Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 20.05.2016.
12:30
S. Ban A

Božja čestica najavljuje velike nesreće

Vest koja je uzdrmala naučni svet pre nekoliko godina je da je otkrivena takozvana Božja čestica ili, tačnije rečeno, Higsov bozon. Iz astrološkog ugla gledano, ovaj događaj je bio očekivan, a najavio ga je ulazak transcendentalne planete Uran u znak Ovna. Uran je jedna od tri transcendentalne planete (pored Plutona i Neptuna), koje, po astrološkom učenju, najjače utiču, ne samo na kolektivnu svest već i na globalne promene koje se odigravaju na Zemlji.

pixabay.com
 

Ovaj tranzit nas je uveo u ciklus čovekovog oslobađanja i početka menjanja kolektivne svesti koja je neočekivana i mimo utvrđenog sistema. Ljudski um se menja jer je Uran sloboda i vizija, a Ovan akcija i volja. Otkriće koje nas je nedavno obradovalo doneće promene u osnovama naučnih vizija o funkcionisanju života na zemlji. I ne samo to. Ovo otkriće je tek uvod u nova otkrića koja će dobiti potpuno novu upotrebnu vrednost.

Uran u znaku Ovna predstavlja čoveka koji uzima stvari u svoje ruke i više nije spreman da čeka na novi početak jer je on već otpočeo. Oslobađajuća energija se odražava prvenstveno na kolektivnu svest jer, ova planeta, osim što predstavlja Čoveka u astrološkom učenju, predstavlja i viziju koja je zvezda vodilja u razvitku ljudske inteligencije. Nakon dugog sna, iskra poriva za slobodom.

Smene vladara

Tokom boravka Urana u znaku Ovna, narednih osam godina, možemo očekivati nemire i revolucije, nova oružja, vojne reforme, nove zakone, promene granica, robotizaciju proizvodnje, egzaltaciju sporta, dramatične smene najvećih vladara sveta, i na kraju potpuno nova društvena uređenja. Otkriće Higsovog bozona potvrđuje da je vreme krupnih promena uveliko otpočelo, a na koji način će se dalje razvijati, ostaje da sačekamo.

Kada se sve to sagleda nameće se zaključak da nije nikakvo čudo da je upravo Piter Higs začetnik teorije o Božjoj čestici jer je upravo u vreme njegovog rođenja Uran bio na istom mestu gde se tranzitno sada nalazi.

Poznato je da do velikih naučnih otkrića dolaze ljudi koji u svom natalnom horoskopu imaju nagoveštaj energije koja će se ispoljiti. Kada se tranzitno kretanje planeta preklopi sa natalnim, u prvi plan izlazi upravo energija koja je u natalnom horoskopu najavljuje događaj. Piter Higs je čekao više od pola života da se njegova teorija dokaže, to jest, čekao je da tranzitni Uran ponovo dođe na mesto gde mu se nalazi u natalu.

Kroz Higsov horoskop možemo videti i šta će se dešavati sa tim otkrićem. Zna se da su se kroz istoriju mnoga velika naučna otkrića na kraju zloupotrebljavala i pretvarala u oružje za masovno uništenje. I to je uvek bilo vidljivo u natalnim horoskopima naučnika koji su potpisivali genijalna dela.

Higsov horoskop ukazuje na velike opasnosti, jer osim što ukazuje na mogući uvod u promenu kolektivne svesti i pomak na lestvici ljudskih dostignuća i znanja, ukazuje i na moguća masovna stradanja, jer je Jupiter, vladar njegovog karmičkog Saturna, na zloglasnoj nekretnici Algol, koja je uvek umešana kada se dešavaju velike nesreće i stradanja.
 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Bogati ili nesrećni preci
ZVEZDE I MISTERIJE Vage kroz istoriju
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online