Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 01.07.2016.
12:30
S. Ban A

Veseljak među đakonijama

Bik pripada grupi konzervativnih znakova, metodičan je i vrlo taktičan. Sposoban je da trpi i nije ga lako isprovocirati. Ali, ako se razbesni, on će napasti neprijatelja bez obzira na njegovu veličinu i snagu. Ovaj znak odlikuje tvrdoglavost. Jako teško prihvata savete drugih i ne menja lako navike. Druga njegova značajna osobina je istrajnost. Šta god da preduzme biće odlučan i marljiv, pa često stiče priznanja. Loša strana mu je što je istrajan i u stvarima koje mu štete, a ponekad su čak pogubne za njega.

natupedia.com
 

Atmosfera porodičnog doma za Bika je veoma važna, kao i osećaj pripadanja, ljubavi i poverenja. To nesumnjivo direktno utiče na njegovo zdravlje, jer ima izuzetno osetljivu psihu i emotivno reaguje na svoje okruženje, što inače nije karakteristično za zemljani znak. Bikovi imaju urođen strah od bolesti, zbog toga su vrlo prijemčivi na negativne sugestije. Mada imaju neobičnu otpornost, misle na najgore, čak i kada se pojave bezazleni simptomi umora ili prehlade. Pošto Bik vlada donjom vilicom i vratom, taj deo tela mu je slaba tačka. Opasnost mu preti od laringitisa, povreda nepca, vrata i ušiju, upale sinusa, gušavosti, infekcija i gnojnih upala grla i krajnika.

Ovaj znak je najveći hedonista u horoskopu. Uživa u dokolici i sklon je da se, bez razmišljanja, prepusti ovozemaljskim uživanjima. Seks mu mnogo znači i može biti jako promiskuitetan, naročito ako mu je Venera tako aspektovana. Ova planeta je, između ostalog, simbol zavođenja. Zbog toga, i zbog njenog opozicionog znaka Škorpije, kod Bika se mogu očekivati infekcije polnih žlezda, bešike ili jajnika kod žena.

Veruje se da su debeljuce veseli i dobrodušni ljudi. Astrološko objašnjenje upravo leži u osobinama Bika, koji, osim što vlada hranom i hedonističkim načinom života, vlada i pevanjem, muzikom i plesom. Pa, stoga, nije neobično da upravo među pripadnicima ovog znaka, kao i među onima kojima je ovaj znak naglašen u horoskopu, nalazimo najveći broj veseljaka.

Gurman u duši

Ono što Bikovima zaista može da ugrozi zdravlje jeste gurmanska hrana, koje se vrlo teško odriču i zbog koje su skloni gojaznosti i zakrčenju krvnih sudova. Za njih je vrlo važno da smanje unos masnoće i slatkiša. Pošto im je cirkulacija slaba i često otiču, neophodno je da svakodnevno vežbaju ili upražnjavaju neki drugi vid fizičke aktivnosti.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Istrajni i tvrdoglavi Bikovi
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Prokleti karakter
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online