Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 31.08.2016.
12:30
S. Ban A

Najvredniji radnici zodijaka

Astrološko znanje je od velike koristi kad je potrebno formirati ekipu ili grupu ljudi koji moraju nešto da obave. Da li je u pitanju sportski tim ili radna grupa koja svojom delatnošću nešto proizvodi, spoj različitih energija uvek daje rezultat koji je astrološki moguće predvideti.

freevector.com
 

Ako su u pitanju sportisti, važno je na prvo mesto postaviti pojedince koji u svom horoskopu imaju skladan odnos planeta koje vladaju vatrenim znacima, Sunce, Jupiter i Mars, jer sklad između ovih planeta obećava pobednički karakter.

S druge strane, na sličan način je moguće formirati grupu radnika u nekoj firmi i unapred predvideti kako će novoformirani tim funkcionisati.

Sve češće poslodavci koriste podatke nečijeg rođenja kako bi preliminarno uvideli nečiji mentalni sklop. Uopšteno, 12 horoskopskih znakova opisuje potpuno različite energije, pa bi to izgledalo ovako:

Osobe s jakim Ovnom - veliki takmičari, kolovođe. U radnoj sredini se nameću kao lideri, a mana im je neposlušnost.

Vodolije kao bundžije

Vodolija je bundžija jer je svesna svojih sposobnosti i kvaliteta. Poslodavci ne vole previše jaku uranovsku energiju, ali nekada je, zarad dobre atmosfere u kolektivu, potrebno imati i jednog takvog.
Ribe su na prvi pogled posvećene i tihe. Lojalne su gazdama, zahvalne na radnom mestu, a mana im je dvoličnost. Za njih se lepi reč mobing, bilo da su žrtve ili su one te koje maltretiraju svoje kolege.

Jak Bik je lenj, usporen, ali ga dobra plata može motivisati da dobro zalegne. Iako ne važi za baš veliku vrednicu, na duge staze on je pouzdan i siguran radnik. Sve dok ima zaradu.

Blizancima je velika mana brbljivost, pa zbog toga važe za velike ometače.

Rakova posvećenost porodici je kamen spoticanja svakoj većoj profesionalnoj ambiciji.

Radnici s jakim Lavom teško podnose tuđi autoritet, pa se zbog toga često stavljaju u ulogu gazde. Iako mogu biti dobri radnici, sukob ega često za posledicu ima brz odlazak iz svake firme u kojoj on nije ispoštovan kao najvredniji, najpametniji i najsposobniji.

Devica je zahvalan radnik. Red, rad i disciplina njima ne nedostaje.

Vaga je nestabilna, ali i korisna u radnoj sredini jer će se svojim diplomatskim sposobnostima čuvati stabilnost i mir.

Škorpija je dobar radnik, ali zbog cinkarenja loš kolega.

Strelac nije omiljen poslodavcima jer njegova neozbiljnost i nestalnost ne obećava dugotrajan radni odnos. S druge strane, odličan je kolega, pa jednog takvog u kolektivu uvek treba imati.

Jarac je stabilan, korektan i odgovoran. Možda će njegova sporost odbiti nekog poslodavca, ali kad se jednom uhoda, ovo je radnik koji će poslednji napustiti firmu.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Prokleti karakter
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Slobodna ljubav
ZVEZDE I MISTERIJE Devica čeka da bude osvojena
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online