Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 31.12.2015.
12:30
S. Ban A

Modna pista u najluđoj noći

Najluđa noć sa sobom uvek nosi i dilemu šta obući. Takav problem muškarci lako rešavaju, ali za dame je stvar komplikovanija. Evo malog astrološkog uputstva o tome šta pripadnicama kog znaka najbolje stoji.

Reuters
Za mnogo sreće potrebno je što manje odeće, a naročito u veseloj novogodišnjoj noći

Damama rođenim u znaku Ovna najbolje stoje haljine jednostavne forme u crvenoj ili beloj boji. Ekstravaganciju postižu upadljivim i neobičnim nakitom.

Pripadnice znaka Bika najčešće biraju udobnu garderobu koja ih neće ometati u veselju. Ovo je najraspevaniji znak, a da mogu, one bi na doček otišle u sportskoj opremi i patikama.

Blizanci vole jarke i vesele boje. Pošto je za njih život jedna velika igra i zabava, toaleta izabrana za doček može biti na granici nekog kostima koji je prikladniji za maskenbal. Sve to im neće smetati da svojim izgledom poruče okolini koliko su raspoloženi za ćaskanje.

Nepredvidive Vodolije

Od Vodolije se može sve očekivati. Što neobičnije, to bolje. Ove dame mogu da iznesu najluđe kombinacije a da postignu pun efekat. Neobična frizura i naglašena šminka u senku će baciti bilo kakvu odevnu kombinaciju.
Ribe su romantične ali i tajanstvene. Dobitna odevna kombinacija treba da bude u tamnim bojama začinjenim šljokicama koje se presijavaju kao na vedrom noćnom nebu.

Damu rođenu u znaku Raka prepoznaćete po ženstvenoj, ali konzervativnoj kombinaciji, sa mnoštvom srebrnih detalja. Za nju pantalone nisu izbor svečane toalete, jer su one rezervisane samo za muškarce.

Lavice nose sa sobom sav glamur koji može da se smisli. Od njih se može očekivati najekstravagantnija frizura, toaleta okićena zlatnim detaljima i izgled koji na prvom mestu odiše skupocenošću.

Devicama je najluđa noć skoro pa ista kao i sve ostale. Najčešći izbor pada na poslovne odevne kombinacije koje će začiniti sitnim nakitom, kojim će odvojiti svakodnevni poslovni izgled od glamuroznog novogodišnjeg dočeka.

Vaga će svoju odevnu kombinaciju dopuniti skupocenom tašnom i cipelama. Svedene haljine, jednostavni oblici neće ostati neprimećeni jer će ih ove dame nositi s posebnim žarom. Dobra žurka je teren na kome se ona najbolje snalazi.

Škorpije u svakom trenutku moraju da odišu seksualnošću. Tamne haljine, otvoren dekolte, gola leđa, to su kombinacije koje ovaj znak s lakoćom nose.

Dame rođene u znaku Strelca biraju sportsku eleganciju što najčešće podrazumeva pantalone. To ih ne sprečava da izgledaju zanosno, naročito ako visokim potpeticama naglasak stave na svoje duge noge.

Jarac spada u konzervativne znake, pa ovim damama najbolje pristaje jednostavna crna haljina ili komplet začinjen kontrastom crne i bele boje.
 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online