Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 04.10.2016.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 1. do 7. oktobra 2016. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Splet različitih okolnosti na poslovnoj sceni nalaže prihvatanje nove poslovne uloge, koja zahteva prilagođavanje i delimično ograničava vaš poslovni uticaj. Ne sekirajte se imate diplomatske manire i umete da se služite kompromisima, što je formula - uspeha!

LjUBAV: Ne provocirajte ljubavnu sreću, porodični mir, jer nervoza i nezadovoljstvo se rešavaju razgovorom i strašću.

ZDRAVLjE: Rekreacija bi vam prijala.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Povremeno osećate nedostatak volje baš kao i manjak koncentracije u obavljanju osnovnih i rutinskih poslovnih obaveza. Ne želite da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja, zato odložite konačnu odluku. Imajte u vidu da je strpljen, uvek spašen!

LjUBAV: Nedostaje Vam emotivna podrška i povređeni ste, ali ne dozvoljavate čak ni svom partenru da menja vaše potrebe kao ni osnovne kriterijume ljubavi.

ZDRAVLjE: Opustite se.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Promenite poslovni stil ponašanja i ne ulazite u finansijske ili imovinske rizike. Udružite svoj poslovni interes sa proverenim timom, koji obećava uspešnu i dugoročnu saradnju. Imate velike šanse da završite posao bolej nego što očekujete.

LjUBAV: Voljena osoba vas lako podstakne na burnu reakciju ili na snažne izlive emocija i strasti. Važno je da pronađete zajednički odgovore na sve dileme koje imate.

ZDRAVLjE: Više se odmarajte.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Visok stepen koncentracije i visprenost vam omogućavaju da uspešno završavate brojne poslove i to na različitim stranama. Očekuje vas poslovni dobitak i mogućnost uspešnog kreiranja i usmeravanja poslovnih planova, koji donose veliku dobit.

LjUBAV: Priželjkujete više strasti i nežnosti sa voljenom osobom. Potreban vam je podsticaj, odnosno, pokazivanje partnerove ljubavi.

ZDRAVLjE: Pratite svoju intuiciju.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Imate pred vama je idealna poslovna prilika i ne smete da je propustite. Obnovite stare poslovne veze i pridružite se timu saradnika sa kojima vas povezuju slični profesionalni interesi. Opredelite se za mogućnost napredovanja na poslovnoj lestvici.

LjUBAV: Prija vam bliskost sa voljenom osobom. Ponekad i male sitnice imaju veliku draž, ako ih pravilno doživljavate i razmenjujete sa dragim bićem.

ZDRAVLjE: Čuvajte energiju.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Povoljan je period za one koji se bave privatnim poslom ili rade sa inostranstvom. Neko nov će ući u vaše poslovno okruženje i bitno osvežiti situaciju. Višestruko će vam se isplatiti kroz napredak u karijeri i u finansijskom procvatu!

LjUBAV: Već neko vreme imate osećaj da nešto nedostaje u vašoj vezi i konačno ste shvatili, nedostaje vam više strasti. Kada to već znate, potrudite se oko partnera malo više.

ZDRAVLjE: U dobroj ste kondiciji.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Više razmišljate o finansijskom obrtu čime ubrzavate započete poslove. To će vas naterati da se oprobate i u poslovima u kojima niste bili do sada. Svakako vam to dolazi kao prijatno iznenađenje. Samo hrabro napred! Imate podršku prijatelja i dovoljno ste samouvereni.

LjUBAV: Oslonite se na svoju kreativnost i maštovitost. Iznenadite partnera i razbite monotoniju. Priredite neki neočekivani provod samo za vas dvoje.

ZDRAVLjE: Stomačni problemi.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Bićete aktivniji nego inače, a cilj vam je da ostvarite što kreativnije okruženje ili savršen proizvod. Neki će se pokazati kao pravi umetnici i virtuozi, iz ničega će napraviti bogatstvo! Ništa vam neće biti teško, pa ni prekovremeni rad. Mnogi će zapravo uživati!

LjUBAV: Zavodljivi ste, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojima ovih dana potpaljujete strast voljene osobe.

ZDRAVLjE: Povremeno predahnite.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: U poslu ćete se uspešno takmičiti sa drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne insistirajte na svojim idejama, jer možete da dođete u sukob sa nekim od nadređenih. Sačekajte, nije vreme da sadašnju ideju sprovodite u delo. Izdržite, jer će se višestruko isplatiti. čeka vas povećanje prihoda.

LjUBAV: Očekivali ste nešto drugo od onog što živite, ali je to samo prolazna zbrka sa kojom se suočavate, uz malo truda izazove ćete da pretvarate u obostranu sreću.

ZDRAVLjE: Više se odmarajte.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Ušli ste u mirniju fazu kada možete da radite s manje napetosti i više će vam posao prijati. Ipak, i dalje će biti malih provokacija i zastoja. Zato budite budni i oslonite se na samokontrolu. Važno je da ne postavljate suvišna pitanja.

LjUBAV: Stalno očekujete od partnera podsticaj i više mašte, pažnje i ljubavi, a sami se ne trudite dovoljno. Trgnite se i pokažite partneru koliko vam je stalo do vašeg odnosa.

ZDRAVLjE: Opustite se uz muziku.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Otvoriti se prema kolegama i više sarađujte sa drugima iz branše. Ne gajite iluzije da ste bogom dani, jer takav odnos nije dobar, uljuljkuje vas u lažnu sigurnost, a i odvlači pažnju na nebitne stvari. Koncentrišite se na uspešnost poduhvata.

LjUBAV: Imate nedoumice oko toga šta se dešava sa vašim partnerom i vašim odnosom, koji ste izgrađivali. Možda bi bilo dobro da se malo više potrudite.

ZDRAVLjE: Otputujte negde i odmorite se.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Nema potrebe da žuriti, niti da otkrivate sve svoje poslovne adute. Ne eksponirajte se previše. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Ako vam je teško, izdržite jer ćete uskoro da profitirate u finansijama, o čemu već dugo sanjate.

LjUBAV: Usponi i padovi u emocijama su nešto sasvim prirodno, ali to ne znači da se vaš partner ne trudi oko vas. Razbite monotoniju.

ZDRAVLjE: Posvetite se hobiju.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online