Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 15.07.2015.
12:10
S. Ban A

Gvozdena kancelarka koju vodi Mars

Nalazimo se u periodu godine koji je pod vladavinom astrološkog znaka Raka. Trenutno, najpoznatiji Rak na planeti Zemlji je Angela Merkel. U centru zbivanja bez obzira da li je reč o državi koju ona vodi ili bilo kojoj drugoj na svetu, ova političarka je glavna glumica na pozornici geopolitičkih, ali i dnevnopolitičkih dešavanja.

Reuters
Angela Merkel, majka svojim sunarodnicima (čitaj: podanicima), željna jake i snažne Nemačke

Njena suštinska priroda je opisana pečatom položaja planeta onog dana kada je rođena. Na čelo Nemačke je došla kao vesnik foto-finiša svega onoga što se koliko javno, toliko i tajno pripremalo još od završetka Drugog svetskog rata.

Naime, stelijum planeta u znaku Raka govori da je Angela Merker nenadmašiv patriota i prava majka svojoj državi. Sve njene namere su u cilju jačanja i osnaživanja Nemačke. Na prvi pogled to je sasvim legitimna, čak i poželjna konstelacija za državnički horoskop. Međutim, prenaglašena energija ukazuje na druge opasnosti.

Prisustvo Sunca, Merkura, Jupitera i Urana u znaku Raka opisuje ne samo ogroman patriotizam, već i velike apetite koji mogu biti problematični. Osobe s ovako jakom energijom koju Rak simbolizuje ne zadovoljavaju se mrvicama.

Balkan na iskušenju

Da sve neće biti brzo gotovo i da će se kriza produžiti i produbiti ukazuje činjenica da je Saturn spora planeta koja sporo deluje bilo da je dobro ili zlo. Osim Grčke, pod vladavinom Saturna su i Makedonija, Kosovo i Srbija. Nadajmo se da će se do septembra, kad će Saturn izaći iz Škorpije i krenuti Strelcem, situacija smiriti i apetiti tajnih svetskih moćnika biti zadovoljeni kako ne bi bilo potrebe da se kriza preliva na region kome pripadamo.

Trenutno se tranzitni Mars kreće znakom Raka i aktivira Angelinu suštinsku potrebu za dominacijom i vladanjem ne samo svojim narodom već i šire. U njenom natalnom horoskopu taj isti Mars je u prvom polju koje simbolizuje njenu prirodu. To znači da se njena rakovska dobronamernost u trenu može pretvoriti u ratobornost ako je okolnosti podstaknu na to.

Tranziti nisu povoljni za ishod krize u odnosima sa Grčkom, naročito iz razloga što je, astrološki, ova zemlja u znaku Jarca, s vladarom Saturnom. Taj Saturn se u Angelinom horoskopu nalazi u 10. polju koje opisuje njenu vladavinu, ali najavljuje i bolan pad upravo od nekog kome je pripala uloga te planete, a to je u ovom slučaju Grčka.




 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Devica čeka da bude osvojena
ZVEZDE I MISTERIJE Prokleti karakter
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Odmor na vaš način
Sreda 15.07.2015. 13:26
Gvozdena kancelarka koja voli miiindzu.......kancelarka nezasita brutalna lezzbejjka naccisticka kad obuce uniformu crnu i kozne cizme i krene na lov na mlade minnndze moze i starije samo kad pomisli na pojedine ministarke u kabinetu digne joj se klica i spremna je da tu vlaznu picu iskara...to ovako ide....cela napaljena okolo masna u sredini erekcija....merkelovka uziva na svijim nivoima svoga bednog stanja...bolesnoga....pokusava klica da zabije u rupicu vlazna...da ne vadi kako ljudi kazu...rodila se sa pogresnim polom...samo klica naduvana kancelarka jakog kristala ostavljenom receptu iz 3 rajha.....ludo jebbe cela se oznojila ne pije vodu samo zabada nap-aljenu klicu u tu jebbeno-masno vrucu palacinku....ministarka se trese trazi osecaj samo se pravi ko da je komarac ujeda.....al nebitno...vristi jer je seksuje kancelarka gvozdena...nema kraja obadve do lakta se savijaju ko zmije u klupceteu....jednom drugoj lizu otvore...zarazene " ko zna " nemice koje se karaju sa svakome.....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online