Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 11.07.2016.
12:30
S. Ban A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 9. do 15. jula 2016. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Ljudima oko vas vi izgledate kao neko ko ide glavom kroz zid. Dosta vam je čekanja jer ste ubeđeni da ćete, ako odmah pristupite akciji, sve rešiti jednim udarcem. Situacija nije tako jednostavna kako vam se čini, pa zbog toga nije loše da malo usporite.
LjUBAV: Vama je dobro pa očekujete da i drugima mora biti prijatno u vašem društvu. Voljena osoba nije u formi, a vi joj svojom površnošću ne pomažete.
ZDRAVLjE: Kontrolišite apetit.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Ovaj period donosi važna razrešenja, naročito u odnosima koji su do sada bili nedefinisani. Nakon preraspodele zaduženja, krajem nedelje vam stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila simpatična.
LjUBAV: Preokupirani ste sobom pa ne primećujete da vaša voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma lepo. Za osobe koje su slobodne, moguć je početak nove veze.
ZDRAVLjE: Pripazite krajnike.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Pred vama su povoljni dani, pa je, zbog toga, red da se temeljno pripremite. Dobre prilike koje su pred vama ne mogu same od sebe da se realizuju, pa zbog toga budite spremni na maksimalno zalaganje kako biste postigli vrhunski uspeh.
LjUBAV: Dobijate šansu da napravite za sebe malo prostora i usporite. Tempo koji je iza vas zahteva da zastanete i preispitate sebe da li je ova veza ono što vi želite.
ZDRAVLjE: Moguća je povišena temperatura.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Gubite dragoceno vreme kako biste osmislili posao za koji znate da je neizvodljiv. Bavite se detaljima koji su nevažni, a glavne obaveze niste dovršili. Upravo jedna od njih će biti kamen spoticanja u trenutku kada to najmanje očekujete.
LjUBAV: Vašeg partnera iritira monotonija u koju ste upali u poslednje vreme. Odlaskom na zabavu, krajem nedelje, imaćete priliku da nadoknadite propušteno.
ZDRAVLjE: Kontrolišite krvni pritisak.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Pred vama su kontakti sa ljudima od kojih očekujete da razreše vaše probleme. Agresivan nastup pred osobama koje su po položaju iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već napete odnose koje vi niste u stanju sami da razrešite.
LjUBAV: Vaša nestrpljivost i naglost mogu prouzrokovati napetost u odnosima sa voljenom osobom. Ukoliko se ne budete kontrolisali, pred vama je neprijatna kriza.
ZDRAVLjE: Glavobolje.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Posao obavljate i van radnog vremena pa saradnici misle da zabušavate jer ne vide koliko ste zaista vremena proveli kako biste završili započeto. S druge strane, ukućanima je dosta vaše preangažovanosti, jer ste ih zapostavili.
LjUBAV: Odnos sa voljenom osobom ovih dana je romantičan i topao. Senku na raspoloženje može baciti ljubomora zbog susreta vašeg partnera sa osobom iz prošlosti.
ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Ovih dana vas očekuje neprijatno iznenađenje koje će vam prirediti nekoliko saradnika. Atmosfera nije najbolja po vas pa je najbolje da se ne pecate i buru prođete bez reakcije. Ukoliko krenete u raspravu, završiće se nepovoljno po vas.
LjUBAV: Moguća je kriza i neprijatna rasprava sa voljenom osobom jer se već dugo vaša veza svela na neobavezno ćaskanje i svakodnevno formalno druženje.
ZDRAVLjE: Posetite kardiologa.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Vaše mučeničko ponašanje iritira okolinu u kojoj se već neko vreme razvija negativno raspoloženje prema vama. Ukoliko se ne presaberete, sredinom nedelje možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se danima oporavljati.
LjUBAV: Sve dajete od sebe da biste zadovoljili potrebe ukućana. Vaše viđenje ljubavi i sreće, ovih dana se ne podudara sa stavom voljene osobe. Izbegavajte ubeđivanja.
ZDRAVLjE: Bolovi u želucu.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Izbegavajte nove poslove i ne preuzimajte nikakve dodatne obaveze, već nedelju provedite u ustaljenom ritmu. Uskoro vas očekuje poboljšanje finansijske situacije pa će se okolnosti promeniti, nakon čega ćete moći da napravite plan za naredni period.
LjUBAV: Dosada i kolotečina mogu prouzrokovati napetost za koju ćete optužiti partnera. Ne zabavljajte sebe raspravom i svađom jer će posledice biti neprijatne.
ZDRAVLjE: Moguća je depresija.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Previše ste strogi i nepopustljivi u svojim stavovima. Promenite pristup, obavljajte posao sa malo više šarma i bez suvišnog pridikovanja. Vaša posvećenost jeste korisna osobina, ali nema potrebe da je silom namećete i drugima.
LjUBAV: Ovih dana postoji mogućnost da se upletete u vezu iz koje ćete se teško izvući. Ako želite da izbegnete konflikte i skandale, ne podležite iskušenju.
ZDRAVLjE: Moguće su infekcije.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Pritiskaju vas zahtevi sa svih strana, kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne prebacujte odgovornost na druge ljude već disciplinovano, bez izbegavanja, izdržite sve što vam je nametnuto. Krajem nedelje sledi olakšanje.
LjUBAV: Odnosi s voljenom osobom su na silaznoj putanji. Znate koji su razlozi za to, ali ne uspevate da ih prevaziđete. Sačekajte da i druga strana dođe do istog zaključka.
ZDRAVLjE: Bolovi u sinusima.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Uspevate da održite tempo, iako ste zatrpani obavezama. Zbog premora moguća je trema čak i u poslovima koji su vam odavno rutina. Da ne biste pokvarili sve, ostanite prisebni i odaberite pravi trenutak kada je najbolje da se povučete.
LjUBAV: Voljena osoba uživa u vašoj inicijativi, ali pripazite, možete upasti u zamku iz koje ćete teško dokazati da niste želeli da komandujete i da ste spremni na kompromis.
ZDRAVLjE: Čuvajte leđa.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online