Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 20.11.2015.
12:30
S. Ban A

Škorpije - rođeni dužnici

Neki ljudi nemaju veliku dilemu da posegnu za tuđim novcem, bilo da je u pitanju pronevera, lopovluk ili u poslednje vreme glavni način opstajanja - krediti i pozajmice. U odnosu na to u kom horoskopskom znaku je osoba rođena, odnos prema dužništvu je sledeći: Ovan je ponosan, pa zbog toga izbegava pozajmice i kredite. Osim ako je primoran, on će izbeći svaki oblik dugovanja.

A. Čukić
 

Bik obožava novac jer mu donosi mir i sigurnost. Ako bismo ga smestili u neku od pomenutih uloga, njemu pripada bankarstvo. Dakle, on ne duguje, on štedi i s velikim ponosom kreditira druge.

Blizanci su prilično ravnodušni prema novcu. Njihova dugovanja će biti mala, uglavnom za kupovinu sitnih potrepština. Dugove vraćaju, ali tek onda kad su primorani na to.

Rak se plaši nemaštine, njemu je sve skupo. Zbog toga, teško će se odlučiti na dugoročan kredit jer, kad izračuna koliko će na kraju vratiti, doživi šok. Kao i Bik, on je štedi, pa kupuje.

Vodolija teško vraća pozajmicu

Vodolija nije snalažljiva s novcem, često upada u gubitke. Izbegava bankarska dugovanja, ali, s druge strane, nema problem da se zaduži kod prijatelja. Dugove teško vraća.
Ribe nemaju preterani odnos prema materijalnom, novac im služi za osnovne životne potrebe. Ulazi u kratkoročna dugovanja i kredite, brzo troši, ali brzo i vraća.

Lav voli mondenski život. Da bi sačuvao takvu sliku o sebi, u stanju je da ulazi u velike dugove ne znajući, na kraju, u šta je ulagao. Veliki dužnik kome je teško naplatiti.

Devica je korektna i precizna. Slično Raku i Biku, ona će skupljati na sitno i strpljivo čekati potrebnu svotu koju će uložiti u ono što joj je neophodno. Druga krajnost ovog znaka je rasipništvo, bilo da je u pitanju svoj ili tuđi novac.

Vaga voli provod, pa joj zbog toga nije problem da pozajmi novac čak i za večernji provod. Kredite diže bez kolebanja, ali kad je potrebno da izbroji ratu, tada sva njena osobina neodlučnosti dođe do potpunog izražaja.

Škorpije su rođeni dužnici. Ovo su osobe koje vole tuđ novac i tokom života najčešće i dobiju priliku da uživaju u plodovima tuđeg rada. Ukoliko procene da druga osoba ima dovoljno ili previše, podrazumevaju lično sledovanje.

Strelac je veseljak koji će za slobodan život, provod i putovanja dati sve. Dakle, on je prvi u redu da podigne kredit za putovanje, letovanje, godišnji odmor. Ipak, osim ako je ogrezao u kocki, on svoje dugove uredno vraća.

Jarac je konzervativac, štedljiv i trpeljiv. Svoje prohteve finansira tako što ih prvo temeljno isplanira, pa tek kada dovoljno sakupi, realizuje. U dugove i kredite ne ulazi olako, osim ako na taj način rešava životna pitanja.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Rakovi privlače pare
ZVEZDE I MISTERIJE Škorpija ubija pogledom
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online