Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 07.09.2016.
12:30
S. Ban A

Đaci prvaci i horoskopski znaci

Polazak deteta u školu je veliki događaj za svaku porodicu. S obzirom na to da je svako dete drugačije, opšti recept uspešnosti ne postoji, ali od pomoći može da bude podela po horoskopskim znacima, koja opisuje odnos deteta prema obavezama.

M. Karović
Ja u školu idem, i dobar sam đak... nego sam zbog horoskopa nestašan

Ovan - ovo dete može biti veoma odgovorno i uspešno u svim svojim aktivnostima. Poželjno je učiti uz igru i sportske aktivnosti.

Bik - da bi ih stimulisali, najbolje je školu predstaviti kao mesto gde mogu da zarade raznorazne privilegije.

Blizanci - odgovornost stiču tek s vremenom. Poželjno je da uvek budu u grupi uspešne dece jer će njihov stil ponašanja brzo prihvatiti.

Rak - potrebna im je velika emotivna podrška, jer ova deca su sklona povlačenju u sebe što roditelje može navesti da previde njihovu patnju.

Lav - škola je za njega teren na kome će dokazati svoje sposobnosti i veštine. Zamka ovih osobina je preterana ambicioznost, koja kasnije može prouzrokovati veliki otpor prema učenju.

Devica - teško ga je usmeravati jer ono ima svoj sistem vrednosti. Da bi lakše prihvatilo novi životni ritam, potrebno je školu predstaviti kao posao.

Vaga - ukoliko su u dobrom okruženju, i njihovi rezultati mogu biti sjajni, zbog toga je važno da roditelj izvrši uticaj na odabir dece s kojom će se zbližiti.

Škorpija - odnos prema obavezama može biti dobar samo ako naiđu na odobravanje učitelja i dece. Potkupljivi su, pa je zbog toga najbolje uvesti sistem nagrađivanja i kažnjavanja.

Strelac - odgovornost im je slabija strana pa zbog toga roditelju ne preostaje ništa drugo do da strpljivo uči sa svojim mališanom. Ova deca su gladna znanja, ali im treba prenositi na interesantan i zabavan način.

Jarac - odnos prema obavezama je besprekoran, bez pritiska ih treba pustiti da sami pronađu svoj ritam.

Vodolija - škola je mesto gde se okupljaju drugari, a knjiga je nužno zlo. Učenje treba da bude predstavljeno kao eksperiment.

Ribe - zbog opasnosti da se povuku u sebe ne treba ih pritiskati, već ih postepeno i bez drame uvoditi u novi ritam života i obaveza.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Prokleti karakter
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Slobodna ljubav
ZVEZDE I MISTERIJE Devica čeka da bude osvojena
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online