Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 12.08.2015.
12:30
S. Ban A

Rakovi se brčkaju, dok Blizanci čitaju

Plaža je mesto na kome nema laži i prevare. Osim što smo ogoljeni na fizički način, borba sa sunčevim zracima donosi i atmosferu u kojoj svako, hteo ili ne, pokazuje pravu prirodu. Da li će neko provesti dan u kafiću, vodi ili sunčajući se zavisi od energije kojom je nadaren.

Tanjug/AP
 

Kako prepoznati horoskopski znak na plaži:

Ovan će potražiti sportske aktivnosti na plaži, u vodi ili na obližnjem terenu. Retko će sedeti ili ležati u mestu.

Bik je najveći hedonista, ali to ne znači da se besomučno čvari na suncu. Naprotiv, on je definitivno najbolji korisnik svih ugostiteljskih ponuda koje može da pronađe u neposrednoj blizini.

Blizance ćete prepoznati po knjigama i novinama. Ovo su oni koji na odmor ne kreću bez brda knjiga i lake literature.

Rak ne izlazi iz vode, bilo da je plivanje ili brčkanje, odmor važi samo ako je pod vodom.

Lava ćete primetiti čim izađe sunce. Mislićete da je umro na plaži jer do poslednjih sunčanih zraka on jednostavno i ne mrda s peškira!

Devica je najnervoznija, pa upadljivim ponašanjem privlači pažnju na plaži. Ona je na plaži jer to tako mora, sunčanje i kupanje doživljava kao nužno zlo i to samo jer tako nalaže opis idealnog odmora koji njoj, ruku na srce, uopšte ne prija.

Vagi je plaža mesto gde će da stekne dobru boju i prošeta moderan kupaći kostim. Možete je videti svuda pomalo, a najčešće tamo gde je dobro društvo i obećan provod.

Škorpiju na plaži nećete videti osim ako ne zaronite u vodu. Prepoznatljiva po opremi za ronjenje, belom licu i crnim leđima.

Strelca možete videti jedan dan na jednom mestu, već sutradan je on negde daleko. Kao i Bikovi, i Vage su konzumenti lokalnih barova i restorana gde odmor pronalaze samo u ambijentu dobrog provoda.

Jarac je u debeloj hladovini, iz prikrajka motri na dešavanja. Na sunce i u vodu ide u majici, namackan debelim slojem zaštitnih krema.

Vodoliju plaža ne interesuje mnogo. Iskoristiće sve pomalo, a ostalo vreme će provesti u proučavanju ljudi, sklapanju novih poznanstava i smišljanju aktivnosti koje će uveseliti društvo.

Ribama je plaža mesto odakle one ulaze u svoje prirodno okruženje. Plivanje, plivanje i samo plivanje. Ovo su oni maratonci čije glave, ranom zorom i kasno predveče, primetite negde na pučini.



 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Odmor na vaš način
ZVEZDE I MISTERIJE Bikovi vole odmor na selu
ZVEZDE I MISTERIJE Odmor kao avantura
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online