Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.05.2016.
12:30
S. Ban A

Venera rešava ljubavne jade

Venera u horoskopu pokazuje kakva je ljubav koju pružamo, ali i tražimo. Ona pokazuje našu sposobnost za uživanjem, harmonijom, skladom ali i zarađivanjem. Zaslužna je za kreativnost i smisao za estetiku. Osim toga, pokazuje odnos prema braku, javnosti, drugim ljudima iz našeg okruženja koje nekad doživljavamo kao protivnike. Predstavlja vezu, prijateljstvo i partnerstvo.

hdwallpapersbackgrounds.com
 

Smatra se da je ona "mala sreća". Prolazeći kroz neki znak, Venera sakuplja energiju tog znaka, pa tako tranzit kroz znak Raka donosi određene promene u opštoj atmosferi, a naročito kod osoba koje imaju ovu planetu naglašenu u svom horoskopu.

Nakon dinamičnog perioda, u kome je Venera prošla retrogradni hod, od 8. avgusta pa do 7. septembra, ona će prolaziti kroz znak Raka. Istovremeno sa njenim ulaskom u znak Raka, i Merkur, planeta komunikacije i misli, menja pravac, i posle neprijatnog retrogradnog hoda, kreće direktno. Ovo preklapanje ukazuje na oslobađanje venerijanske energije i konačni korak napred svim osobama koje su u prethodnom periodu osetile emotivne probleme.

lazak Venere u znak Raka je obeležen dobrim aspektom koji će napraviti sa Neptunom. Ovo donosi energiju romantike jer je Neptun retrogradan i to još u Ribama. Ovo je period obnavljanja starih ljubavi, otpočinjanje tajnih ljubavnih veza i ljubavi na daljinu.

Finansijski slom

Pošto Venera predstavlja i novac, a u drugoj polovini avgusta stiže i jedan od najtežih astroloških aspekata, konjukcija Saturna i Marsa u Vagi, očekivana je blokada finansijskih sistema i problemi koje neće osetiti samo pojedinci, već čitave države, naročito one koje su pod jakim uplivom znaka Vage. Neke od tih država su Kina, Velika Britanija, ali i Srbija, koja je odvajanjem od Crne Gore dobila novi horoskop čiji je podznak upravo u ovom znaku.

U narednom periodu, ova će Venera doneti pojačanu emotivnost, usmerenost ka porodici i naglašeni patriotizam. Osim što Rak predstavlja dom, porodicu, kuću, dušu, on predstavlja i široke narodne mase. Zbog toga će biti primetna užarena opšta atmosfera jer će se javnost suočiti sa posledicama svega učinjenog u protekla tri meseca.

Tu je i aspekt s Uranom koji traži oslobađanje i donosi promenu raspoloženja. Ovaj aspekt je astrološki opasan jer ukazuje i na moguću preosetljivost, što u masi ljudi može izazvati grupne, ishitrene reakcije. Drugim rečima, period je rizičan jer će javnost biti podložna manipulaciji. Da sve može još više da se iskomplikuje, ukazuje Pluton, koji svojim položajem u opoziciji donosi energiju fatalizma, fanatizma i opsesivnosti.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Bez Venere nema lepote
ZVEZDE I MISTERIJE Venera bira poklone
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online