Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 09.11.2015.
12:30
S. Ban A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 9. do 15. novembra 2015. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Ako ste računali na pomoć osobe koju ste smatrali svojim partnerom u poslu, ovih dana možete doživeti veliko razočaranje. Osim toga, razmišljate o promenama kojima bi zadovoljili ambicije voljene osobe koja već neko vreme vrši pritisak na vas.
LjUBAV: Ne baš srećni dani kada je ljubav u pitanju. Pitate se šta vam je to trebalo i da li je osoba, koja je pored vas, ona prava koju ste čekali celog života.
ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Stižu prvi nagoveštaji promena na koje dugo čekate. Uspeh kome se nadate je moguć samo uz veliki trud i ukoliko budete dovoljno uporni. Mnogi će ovih dana na poslu osetiti strah i tenziju, a sve to kao rezultat neizvesnosti koju nosi svaka promena.
LjUBAV: To što ste ranije doživeli nije razlog da svoju sadašnju vezu pretvarate u mučenje. Vreme je da otvoreno porazgovarate sa svojim partnerom.
ZDRAVLjE: Prekontrolišite pluća.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Optimistični ste i puni elana tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni nepovoljnim odlukama nadređenih osoba koji vašu ideju isključuju u startu.
LjUBAV: Iako niste pristalica ljubavnih odnosa u svojoj radnoj sredini, može vam se dogoditi da vam se u život uvuče osoba sa kojom mislite da je emotivna veza nemoguća.
ZDRAVLjE: Problemi sa varenjem.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Nedelja koja je pred vama nosi mnogo stresova i žestokih sukoba. Vaša potreba da ste uvek uključeni i korisni u svemu, ovih dana ne donosi dobro. Promenljivost raspoloženja i fizičke tegobe prouzrokovaće pad forme zbog koje možete praviti greške.
LjUBAV: Iako vam se čini da na ljubavnom planu sve dolazi na svoje mesto, mala rasprava, potpuno neočekivano, može uzrokovati raskid. Izbegavajte diskusije.
ZDRAVLjE: Mogući problemi sa sinusima.

LAV (22. 6. - 23. 8.)

POSAO: Imate priliku da dovršite jedan ciklus i pređete na sledeći nivo. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja postali pesimistični. Nemojte sada preispitivati svoje sposobnosti, važno je da ostanete dosledni.
LjUBAV: Mogući su planovi vezani za kraći put. Vaša statičnost iritira partnera, pa je bolje da se ne mešate u izbor koji je vašoj voljenoj osobi mnogo važnija nego vama.
ZDRAVLjE: Čuvajte zglobove.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Imate šansu da ovih dana promenite radno mesto. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili. Ne komplikujte stvari pre vremena jer će vas to previše koštati. Ako sada ne prihvatite promenu, kasnije ćete morati, pod mnogo nepovoljnijim uslovima.
LjUBAV: Sredinom nedelje očekuje vas prijatan razgovor sa osobom koja vam je samo prijatelj. Iskrena i prijatna komunikacija može vas navesti da poželite nešto više.
ZDRAVLjE: Nervoza.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Čini vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vas nepodnošljiva. Smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Povlačenja nema, na vreme završavajte obaveze i bićete nagrađeni.
LjUBAV: Nije vam dovoljna pažnja koju dobijate od partnera. Ne rešavajte situaciju svađom jer na taj način nećete postići željenu promenu.
ZDRAVLjE: Proverite krvni pritisak.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Osim dobrog raspoloženja, vas ove nedelje očekuje i dinamika dešavanja koja je neuobičajena. Spremite se na gužvu i mnogo razgovora koje nećete baš najbolje razumeti. Dok se situacija ne razbistri, najbolje za vas je da se ni za šta zvanično ne izjašnjavate.
LjUBAV: U izgledu je nova ljubavna romansa. Iako se opirete osećajima koji vas obuzimaju, na kraju ćete shvatiti da ste se zaljubili beznadežno.
ZDRAVLjE: Mogući su zapaljenski procesi.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Dugovi vas opterećuju. Ne razumete kakva vas je serija loših okolnosti poterala. Ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Panikom nećete rešiti problem. Nije dovoljno da napravite novi plan, već da krenete s njegovom realizacijom.
LjUBAV: Potrebna vam je promena, ali niste sigurni konkretno kakva. Vaš partner nema strpljenja za vašu neodlučnost, pa je najbolje da ga time i ne opterećujete.
ZDRAVLjE: Bolovi u leđima.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Napravite plan budućih aktivnosti. Uspeh je moguć jedino na takav način. Zajednički rad sa saradnicima doneće vam zadovoljstvo pa tako i uspeh koji je potpuno izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.
LjUBAV: Moguća je promena statusa vaše veze, mnoge očekuje ljubavna ponuda. Slobodnima predstoji iskušenje ulaska u tajnu vezu.
ZDRAVLjE: Čuvajte se respiratornih infekcija.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Očekuje vas prijatan period u kome ćete s lakoćom završavati poslove koji su vam ranije bili izvor velike brige. Ako donosite neku važnu odluku, ovi dani su povoljno vreme za to. Ipak, budite oprezni ako pokrećete nešto novo, mogući su preokreti.
LjUBAV: Osećate kao da ste se ponovo zaljubili u svog partnera. Vaše dobro raspoloženje biće još bolje ako uvedete i neke pozitivne promene.
ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Neprijatne vesti stižu krajem nedelje. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život, pa ste dozvolili da vaše lične probleme rešavaju poslovni saradnici.
LjUBAV: Veliko nezadovoljstvo koje vas muči od početka nedelje nestaće zajedno sa smirivanjem situacije na profesionalnom planu. Ne očekujte od partnera da sve razume.
ZDRAVLjE: Gastritis.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljnji horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online