbolje razumeti, ali tog nerazumevanja siguno neće biti previše. Oni mogu da pronađu dobar način da se nose sa svim nevoljama koje mogu da snađu vezu, i da rešavaju probleme ekspresno.

Jarac

Ako je Vaša veza rođena u znaku Jarca, imate jako dobre predispozicije da doživite jednu izuzetno veliku ljubav. Romantičnih momenata će biti jako mnogo, a ljubav će moći da potraje dugo. Partneri će imati veliko razumevanje za slabosti druge strane, a predstavljaće međusobnu podršku u teškim trenutcima.

Vodolija

Ako je Vaša veza rođena u znaku Vodolije, doživećete pravu bajku. Bajka koja će se dogoditi može biti jako intenzivna. Unutar ove veze postoji osnovana bojazan da se partneri nađu u situaciji u kojoj gube kontakt sa realnošću. Zbog ove veze mogu ispustiti iz vida druge obaveze i druge oblasti u životu.

Ribe

Ako je Vaša veza rođena u znaku Riba, morate da ulažete maksimalan trud kako biste vezu održali u stanju lepe ravnoteže. Emotivna dešavanja mogu da budu izuzetno intenzivna, kao i romantični momenti, ali partneri neće doživljavati sve previše ozbiljno. Spontanost ovoj vezi može doneti lepe momente.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Tri najveće rospije horoskopa!
ZVEZDE I MISTERIJE Tamna strana ljubavi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online