Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 07.03.2016.
12:30
S. Ban A

Nedeljnji horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 10. do 16. marta 2016. godine

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Imate osećaj da neko pokušava da vas ugrozi. Mnogi će u ovom periodu na poslu osetiti povećanu tenziju, a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

LjUBAV: To što ste ranije doživeli nije razlog da sadašnjeg partnera kažnjavate. U ovom periodu će mnogi obnoviti svoju staru ljubav.

ZDRAVLjE: Prekontrolišite pluća.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Ponelo vas je dobro raspoloženje i optimizam. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju isključuju u startu. Ne gubite veru, budite istrajni.

LjUBAV: Niste sigurni šta spada u ljubav, a šta u posao. Emotivno ste suzdržani pa vam smetaju zahtevi partnera koji vas ne razume.

ZDRAVLjE: Problemi sa varenjem.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Dobra kondicija i uspon forme doprineće da poslovni rezultati budu na zavidnom nivou. Jedina stvar na koju morate da obratite pažnju je sklonost brzopletim odlukama koje vas dugoročno mogu koštati.

LjUBAV: Iako vam se čini da je na ljubavnom planu sve na svom mestu, mala rasprava potpuno neočekivano može uzrokovati raskid.

ZDRAVLjE: Mogući problemi sa sinusima.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, ovih dana se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.

LjUBAV: Mogući su planovi vezani za kraći put. Vaša statičnost smeta partneru, pa je bolje da se ne mešate u izbor koji je vašoj voljenoj osobi mnogo važniji nego vama.

ZDRAVLjE: Čuvajte zglobove.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Jaka napetost i usplahirenost mogu dodatno otežati sve aktivnosti u narednom periodu. Dozvoljavate sebi da vas svaka sitnica navede na zaključke koji vas vode u odluke kojima ne kažnjavate nikoga drugog osim sebe.

LjUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja vam je zvanično samo prijatelj. Iskrena i prijatna komunikacija može vas navesti da poželite nešto više.

ZDRAVLjE: Nervoza.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: U vašem okruženju su svi podlegli atmosferi koja je potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Bežanje od obaveza vas može uvući u dugoročne probleme.

LjUBAV: Neko vreme ste proveli udaljeni od partnera. Taj period je ostavio posledice, pa sad ne osećate bliskost kakva vam je potrebna.

ZDRAVLjE: Proverite krvni pritisak.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Očekuju vas problemi na finansijskom planu. Ukoliko ne izbegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u novčanu krizu. S druge strane, očekuju vas pozitivne vesti od osobe koja se nalazi u inostranstvu.

LjUBAV: Ukoliko je vaša veza opterećena nerazrešenim problemima, ovaj period može biti veoma izazovan. Ne pokušavajte na silu da razrešite probleme.

ZDRAVLjE: Mogući su zapaljenski procesi.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Novčani gubici vas potpuno izbacuju iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega, iako ste angažovani u potpunosti, ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca, već u prevelikim troškovima na koje ne možete da utičete.

LjUBAV: Priželjkujete promene, ali niste sigurni konkretno koje. Vaš partner nema strpljenja za vašu neodlučnost i zbunjenost pa je najbolje da ga ne dovodite u iskušenje da ode.

ZDRAVLjE: Bolovi u leđima.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Pažljivo osmislite svaki naredni korak, uključite saradnike i napravite plan rada. Zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom, tako da je uspeh potpuno izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

LjUBAV: Moguća je promena statusa vaše veze, mnoge od vas očekuje ljubavna ponuda. Slobodni mogu upasti u iskušenje i upustiti se u lošu vezu.

ZDRAVLjE: Čuvajte se respiratornih infekcija.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Situacija se stabilizuje, naročito na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, ovi dani su povoljno vreme za to. Ipak, odustanite od pokretanja potpuno novih projekata jer možete preceniti svoje kapacitete.

LjUBAV: Osećate kao da se ponovo zaljubljujete. Vaše dobro raspoloženje može na kraju rezultirati krahom ukoliko pokušate da promenite nešto.

ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Neočekivane vesti stižu krajem nedelje. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, ovim postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život, pa ste dozvolili da vaše lične probleme rešavaju nepoznati ljudi.

LjUBAV: Veliko nezadovoljstvo nestaje zajedno sa smirivanjem situacije na profesionalnom planu. Ne očekujte od partnera da sve razume.

ZDRAVLjE: Gastritis.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Okolnosti zahtevaju da se nešto hitno menja, s druge strane, ne uspevate da pronađete pravo rešenje i stvari pomerite s mrtve tačke. Ništa nije izgubljeno, naročito ako sačuvate strpljenje i sačekate povoljniji trenutak.

LjUBAV: Privlači vas osoba koja nije slobodna. Iako vam se čini da bi to bio životni spoj, ne zaboravite da ste skloni samoobmani i iluzijama.

ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online