Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 02.12.2015.
12:30
Vesti A

Neodoljivi avanturistički duh Strelaca

Strelac je jedan od najomiljenijih astroloških znakova, jer je prijateljski nastrojen prema svima. Veseo, razdragan, radoznao, obrazovan i spreman na svaku akciju, odiše optimizmom, pa je zbog toga privlačan svima, čak i onim ljudima kojima je njegov nonšalantan odnos prema životu neshvatljiv. Bez obzira na to što je pod zaštitom velikog dobrotvora, Jupitera, Strelac kao i svi astrološki znaci, ima i svoju tamnu stranu, koja se, na prvom mestu, najviše, sveti lično njemu.

zodiacsignsz.info
 


Naime, opušten život i lakonski odnos prema obavezama, može od pripadnika ovog znaka da napravi hohštaplera, vrhunskog. Kocka, mešetarstvo, skitnja, samo su deo repertoara kojim pripadnici ovog znaka mogu, ako požele, da ovladaju.

Ono što je sigurno kod ovog znaka, bez obzira da li pripada višem (filozofskom) ili nižem (hohštaplerskom) tipu to je da, iznad svega, voli slobodu. Da li je u pitanju mentalna, emotivna ili fizička sloboda, on je za svoju okolinu, praktično, neuhvatljiv. Ovo su oni ljudi za koje nikada ne možete da garantujete koliko će se dugo zadržati na jednom mestu. Istini za volju, on nije nonšalantan samo prema okolini, već i prema samom sebi. Opuštenost je na granici nemara, a nekada i rasejanosti, pa za njega važi ona "da nema glavu na ramenima, i nju bi negde zaboravio". Ipak, njegova trapavost je samo prividna, jer u svoj svojoj bezazlenosti, on i te kako brine o imidžu i svojim interesima koje, uvek, zaslugom dobroćudnog Jupitera, i ostvari.

Tokom života traga za srećom, a najčešće je pronalazi daleko od mesta svog rođenja. Vreme u kome danas živimo je ono što Strelca čini radosnim, jer, bez obzira na uslove života, on će svoje potrebe zadovoljiti, pa čak i ako nema realna finansijska sredstva za to. U vremenu ekspanzije interneta i svih vidova komunikacije, on je glavni korisnik svega što tehnološki napredak može da ponudi. Sasvim je svejedno, da li će da odleteti avionom u daleke krajeve, ili će iste destinacije da obiđe preko interneta, Strelac je na putu, pa makar i virtuelno.

Zadivljujuća lakoća življenja

Njegova maštovitost nema granica, zbog toga ga najviše vole osobe rođene u znaku Ovna, Lava, Ribe i Vage, jer u njemu pronalaze savršenog partnera za svoje detinjaste ludorije koje traju do kraja života. Jarčevi, Bikovi, Device i Škorpije, nisu oduševljeni lakoćom življenja jednog Strelca, ali ga, uprkos svemu, vole, jer je on ono što oni nemaju hrabrosti da budu.
Blizanci, Rak i Vodolija shvataju Strelčev stil, ali se s njim ne slažu. Opet, i oni mu se dive, jer, ono do čega on lako dolazi, za njih je put teškog truda s neizvesnim ishodom.
 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Strelac, tolerantni partner
ZVEZDE I MISTERIJE Bez Strelca nema dobre zabave
ZVEZDE I MISTERIJE Srbi nenadmašni u trpljenju
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online