Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 11.05.2016.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 11. do 18. maja 2016. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Ako ste konkurisali za posao, povoljan odgovor. Ipak, zadovoljstvo kvari osećaj nesigurnosti. Nema potrebe za brigom, mala trema može pojačati koncentraciju koja će vam u narednom periodu biti neophodna.
LjUBAV: Ponašanjem može zbuniti voljenu osobu. Budite pažljivi, to što ste zadovoljni i srećni ne znači da druga strana mora da prati. Spustite se na zemlju.
ZDRAVLjE: Čuvajte leđa.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Čini vam se da sve čeka samo vas. Sami ste sebi izrežirali da ste jedini glavni i odgovorni za sve, pa je neumesno da sada prigovarate. Dovršite posao do kraja, a onda iz svega izvucite lekciju.
LjUBAV: Pojačan osećaj bliskosti sa voljenom osobom može bitno popraviti vaš odnos. Nije vreme da morališete, uživajte u romantici.
ZDRAVLjE: Moguće su infekcije.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Želite da ostvarite nešto što je u ovom trenutku nemoguće. Svi vas tapšu po ramenu, ali niste zadovoljni. U prvom planu je vaša glavna osobina koja vam sada ide na štetu, a to je nestrpljivost.
LjUBAV: Druga strana će ozbiljno shvatiti sve što joj obećate. Zbog toga vodite računa šta govorite jer neke vaše reči mogu biti zloupotrebljene.
ZDRAVLjE: Bolovi u sinusima.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Potpuno ste se prepustili drugim mislima, pa je koncentracija na najnižem nivou. Da biste bezbolno prošli ovaj period, svedite obaveze na minimum i nekoliko puta kontrolišite sve što uradite.
LjUBAV: S prevelikim žarom zaranjate u more emocija. Romantičnost i zaljubljenost jesu divni, ali pre ili kasnije se morate probuditi.
ZDRAVLjE: Kontrolišite apetit.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Iako ste verovali da ste rešili jedan problem, ova nedelja vam donosi iznenađenje u vidu neočekivane teškoće koje će vas dodatno opteretiti. Dobra strana jeste što nakon krize predstoji stabilan period.
LjUBAV: Odnosi sa voljenom osobom poprimaju novu dimenziju. Čini vam se da ste bili beskrajno taktični i da je vreme da se odnosi raščiste.
ZDRAVLjE: Pripazite krajnike.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Morate da savladate veštine za koje mislite da su previše komplikovane. Nema potrebe za malodušnošću jer je ovo dobar period za učenje i usavršavanje. Nagrada će stići brže nego što očekujete.
LjUBAV: Očekuje vas ozbiljna kriza ako dozvolite da situacija izmakne kontroli. Nezadovoljstvo voljene osobe može prouzrokovati žučnu svađu.
ZDRAVLjE: Prolazna malaksalost.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Sve što ste u poslednje vreme uradili ostaće beskorisno ukoliko ne dobijete pomoć sa strane. Atmosfera u vašem okruženju nije povoljna, pa je najbolje da hitno nešto preduzmete i obezbedite neophodnu podršku.
LjUBAV: Miran period je pred vama. Odnosi sa voljenom osobom nisu idealni, ali to nije za brigu. Dovoljni su poverenje i bliskost da biste bili mirni.
ZDRAVLjE: Glavobolja.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Tuđa nevolja nije razlog za ličnu sreću, pa će vaša savest biti u velikom iskušenju. Ne gubite vreme analizirajući tuđe probleme, prihvatite se svojih obaveza, uskoro vam slede lepe promene.
LjUBAV: Poboljšanje odnosa sa partnerom biće dovoljni da se vaše emocije rasplamsaju. Iskoristite povoljan period i sitnim trikovima raspalite zaspalu romantiku.
ZDRAVLjE: Kontrolišite krvni pritisak.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Događaji koji će obeležiti ovu nedelju ići će u prilog vašem osećaju obespravljenosti. Umesto samosažaljenja, spremno prihvatite svaki zadatak jer će vam u narednom periodu to doneti veliki plus.
LjUBAV: Previše ste tvrdoglavi u svojim stavovima, a to može prouzrokovati prekid veze koja je ionako na klimavim nogama. Ne terajte inat kojim sebe, na kraju, kažnjavate.
ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Poštovani ste u sredini u kojoj radite. Ipak, pazite da ne pomešate poslovne i emotivne odnose jer vam može uslediti neprijatnost od osobe koja je vašu ljubaznost shvatila ozbiljnije nego što ste to vi želeli.
LjUBAV: Izvesne su neprijatnosti. Ovih dana vas očekuje povratak osobe koju ste davno potisnuli. Težina tog odnosa i dalje je prisutna, iznenadiće vas koliko ste ranjivi.
ZDRAVLjE: Bolovi u želucu.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Brine vas to što znate da niste ništa više opterećeni u odnosu na druge ljude, a opet ništa ne stižete. Pre nego što vas panika savlada, sedite i smireno napravite bolji plan za svaki dan posebno.
LjUBAV: Uživate u osećaju zaljubljenosti i romantike. To je divno, ali da bi veza opstala, potrebno je da svoju sreću podelite sa drugom stranom.
ZDRAVLjE: Posetite kardiologa.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Pokušaj da svaki finansijski problem rešite što pre za posledicu može dati nove dugove. Period jeste neprijatan, ali dobar plan i štedljivo raspolaganje novcem biće dovoljni da pregurate nastalu krizu.
LjUBAV: Okrenuti ste prošlosti, pa zbog toga svaka tema sa voljenom osobom završava ćutanjem. Okrenite se napred i ne analizirajte šta je bilo juče.
ZDRAVLjE: Moguća je depresija.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online