Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 05.09.2016.
12:30
S. Ban A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 3. do 10. septembra 2016. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati i to će doprineti da se osećate zadovoljno. Ove nedelje ćete biti izloženi pritisku jer ćete morati da preduzmete neprijatne mere kako biste rešili neke probleme.

LjUBAV: Predstoji poboljšanje u odnosima sa voljenom osobom. Dobro raspoloženje donosi i nove prilike, pa ukoliko ste slobodni, moguća je nova ljubavna veza.

ZDRAVLjE: Ishranom regulišite varenje.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Ova nedelja donosi razrešenje određenih problema čije ste rešavanje dugo odlagali. Spoljni pritisak će vas primorati da se hitno uključite i donesete odluke koje vam neće biti prijatne. Ne očekujte brze rezultate, za krajnji ishod potrebno je vreme.

LjUBAV: Tokom ove nedelje vas očekuju susreti sa osobama sa kojima ste na razne načine emotivno povezani. To je prilika da poboljšate jedan odnos koji je bio nerešen.

ZDRAVLjE: Moguće je reaktiviranje stare infekcije.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Ulazite u naporan period gotovo na svim poljima. Puni ste energije i volje, a urođeni borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim. Ipak, nećete biti zadovoljni rezultatima na poslovnom planu, uložićete previše truda za malo uspeha.

LjUBAV: Ponovo ste zainteresovani za ljubav. Ako ste slobodni, početak burne veze je na vidiku. Svojim osvajačkim nastupom pridobićete osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Nedelja je obeležena aspektima koji vama donose priliku da uvedete promene od kojih ste se do sada plašili. S malo truda uspećete da pokrenete i ubrzate aktivnosti na poslu. Pripremite teren za period koji je pred vama.

LjUBAV: Nakon stagnacije, smeši vam se intenziviranje odnosa sa voljenom osobom. Porast raspoloženja i strasti, biće dovoljno da premostite ostale probleme.

ZDRAVLjE: Odmarajte leđa.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: U raskoraku ste sa samim sobom. Ipak, možete očekivati poboljšanje iako period sukoba i dalje traje. Možete malo odahnuti, jer za vas lično ova nedelja neće biti ni po čemu posebno značajna, pa vam je najbolje da se odmorite i pripremite za naredni period.

LjUBAV: Veselo raspoloženje projektujete na svog partnera. Od početka nedelje sve je prepuno dinamike, druženja i uživanja u okruženju veselih i pozitivnih prijatelja.

ZDRAVLjE: Ne preterujte sa alkoholom.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Pozitivne vesti stižu iz inostranstva. Napokon vaše ideje nalaze put do pravih ljudi. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka neplanirana prepreka. Ako sačuvate optimizam i strpljivo rešite problem, pred vama je dobra poslovna ponuda.

LjUBAV: Možete da se opustite i predahnete. Vaša voljena osoba polako odustaje od ideja koje su u proteklom periodu bile razlog žustrih rasprava i svađa.

ZDRAVLjE: Posetite kardiologa.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Nedelja pred vama donosi intenzivna dešavanja kako na poslovnom tako i na finansijskom planu. Očekuje vas velika šansa koja stiže u vidu ponude za saradnju sa kompanijom za koju ste do sada mislili da je za vas nedostižna.

LjUBAV: Može vam se učiniti primamljivim da se ponovo vratite osobi sa kojom ste dugo imali neobične ljubavne odnose. Pre odluke, razmislite šta biste mogli da izgubite.

ZDRAVLjE: Nemate razloga za depresiju.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Pri kraju ste napetog perioda, pa je uputno da smognete još malo snage kako ne biste povukli pogrešne korake u samom završetku. Ostanite skoncentrisani i pribrani jer su pred vama dani stagnacije koje morate hladne glave pretrpeti.

LjUBAV: Da bi se sredili odnosi sa voljenom osobom, potrebno je da se povučete i izbegnete sve diskusije u kojima biste vi drugoj strani nametali svoja rešenja.

ZDRAVLjE: Ne preterujte sa hranom.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Raspored planeta donosi otvorene probleme i pritiske od ljudi koji vam nisu naklonjeni. Da biste bezbolno prevazišli sve što se nameće, povucite se u stranu i disciplinovano uradite sve što se od vas zahteva.

LjUBAV: Dinamičan period u kome se nalazite ostavlja posledice i na partnerske odnose. Mogući su sukobi sa voljenom osobom, posebno ukoliko planirate velike promene.

ZDRAVLjE: Kontrolišite krvni pritisak.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Tranziti ukazuju na ubrzanje i potrebu za promenama. Svojim nestrpljivim ponašanjem možete prouzrokovati poslovni preokret koji vam se dugoročno neće isplatiti. Budite strpljiviji da biste izbegli neprijatna iznenađenja.

LjUBAV: Opterećeni ste teškim mislima zbog čega se odnos sa voljenom osobom može pretvoriti u žalopojke. Nabacite osmeh na lice i svoju zabrinutost sačuvajte za sebe.

ZDRAVLjE: Izbacite slatkiše.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Od vas se očekuju konkretne akcije koje će vas izbaciti u prvi plan što vama, trenutno, ne odgovara jer podrazumevaju preuzimanje odgovornosti za nešto što nije u okviru vaših mogućnosti. Prihvatite izazov, bez panike i probleme rešavajte u hodu.

LjUBAV: Može vam se učiniti zanimljiva osoba sa kojom sarađujete. Zanemarite svoj pesimizam, preuzmite inicijativu, ovo je osoba koja vam može udahnuti malo vedrine.

ZDRAVLjE: Unosite više tečnosti.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Mnogo komunikacije i neočekivani preokreti obeležiće ovu nedelju. Vreme je da donesete odluku koju ste dugo odlagali, a koja će rešiti mnoge probleme. Pobedite svoju pasivnost i pokrenite se. Izbegavajte rasprave sa službenim licima.

LjUBAV: Emocije su u prvom planu. To za vas predstavlja problem jer je to teren na kome nemate apsolutnu kontrolu. Ako se opustite možete doživeti sjajnu romansu.

ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online