Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.02.2016.
12:30
S. Ban A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 8. do 15. februara 2016. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Vaša potpuna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati. Ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za nešto drugo što svakodnevno obavljate.

LjUBAV: Iako vam se čini da na ljubavnom planu sve dolazi na svoje mesto, mala rasprava, može uzrokovati raskid. Izbegavajte diskusije.

ZDRAVLjE: Mogući problemi sa sinusima.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Predstoji vam velika tenzija. Ukoliko ne izbegnete troškove, možete upasti u veću novčanu krizu. Tek od kraja nedelje možete računati na vesti i komunikaciju sa osobom koja se nalazi u inostranstvu.

LjUBAV: Ukoliko je vaša veza opterećena ljubomorom, ovaj period može doneti razrešenje i olakšanje. Ne žurite u rasplet, sačekajte da se situacija namesti.

ZDRAVLjE: Mogući su zapaljenski procesi.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Troškovi vas izbacuju iz ravnoteže. Iako ste sve dobro isplanirali, ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u nedostatku novca koliko u vašim nerealno velikim potrošačkim apetitima.

LjUBAV: Želite promene ali niste sigurni konkretno koje. Vaš partner je dovoljno tolerantan da vašu neodlučnost i zbunjenost istrpi pa je pravo vreme da popričate.

ZDRAVLjE: Bolovi u leđima.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Čini vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne bežite od obaveza.

LjUBAV: Izvestan period ste proveli odvojeno od partnera, bilo da je to fizički ili mentalno. Muči vas što ne osećate bliskost koja vam je potrebna.

ZDRAVLjE: Proverite krvni pritisak.

LAV (22. 6. - 23. 8.)

POSAO: Previše pričate, naročito ako otkrivate u čemu je tajna vašeg uspeha. Trenutno je najbolje da ćutite. Rad u grupi obavljaćete sa velikim zadovoljstvom, neka vam, ovih dana, to bude dovoljno.

LjUBAV: Mnoge od vas očekuje ljubavna ponuda. Slobodni mogu usled straha od samoće upasti u iskušenje i upustiti se u vezu koja nema budućnost.

ZDRAVLjE: Čuvajte se respiratornih infekcija.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Očekuju vas komplikacije oko ugovora ili neke kupovine kao i problemi na polju finansija. Ne donosite važne odluke, nepovoljan je period. Odustanite od pokretanja novih projekata jer možete preceniti svoje kapacitete.

LjUBAV: Bliži se trenutak kada ćete svom partneru saopštiti sve što vam leži na srcu. Otvoren razgovor u neobaveznom ambijentu pomoći će da sačuvate vezu.

ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaše profesionalne budućnosti, ovim preokretom postaje trenutno neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život pa ste dozvolili da vaše lične probleme rešavaju drugi ljudi.

LjUBAV: Veliko nezadovoljstvo nestaće kada budete rešili poslovne probleme. Ne očekujte od partnera beskrajnu toleranciju i strpljenje.

ZDRAVLjE: Gastritis.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Mislite da su svi protiv vas. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi će u ovom periodu osetiti tenziju, a sve to kao rezultat promena koje se odvijaju unutar organizacije u kojoj ste angažovani.

LjUBAV: To što ste ranije doživeli nije razlog da svoju sadašnju vezu pretvarate u ruševinu. Mnoge Škorpije će u ovom periodu započeti novu vezu.

ZDRAVLjE: Čuvajte sinuse.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Dobro se osećate, ali pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Velike ambicije mogu biti zaustavljene neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju isključuju u startu.

LjUBAV: Mešate ljubav i posao. Emotivno ste prazni pa vas iritiraju zahtevi vašeg partnera kome nije jasno zbog čega ste toliko napeti i daleki.

ZDRAVLjE: Glavobolja.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Ne udubljujete se u privatne probleme svojih saradnika, ipak, ganuće vas poverljiva ispovest jednog od njih koji na taj način pokušava da se opravda. Protiv volje, bićete uključeni u rešavanje tuđih problema.

LjUBAV: Usredsredili ste se na rešavanje problema koji već neko vreme egzistira u odnosu sa partnerom. Prepustite njemu da se pobrine za to.

ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Stari poslovi se ovih dana aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.

LjUBAV: Vaša neodlučnost iritira partnera, pa je bolje da se ne mešate u izbor koji je vašoj voljenoj osobi mnogo važniji nego vama.

ZDRAVLjE: Čuvajte zglobove.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje na poslu može vas mnogo koštati ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od onog što ste umislili.

LjUBAV: Krajem nedelje očekuje vas razgovor sa osobom koja vam je samo prijatelj. Prijatna komunikacija vas može navesti da poželite nešto više.

ZDRAVLjE: Nervoza.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljnji horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online