Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 16.12.2015.
12:30
S. Ban A

Poroci prema horoskopskom znaku

Skoro da ne postoji čovek koji nije sklon nekim porocima, bilo da se radi o opšte poznatim, kao što su droga, alkohol, nikotin i kocka, ili onim koji na prvi pogled ne pripadaju ovoj kategoriji, na primer, šoping, promiskuitet...

pixabay.com
Podseća na alkoholizam, obećava promiskuitet...

Praktično, sve što se previše često upražnjava, a što je suštinski štetno za psihofizičko zdravlje spada u - poroke. Odnos prema porocima može biti obeležen uticajem horoskopskog znaka:

Ovan je radoznao i sve će probati, ali i sa lakoćom će prestati. S obzirom na to da je u svemu prvi i poroci su nešto što ovaj horoskopski znak iskustveno mora da savlada, kako bi znao da to nije za njega.
 
Bik je veliki hedonista i potencijalni lenjivac. Zbog toga, ukoliko se dohvati nekog uživanja, teško ga je skrenuti s tog puta.
 
Blizanci su prilično površni i to je njihova velika mana, koja, u odnosu prema porocima, može da poprimi čak i odlike vrline jer neće otići tako daleko da više nema povratka.
 
Rak je poročan srazmerno količini nezadovoljstva koju crpi iz porodičnih odnosa. Dakle, za njega su poroci izvori utehe, a naročito narkotici i alkohol.
 
Reuters
 

Lav je zavisnik od instant zadovoljstava jer se njegova priroda ogleda u potrebi za trenutnom razonodom kao što su šoping, kocka i kladionice. Ozbiljnije utapanje u alkohol, drogu ili slične opijate, za ovaj astrološki znak je neprihvatljivo.

Devica je jedini znak koji ide iz krajnosti u krajnost, ili je ljuti protivnik svih poroka, ili se njen život pretvara u raskalašnu zavisnost od svega za šta se dohvati.

Vaga voli da uživa, ali tako da i drugi vide njenu sreću. Dakle, njeni poroci su vezani za opšti trend, na njoj se ogleda stil društva u kome se kreće. Najčešći porok je nikotin.
 
Škorpija živi da koketira sa svim stvarima i situacijama koje je potencijalno dovode u opasnost. Ipak, za razliku od Ovna, ona se ne izvlači lako iz takvih, na kraju opasnih, eksperimenta.
 
Strelac može svašta da proba, ali jedino mu je kocka nešto što će ga odvesti na staze poroka sa kojih se teško vraća. Jednom na stranputici, zauvek izgubljen.
 
Jarac je disciplinovan pa se sa lakoćom, odriče svake radoznalosti i eksperimenta. Ovaj zodijački znak uči iz tuđih iskustava i zato je najmanje poročan znak.
 
Vodolija je sklona alkoholu i kocki. U svet poroka ih uvodi partner kome oni, u spasiteljskoj misiji, pomažu, a na kraju i sami stradaju.
 
Ribe su oličenje iluzije i mašte, zato poroci koje vuku iz života u oblacima, postaju nešto bez čega one nemaju svoj identitet. Naročita opasnost ribama preti od psihoaktivnih supstanci, bez obzira na to da li su u pitanju narkotici, alkohol ili sedativi.

 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Saturnove boljke
ZVEZDE I MISTERIJE Začeće uz pomoć zvezda
ZVEZDE I MISTERIJE Karakter kao sudbina
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online